Închide meniul

Cristi Balaj a răbufnit în privinţa conflictului Istvan Kovacs – Ovidiu Haţegan: „Aveți orgolii? Stați acasă!”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 18 mai 2023, 12:32

Cristi Balaj a răbufnit în privinţa conflictului Istvan Kovacs – Ovidiu Haţegan: Aveți orgolii? Stați acasă!”

Cristi Balaj a anunţat o nouă plecare de la CFR Cluj

Cristi Balaj, în timpul unui meci / Profimedia Images

Cristi Balaj a răbufnit în privinţa conflictului Istvan Kovacs – Ovidiu Haţegan. Preşedintele lui CFR Cluj e de părere că tandemul Istvan Kovacs – Ovidiu Haţegan ar fi trebuit să conducă Farul – FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balaj a mărturisit că ştia de conflictul Istvan Kovacs – Ovidiu Haţegan.

Cristi Balaj a răbufnit în privinţa conflictului Istvan Kovacs – Ovidiu Haţegan

Aveți orgolii? Rămâneți acasă! Nu reușiți să depășiți momentul, aveți orgolii, nu reușiți să demonstrați care e mai mare? Îmi aduc aminte de amândoi, că eu eram în ultimii ani de activitate, mă apropiam de 45 de ani, și le luam premiile. Și nu am venit niciodată să le spun. Și aveam 45 de ani și îi respectam pe toți, îi susțineam pe toți.

Le-am spus că nu e importantă greșeala, ci că atunci când ai greșit să ai liniștea că nu ai făcut-o intenționat. Atunci când iei o decizie ambiguă să nu stai să te gândești «oare ce o să spună conducătorul X, Y sau Z, de la care am luat cândva ceva». De aceea e important să ai integritate.

Bineînțeles că există cale de împăcare între Kovacs și Hațegan. Nu reușeșsc să se înțeleagă, merg acasă! Nu am nevoie să-și facă împreună concediile”, a spus Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

Reclamă

Radu Petrescu va conduce de la centru Farul – FCSB, „finala campionatului”

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a decis cine va conduce de la centru Farul – FCSB, „finala campionatului”. Radu Petrescu va fi arbitrul central al întâlnirii, iar Ovidiu Haţegan se va afla în camera VAR.

Motivul deciziei luate de CCR ar fi reprezentat de un presupus conflict între Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan.

Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan nu-și mai vorbesc de luni bune! Asta e realitatea! Pentru că Hațegan se consideră un Dumnezeu al arbitrajului românesc, fără de greșeală. Iar în timp și-a cultivat oameni din presa sportivă cărora le furnizează informații și cărora le facilitează inclusiv accesul la date privind delegările, contra unor articole care îl preaslăvesc.

Reclamă 4 / 0/3

Și nu doar atât, articole care demolează colegii arbitri pe care el îi consideră periculoși în calea lui. Mai ales pe Kovacs”, a declarat un coleg al celor doi pentru prosport.ro.

Gigi Becali, înainte de Farul – FCSB: „Va fi cea mai mare emoție pe care am avut-o vreodată”

Gigi Becali a recunoscut, înainte de Farul – FCSB, că are emoţii mari pentru meciul care poate stabili campioana din acest sezon al Ligii 1. Patronul de la FCSB a spus şi care e scenariul prin care va sta liniştit la cele două meciuri pe care FCSB le mai are de disputat în acest sezon.

La meciul cu Farul o să fie cele mai mari emoții, probabil. Când ești tânăr, ești puternic și stăpânești emoția sau nu știu, e prea puternic trupul, capul și mintea. Cu cât ești mai în vârstă, emoția este mult mai puternică. Dși ești mai înțelept, este mai slab trupul și nu poate stăpâni.

Va fi cea mai mare emoție pe care am avut-o vreodată. Bine, dacă ai 2-0 la pauză nu mai ai emoții așa mari. Dacă bați Farul și după aia ai 2-0 cu Rapid la pauză nu mai emoții. Sunt multe calcule și multe situații. Ce e clar, cea mai mare emoție va fi cu Farul.

Știi de ce îmi doresc acest titlu? Îmi doresc pentru că aproximativ 90% din fotbal e împotriva mea. Și nu numai, și din presa sportivă, și din oamenii de sport. Nu o fac cu răutate, oamenii își aleg calul și eu nu sunt calul ales în fotbal. Și niciodată nu am fost calul ales în fotbal”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și