Închide meniul

„Cred că mai are foarte multe lucruri de învățat!” Ce a declarat Darius Olaru despre relaţia cu Mihai Pintilii

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 ianuarie 2023, 13:11

„Cred că mai are foarte multe lucruri de învățat! Ce a declarat Darius Olaru despre relaţia cu Mihai Pintilii

Darius Olaru, despre relaţia pe care o are cu Mihai Pintilii

Darius Olaru, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Darius Olaru a oferit declaraţii despre relaţia pe care jucătorii de la FCSB o au cu Mihai Pintilii. Mijlocaşul susţine că tehnicianul este foarte apropiat de fotbalişti, chiar dacă este la început şi mai are lucruri de învăţat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii se ocupă de pregătirea celor de la FCSB, în cantonamentul din Antalya. Leo Strizu, antrenorul principal din acte al roş-albaştrilor, a fost lăsat acasă de conducerea clubului.

Ce a declarat Darius Olaru despre relaţia cu Mihai Pintilii

Darius Olaru a declarat că Mihai Pintilii este foarte bine pregătit, pentru un tehnician în vârstă de 38 de ani. Mai mult decât atât, mijlocaşul susţine că antrenorul mereu poartă discuţii cu jucătorii, încercând să le dea cele mai bune sfaturi.

„Tot timpul vorbește cu noi și ne susține, ne ajută cu sfaturi. Sperăm să-l ținem cât mai mult lângă noi și împreună să facem rezultate bune. Știe foarte multe lucruri la vârsta lui. Cred că mai are foarte multe lucurri de învățat, dar pentru vârsta lui și pentru ce a făcut ca jucător, este foarte bine pregătit. Ne-a cucerit, a venit din iarbă și știe cum merg lucrurile”, a declarat Darius Olaru, într-un interviu în cantonamentul din Antalya.

Totodată, Darius Olaru nu a rămas indiferent după laudele pe care i le-a adus Constantin Budescu. „Budi” susţine că mijlocaşul de la FCSB nu ar trebui să lipsească din echipa naţională. Astfel, Olaru i-a răspuns jucătorului de la Petrolul, şi susţine că acesta a fost un model în cariera lui.

Reclamă

„Mă bucură foarte mult, am jucat alături de el (n.r. – Constantin Budescu), știu că este un jucător foarte bun și îi mulțumesc pentru aceste cuvinte. Din fericire, când eram mai mic, la Mediaș, am jucat cu Eric și cred că de la el am învățat cele mai multe lucruri. Eram și mic și încercam să fur cât mai mult. Dar și de la Budi, mulți jucători. Din păcate nu l-am prins jucând (n.r. – pe Pintilii), mi-aș fi dorit foarte mult să-l prind să joc cu el„, a mai spus Darius Olaru.

Darius Olaru îl aşteaptă pe Deian Sorescu la FCSB

Darius Olaru a dezvăluit că Deian Sorescu s-ar integra perfect la FCSB, fiind un jucător pe care îl cunoaşte din cantonamentele echipei naţionale. Mai mult decât atât, mijlocaşul susţine că fostul rival de la Dinamo nu ar avea probleme cu galeria roş-albastră.

„Am vorbit cu el, am povestit, vom vedea ce va fi. Ne-am dori (n.r. – să vină la FCSB), este un jucător bun și de ce nu. Nu cred că ar avea probleme (n.r. – cu galeria), ne cunoaște pe foarte mulți dintre noi și cred că s-ar integra foare bine. Nu noi trebuie să-l convingem, trebuie să-și rezolve el”, a declarat Darius Olaru, în cantonamentul din Antalya.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Darius Olaru a oferit declaraţii şi despre accidentarea pe care a suferit-o la finalul anului, alături de Andrea Compagno. Mijlocaşul susţine că a rămas cu o cicatrice, însă a acoperit-o cu bretonul.

„(N.r. – Despre accidentare) Două-trei zile nu m-am simțit prea bine, dar acum sunt bine și abia aștept să reîncepem. (Reporter: Ai fi vrut să continui atunci?) Da, dar simțeam o durere destul de mare la cap și nu am putut continua. M-am simțit bine, eram conștient în tot acel timp și asta e. (N.r. – Ai mai face cicatrice pentru un titlu?). Cu siguranță mi-aș face. Mi-am lăsat bretonul pe frunte să nu se vadă foarte bine cicatricea. (N.r. – despre titlu) Să sperăm, am recuperat destul de multe puncte și sperăm ca la finalul sezonului să fim noi pe primul loc”, a mai spus Darius Olaru.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și