Închide meniul

Cine va conduce de la centru Farul – FCSB, „finala campionatului”. Un conflict Istvan Kovacs – Ovidiu Haţegan ar fi motivul acestei decizii!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 18 mai 2023, 11:30

Cine va conduce de la centru Farul – FCSB, finala campionatului”. Un conflict Istvan Kovacs – Ovidiu Haţegan ar fi motivul acestei decizii!

Cine va conduce de la centru Farul - FCSB, „finala campionatului”

FCSB şi Farul, luptăndu-se într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a decis cine va conduce de la centru Farul – FCSB, „finala campionatului”. Radu Petrescu va fi arbitrul central al întâlnirii, iar Ovidiu Haţegan se va afla în camera VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul deciziei luate de CCR ar fi reprezentat de un presupus conflict între Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan.

Cine va conduce de la centru Farul – FCSB, „finala campionatului”

Potrivit prosport.ro, nu ar fi fost posibil un tandem Istvan Kovacs la centru – Ovidiu Haţegan în camera VAR din pricina unui conflict între cei doi.

Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan nu-și mai vorbesc de luni bune! Asta e realitatea! Pentru că Hațegan se consideră un Dumnezeu al arbitrajului românesc, fără de greșeală. Iar în timp și-a cultivat oameni din presa sportivă cărora le furnizează informații și cărora le facilitează inclusiv accesul la date privind delegările, contra unor articole care îl preaslăvesc.

Și nu doar atât, articole care demolează colegii arbitri pe care el îi consideră periculoși în calea lui. Mai ales pe Kovacs”, a declarat un coleg al celor doi pentru sursa citată.

Reclamă

Şi gsp.ro a scris că între Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan e un „război rece”. Kovacs şi Haţegan nu şi-ar vorbi și niciunul dintre ei nu ar fi acceptat să colaboreze cu celălalt.

Gigi Becali, înainte de Farul – FCSB: „Va fi cea mai mare emoție pe care am avut-o vreodată”

Gigi Becali a recunoscut, înainte de Farul – FCSB, că are emoţii mari pentru meciul care poate stabili campioana din acest sezon al Ligii 1. Patronul de la FCSB a spus şi care e scenariul prin care va sta liniştit la cele două meciuri pe care FCSB le mai are de disputat în acest sezon.

La meciul cu Farul o să fie cele mai mari emoții, probabil. Când ești tânăr, ești puternic și stăpânești emoția sau nu știu, e prea puternic trupul, capul și mintea. Cu cât ești mai în vârstă, emoția este mult mai puternică. Dși ești mai înțelept, este mai slab trupul și nu poate stăpâni.

Reclamă 4 / 0/3

Va fi cea mai mare emoție pe care am avut-o vreodată. Bine, dacă ai 2-0 la pauză nu mai ai emoții așa mari. Dacă bați Farul și după aia ai 2-0 cu Rapid la pauză nu mai emoții. Sunt multe calcule și multe situații. Ce e clar, cea mai mare emoție va fi cu Farul.

Știi de ce îmi doresc acest titlu? Îmi doresc pentru că aproximativ 90% din fotbal e împotriva mea. Și nu numai, și din presa sportivă, și din oamenii de sport. Nu o fac cu răutate, oamenii își aleg calul și eu nu sunt calul ales în fotbal. Și niciodată nu am fost calul ales în fotbal”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Gică Hagi anunță că va fi campion după Farul – FCSB

Gică Hagi anunță că va fi campion în Liga 1 după Farul – FCSB, meci ce se va desfășura la Ovidiu, în etapa a 9-a din play-off, duminica viitoare, de la ora 21:00, în timp real pe AS.ro.

”Victoria de săptămâna viitoare e foarte importantă pentru titlu. Suntem fericiți că suntem pe primul loc. Mai avem două săptămâni. E important ca săptămâna viitoare să câștigăm. Cred că se joacă săptămâna viitoare campionatul și că vom câștiga.

La penalty, nu a avut intensitate. Așa cred. Dacă greșesc, îmi pare rău, dar îmi zic și eu opinia. Am jucat și eu fotbal și pot să îmi dau cu părerea, pertinent.

Dar nu vreau să zic că mă las, cum se lasă unii. Îmi place fotbalul, suferim, că așa e fotbalul, trebuie să suferi. Trebuie să ai puterea să ieși din toate aceste momente. Astea te fac să fii mai bun”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și