Închide meniul

Gigi Becali, înainte de Farul – FCSB: „Va fi cea mai mare emoție pe care am avut-o vreodată”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 mai 2023, 14:19 / Actualizat: 16 mai 2023, 16:18

Reclamă
Gigi Becali, înainte de Farul – FCSB: „Va fi cea mai mare emoție pe care am avut-o vreodată

Gigi Becali are emoţii înainte de Farul - FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / as.ro

Gigi Becali a recunoscut, înainte de Farul – FCSB, că are emoţii mari pentru meciul care poate stabili campioana din acest sezon al Ligii 1. Patronul de la FCSB a spus şi care e scenariul prin care va sta liniştit la cele două meciuri pe care FCSB le mai are de disputat în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă va învinge pe Farul, FCSB are nevoie de victorie şi cu Rapid pentru a fi sigură de titlu.

Gigi Becali, înainte de Farul – FCSB

La meciul cu Farul o să fie cele mai mari emoții, probabil. Când ești tânăr, ești puternic și stăpânești emoția sau nu știu, e prea puternic trupul, capul și mintea. Cu cât ești mai în vârstă, emoția este mult mai puternică. Dși ești mai înțelept, este mai slab trupul și nu poate stăpâni.

Va fi cea mai mare emoție pe care am avut-o vreodată. Bine, dacă ai 2-0 la pauză nu mai ai emoții așa mari. Dacă bați Farul și după aia ai 2-0 cu Rapid la pauză nu mai emoții. Sunt multe calcule și multe situații. Ce e clar, cea mai mare emoție va fi cu Farul.

Știi de ce îmi doresc acest titlu? Îmi doresc pentru că aproximativ 90% din fotbal e împotriva mea. Și nu numai, și din presa sportivă, și din oamenii de sport. Nu o fac cu răutate, oamenii își aleg calul și eu nu sunt calul ales în fotbal. Și niciodată nu am fost calul ales în fotbal.”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali anunţă transferuri de milioane de euro la FCSB

Gigi Becali anunţă transferuri de milioane de euro la FCSB, dacă echipa din Berceni va câştiga titlul în Liga 1, după o pauză de opt ani. Patronul roş-albaştrilor nu va cumpăra de la Gică Hagi şi nu vrea să audă nici de o eventuală revenire a lui Denis Alibec.

„Dacă iau campionatul o să fac niște transferuri mari. Pe posturi acolo, nu o să dau acum nume. Dacă iau campionatul o să fac patru transferuri, cinci poate. Louis Munteanu nu este, nu am nevoie acolo, pentru că el joacă pe partea cu Tavi Popescu și cu Coman și nu e mai bun nici ca ăla, nici ca ăla.

Mazilu este jucător de viitor, pe mine mă interesează acum, repede. N-am spus că fac investiții de viitor și pentru a câștiga. În plus, pe Mazilu nici nu poți să-l iei că nu cred că Gică îl dă sub trei milioane. Și eu nu pot să dau trei milioane. Am dat pentru Coman, am dat două și unul pentru procente, dar… De la Hagi nu poți să iei acum.

Reclamă 4 / 0/3

Alibec ce? Are 30 și ceva de ani. Ar fi un jucător, dar nu vreau să vorbesc de atac. Nu mă interesează Alibec, avem meci cu Farul. Mă interesează fundași centrali și un singur atacant. Și eventual un mijlocaș mai creativ și mai agresiv. O să vedem atunci, mai întâi să luăm campionatul”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și