Închide meniul

Costinel Tofan, la pământ după ce și-a „îngropat” echipa în Universitatea Craiova – FC Argeș 1-0: „Mi-am bătut joc! Parcă sunt blestemat!”

Cosmin Cioboată Publicat: 1 martie 2023, 21:11

Reclamă
Costinel Tofan, la pământ după ce și-a „îngropat echipa în Universitatea Craiova – FC Argeș 1-0: „Mi-am bătut joc! Parcă sunt blestemat!

Costinel Tofan a comis henț în propriul careu, în Universitatea Craiova - FC Argeș 1-0

Costinel Tofan a comis henț în propriul careu, în Universitatea Craiova - FC Argeș 1-0 / Captură Digisport

Costinel Tofan a fost la pământ după ce și-a „îngropat” echipa în Universitatea Craiova – FC Argeș 1-0. Căpitanul piteștenilor a comis henț în propriul careu, pe finalul meciului din Bănie. Andrei Ivan a transformat lovitura de la 11 metri în minutul 74 și a stabilit scorul final. La finalul partidei de pe „Ion Oblemenco”, Tofan a avut un discurs auto-critic extrem de dur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul de 26 de ani a declarat că „și-a bătut joc de echipă” și se consideră „blestemat”.

Costinel Tofan, la pământ după ce și-a „îngropat” echipa în Universitatea Craiova – FC Argeș 1-0: „Mi-am bătut joc!”

Costinel Tofan a vrut să respinsă mingea cu capul după o centrare expediată în careul lui FC Argeș. Din păcate pentru piteșteni, fundașul s-a poziționat complet greșit și a lovit balonul cu mingea.

Arbitrul central a dictat lovitură de la 11 metri fără să stea pe gânduri, iar Andrei Ivan a „arestat” mingea și a marcat cu un șut puternic.

Costinel Tofan acuză că el și colegii săi trec printr-o perioadă extrem de dificilă, iar vina nu este doar a lui Marius Croitoru.

Reclamă

Tofan speră ca antrenorul lui FC Argeș să nu plătească și să fie demis pentru greșelile echipei.

„Nu știu ce să zic. În primul rând, îmi pare foarte rău pentru colegii mei, au tras 90 de minute, iar eu mi-am bătut joc de echipă. Colegii mei au făcut un efort incredibil.

Nici nu știu cum să explic! Nu cred că e vreun fundaș care vrea să facă penalty. A fost o minge pe care am văzut-o târziu, am vrut să dau cu capul în ea, dar mi-a venit în mână. Dacă nu atingeam mingea, cred că se ducea în out. Nu cred că ajungea Ivan să dea în minge. Mi-a venit în mână.

Reclamă 4 / 0/3

Costinel Tofan, complet debusolat după înfrângerea din Bănie: „Nici psihic nu suntem bine”

Sincer, parcă sunt și blestemat! Mereu mi se întâmplă câte ceva, să greșesc. Trec printr-o perioadă foarte proastă. Chiar nu știu ce să mai zic! Sunt foarte supărat, în primul rând pentru echipă. Suntem jos și orice greșeală se vede. Sunt foarte multe etape de când n-am câștigat, nici nu știu de când.

Marius (n.r. – Croitoru) ne spunea acum <Dacă încercăm să schimbăm sistemul sau să jucăm altfel, iarăși se ivește unul să greșească>. Trecem printr-o perioadă foarte proastă, la meciul următor trebuie să facem cumva să ieșim de sub pământ! Trebuie să câștigăm!

Ne e teamă că pleacă Marius! În fotbal, primul vinovat e antrenorul, așa concep oamenii din fotbalul românesc. Eu nu văd asta o soluție. Dacă am început cu el, trebuie să terminăm cu el, să o scoatem la capăt.

Sincer, nici psihic nu suntem bine. Când nu câștigi de 12 meciuri, sau câte sunt, n-ai un moral bun. Dar trebuie să ne unim și să o scoatem la capăt”, a spus Costinel Tofan, după Universitatea Craiova – FC Argeș 1-0, potrivit digisport.ro.

FC Argeș a suferit a 3-a înfrângere la rând și s-a „prăbușit” pe locul 14 în Liga 1, cu 26 de puncte acumulate.

Trupa din Trivale a câștigat 6 meciuri în actualul sezon, a remizat în 8 și a pierdut 14.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și