Închide meniul

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

Alex Ioniță Publicat: 1 octombrie 2024, 0:03

Reclamă
Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova - Unirea Slobozia 3-0

Costel Gâlcă / Profimedia

Costel Gâlcă a oferit prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Tehnicianul oltenilor nu s-a ferit de cuvinte, la interviul de la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a urcat pe locul al 2-lea după victoria cu Unirea Slobozia. Partida din Bănie s-a văzut în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0

După meci, Costel Gâlcă a transmis că Universitatea Craiova a făcut un meci bun și că cel mai important lucru este ca oltenii să obțină puncte în clasament.

De asemenea, antrenorul oltenilor le-a cerut suporterilor să susțină echipa, pentru ca elevii săi să aibă șanse mai mari în lupta pentru titlu.

”A fost bine. În prima repriză am jucat așezat, am marcat de două ori. Și în a doua repriză trebuia să alternăm. Slobozia se închide bine și acumulează mulți jucători în careu.

Reclamă
Reclamă

Nu am primit gol și e un lucru bun, pozitiv pentru noi. Cu câteva puncte în plus, cred că arătam altfel. Voiam să avem mai multe puncte. Avem multe ocazii, dar nu reușim să le concretizăm.

Importante sunt punctele, să câștigăm. Le cer suporterilor să ne susțină. Cu susținerea lor, cu siguranță vom arăta altfel.

Noi trebuie să scoatem maximum la fiecare meci, să luptăm pentru titlu, pentru că doar așa ne putem bate la campionat. Depinde și de noi, și de susținere suporterilor.

Reclamă

Noi încercăm să-i forțăm (n.r. pe cei nou-veniți). Sper să facă progrese. Sper să arătăm mult mai bine în viitor”, a spus Costel Gâlcă, la digisport.ro.

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0

Echipa Universitatea Craiova a învins, luni seară, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Unirea Slobozia, în ultimul meci al etapei a 11-a din Liga 1.

Craiova a deschis scorul în minutul 38, când Baiaram a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Andrei Ivan. După patru minute, Baiaram a marcat din aproape aceeaşi poziţie, dar de această dată din centrarea lui Bancu.

Oaspeţii au avut un gol al lui Gele, care nu a fost validat de VAR din cauza unui ofsaid la Afalna, în minutul 76, după aproape cinci minute de aşteptare, iar din minutul 84 elevii lui Mihalcea au evoluat în zece.

Alexandru Dinu a primit al doilea cartonaş galben şi a fost trimis la vestiare, dar scorul final a fost CS Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Bancu a pasat şi Alexandru Mitriţă a intrat în careu şi l-a învins pe Denis Rusu, în minutul 90+5.

Oltenii au 19 puncte şi sunt pe locul secund în clasament, iar Unirea Slobozia a adunat 11 puncte şi ocupă poziţia a 14-a.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 1 oct.

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:15

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

23:14

Dennis Man a marcat în Parma – Cagliari! Coulibaly i-a pasat perfect, iar românul l-a învins pe Scuffet, fostul portar de la CFR

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și