Închide meniul
EXCLUSIV

„Crețul ăla avea 10.000 de euro pe lună!”. Fost căpitan la FCSB, indignat de modul în care sunt tratați fotbaliștii români

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 8 ianuarie 2023, 21:36 / Actualizat: 10 ianuarie 2023, 16:33

Crețul ăla avea 10.000 de euro pe lună!”. Fost căpitan la FCSB, indignat de modul în care sunt tratați fotbaliștii români

Cristi Tănase, indignat de modul în care sunt tratați fotbaliștii români

Cristi Tănase, indignat de modul în care sunt tratați fotbaliștii români / Hepta

Cristi Tănase, fost căpitan la FCSB, s-a declarat indignat de modul în care sunt tratați fotbaliștii români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Cristi Tănae este liber de contract, după despărțirea de FC Argeș. Însă, internațional român a anunțat, în exclusivitate, pentru Antena Sport, că se gândește la retragerea din fotbal.

Fost căpitan la FCSB, indignat de modul în care sunt tratați fotbaliștii români

Cristi Tănase susține că este indignat de modul în care echipele din Liga 1 se comportă cu fotbaliștii români. Acesta este de părere că, în fotbalul nostru, sunt aduși mulți jucători străini, pe salarii care depășesc valoarea lor fotbalistică.

Totodată, fostul triplu campion cu FCSB a declarat faptul că Joao Miguel, fostul fundaș al celor de la FC Argeș, nu „a vândut” niciun meci, așa cum a fost acuzat în trecut.

„Campionatul României e slab rău de tot… E incredibil! Păi, cum să nu fie slab? Când peste tot vin jucători de nu știu de unde și le dau câte 10-14 mii de euro.

Reclamă

Nouă, românilor, ne dau sub jumatea lor și tot pe noi ne ceartă. Crețul ăla (n.r. Joao Miguel) de la FC Argeș, fundașul central, avea zece mii de euro pe lună.

El nu a vândut niciun meci, nu s-a dat la o parte. Eu l-am cunoscut pe băiat. N-avea cum să facă asta, că era prea băiat. Dar el avea zece mii pe luna. Știi cum e… nu e fraiere cine cere, ci cel care dă”, a declarat Cristi Tănase, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Cristi Tănase, laude pentru Alexandru Ișfan

Cristi Tănase a avut cuvinte de laudă pentu fostul său coleg de la FC Argeș, Alexandru Ișfan, care tocmai a semnat cu Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost colegul meu (n.r. Alexandru Ișfan). Chiar vorbeam cu Lato (n.r. Iasmin Latovlevici), că e unul dintre puținii jucători tineri care nu se feresc de contact, iar asta este foarte important, adică să intri în clinciuri și să fii tare pe picioare. Asta este foarte important, ca să joci la un nivel înalt și la o echipă de afară.

Are calități. Dacă o să fie serios, eu spun că poate să ajungă mult mai sus decât Universitatea Craiova. El e un jucător tânăr cu personalitate. Dacă stai de vorbă cu el, nici nu zici că are 22 de ani. E matur”, a spus Cristi Tănase, pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și