Închide meniul

Costel Gâlcă l-a contrazis pe Adrian Mititelu! „Eu, să mă autopropun? M-a sunat un intermediar de la FC U Craiova 1948”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 octombrie 2022, 14:35

Costel Gâlcă l-a contrazis pe Adrian Mititelu! „Eu, să mă autopropun? M-a sunat un intermediar de la FC U Craiova 1948

Costel Gâlcă l-a contrazis pe Adrian Mititelu

Costel Gâlcă, în timpul unui meci / Hepta

Costel Gâlcă l-a contrazis pe Adrian Mititelu, după ce omul de afaceri anunţase că antrenorul s-a autopropus la FC U Craiova 1948. Campionul cu FCSB din 2015 susţine că a fost căutat de un om din cadrul clubului oltean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am citit că m-am autopropus la FC U Craiova (n.n. râde). Eu, să mă autopropun? În niciun caz nu s-a întâmplat așa ceva. M-a sunat un intermediar, era de la FC U Craiova. Asta a fost tot”, a spus Gâlcă, citat de prosport.ro.

Costel Gâlcă l-a contrazis pe Adrian Mititelu

Costel Gâlcă (50 de ani) e şomer de lux şi e gata de o nouă provocare. Ultima dată a stat pe banca lui Al-Hazem şi n-a mai antrenat în România de când a făcut tripla cu FCSB, acum 7 ani. Acesta aşteaptă oferte şi din Liga 1 şi aşteaptă să fie tentat cu un proiect pe măsură.

„Eu aş discuta cu oricine, nu e nici o problemă, orice echipa!„, a dezvăluit antrenorul român în exclusivitate pentru Antena Sport, cu două săptămâni în urmă.

Gâlcă a avut oferte din România. A fost căutat de Sepsi şi de campioana CFR, în trecut! Acum, Gâlcă nu stă la pândă să-i ia locul lui Dan Petrescu. „E greu să plece Dan Petrescu. O să plece când vrea el! Eu, sincer, tot pe CFR Cluj o văd campioană„, anunţă Gâlcă.

Reclamă

Adrian Mititelu susţine că l-a refuzat pe Constantin Gâlcă

Adrian Mititelu a anunţat că l-a refuzat pe Costel Gâlcă. Antrenorul care a reuşit tripla cu FCSB s-ar fi autopropus la FC U Craiova 1948, dar clauzele din contract l-au făcut pe patron să nu se gândească la această variantă.

„Cu siguranță nu vom avea un antrenor mai devreme de săptămâna premergătoare meciului cu FCSB. 90% va veni un antrenor străin. M-am gândit și la Costel Gâlcă. Chiar ne-a trimis niște mesaje Costel Gâlcă prin… E un caracter deosebit, dar are și niște condiții foarte dure. Am mai adus eu un antrenor cu contract bun și ne-a falimentat. Să nu mai aud de așa ceva.

Și cu ce răspunde Costel Gâlcă dacă nu îndeplinește obiectivul pe care i l-am trasa. Antrenorii doar vin și își asumă din gură. Vin, iau banii și pleacă. Nu salariul e problema, ci deciziile pe care le poate lua un antrenor. Vorbesc la modul general. Ce mult mi-aș dori să găsim un antrenor român, dar nu-l găsim. E o utopie”, a spus Mititelu, citat de sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Costel Gâlcă a făcut tripla cu FCSB, în 2015
  • Ultima dată a stat pe banca lui Al-Hazem

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și