Închide meniul
EXCLUSIV

„Crețul ăla avea 10.000 de euro pe lună!”. Fost căpitan la FCSB, indignat de modul în care sunt tratați fotbaliștii români

Cosmin Olteanu Publicat: 8 ianuarie 2023, 21:36 / Actualizat: 10 ianuarie 2023, 16:33

Reclamă
Crețul ăla avea 10.000 de euro pe lună!”. Fost căpitan la FCSB, indignat de modul în care sunt tratați fotbaliștii români

Cristi Tănase, indignat de modul în care sunt tratați fotbaliștii români

Cristi Tănase, indignat de modul în care sunt tratați fotbaliștii români / Hepta

Cristi Tănase, fost căpitan la FCSB, s-a declarat indignat de modul în care sunt tratați fotbaliștii români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Cristi Tănae este liber de contract, după despărțirea de FC Argeș. Însă, internațional român a anunțat, în exclusivitate, pentru Antena Sport, că se gândește la retragerea din fotbal.

Fost căpitan la FCSB, indignat de modul în care sunt tratați fotbaliștii români

Cristi Tănase susține că este indignat de modul în care echipele din Liga 1 se comportă cu fotbaliștii români. Acesta este de părere că, în fotbalul nostru, sunt aduși mulți jucători străini, pe salarii care depășesc valoarea lor fotbalistică.

Totodată, fostul triplu campion cu FCSB a declarat faptul că Joao Miguel, fostul fundaș al celor de la FC Argeș, nu „a vândut” niciun meci, așa cum a fost acuzat în trecut.

„Campionatul României e slab rău de tot… E incredibil! Păi, cum să nu fie slab? Când peste tot vin jucători de nu știu de unde și le dau câte 10-14 mii de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Nouă, românilor, ne dau sub jumatea lor și tot pe noi ne ceartă. Crețul ăla (n.r. Joao Miguel) de la FC Argeș, fundașul central, avea zece mii de euro pe lună.

El nu a vândut niciun meci, nu s-a dat la o parte. Eu l-am cunoscut pe băiat. N-avea cum să facă asta, că era prea băiat. Dar el avea zece mii pe luna. Știi cum e… nu e fraiere cine cere, ci cel care dă”, a declarat Cristi Tănase, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Cristi Tănase, laude pentru Alexandru Ișfan

Cristi Tănase a avut cuvinte de laudă pentu fostul său coleg de la FC Argeș, Alexandru Ișfan, care tocmai a semnat cu Universitatea Craiova.

Reclamă

„A fost colegul meu (n.r. Alexandru Ișfan). Chiar vorbeam cu Lato (n.r. Iasmin Latovlevici), că e unul dintre puținii jucători tineri care nu se feresc de contact, iar asta este foarte important, adică să intri în clinciuri și să fii tare pe picioare. Asta este foarte important, ca să joci la un nivel înalt și la o echipă de afară.

Are calități. Dacă o să fie serios, eu spun că poate să ajungă mult mai sus decât Universitatea Craiova. El e un jucător tânăr cu personalitate. Dacă stai de vorbă cu el, nici nu zici că are 22 de ani. E matur”, a spus Cristi Tănase, pentru Antena Sport.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și