Închide meniul

Cota lui Florinel Coman a explodat! Cât a ajuns să valoreze vedeta lui Gigi Becali

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 24 martie 2024, 16:03

Cota lui Florinel Coman a explodat! Cât a ajuns să valoreze vedeta lui Gigi Becali

Cota lui Florinel Coman a explodat! Cât a ajuns să valoreze vedeta lui Gigi Becali

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimedia Images

Cota lui Florinel Coman a explodat! Şeptarul FCSB-ului valorează acum mai mult decât clauza lui de reziliere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Florinel Coman valorează acum 6 milioane de euro! Orice echipă care e dispusă să achite 5 milioane de euro şi se înţelege cu Florinel Coman îl poate transfera pe jucătorul lui Gigi Becali.

Cota lui Florinel Coman a explodat! Cât a ajuns să valoreze vedeta lui Gigi Becali

Florinel Coman a fost pus la zid, după meciul României cu Irlanda de Nord. „Mbappe de România” a fost criticat de Marcel Răducanu, acesta afirmând să mijlocașul are evoluții foarte discrete la echipa națională.

Florinel Coman a fost titular în amicalul cu Irlanda de Nord, încheiat la egalitate, scor 1-1. Acesta a fost schimbat în minutul 62, în locul său fiind trimis în teren Valentin Mihăilă.

Marcel Răducanu a analizat prestația lui Florinel Coman, din partida cu Irlanda de Nord, și a tras concluziile. Fostul internațional consideră că mijlocașul strălucește doar la FCSB, și nu și când joacă sub tricolor.

Reclamă

Răducanu a mai precizat și faptul că în meciul internaționale, Florinel Coman nu convinge, mărturisind că acesta ar putea fi motivul pentru care încă nu a prins un transfer de vis în străinătate.

„E pe val în Superliga. Omul numărul unu al Stelei (n. red. FCSB). Dar când vine la națională e foarte discret.

Internațional văd că nu convinge și asta explică și de ce nu s-a transferat până acum într-un campionat puternic al Europei”, a declarat Marcel Răducanu, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

România se pregătește acum pentru duelul de senzație cu Columbia. Partida amicală va fi marți, de la ora 21:30, live pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Florinel Coman speră să-l convingă definitiv pe Edi Iordănescu în România – Columbia

Florinel Coman speră să-l convingă definitiv pe Edi Iordănescu că merită la EURO 2024 în duelul de senzaţie România – Columbia, care va fi marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Chiar dacă are cifre impresionante la FCSB, „Mbappe” nu e sigur că va fi pe lista finală a selecţionerului.

„Nu a fost un meci reușit, am întâlnit o echipă grea, ne-a închis foarte bine, s-a apărat, așa că ne-a fost greu. Cu echipele care joacă fotbal putem arăta altceva.

Cred că ne incomodează (n.r. echipele agresive) pentru că trebuie să facem un joc pozițional foarte bun, trebuie să-i desfacem, să plimbăm mingea mult mai mult decât am făcut-o în această seară.

Trebuie să arătăm că suntem pregătiți să fim la Euro, nu cred că-i nimeni „bătut în cuie”. Am revăzut meciul cu Elveția și nu se compară deloc cu ce am arătat în această seară.

A fost o atmosferă bună, un meci amical. Am văzut la meciul cu Elveția cum au venit oamenii la stadion și cum au fost alături de noi. Le mulțumim că fac sacrificii pentru a veni la stadion să ne vadă”, a declarat Florinel Coman după România – Irlanda de Nord 1-1.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și