Închide meniul

Cristi Balaj, atac dur la adresa lui Marcel Pușcaș: „Ar trebui să le dea banii înapoi celor care au pariat pe victoria lui Sepsi!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 martie 2023, 18:14

Cristi Balaj, atac dur la adresa lui Marcel Pușcaș: Ar trebui să le dea banii înapoi celor care au pariat pe victoria lui Sepsi!”

Cristi Balaj, atac dur la adresa lui Marcel Pușcaș

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj a avut un atac dur la adresa lui Marcel Pușcaș! Președintele campioanei României s-a declarat deranjat de mesajul pe care omologul său, de la FC U Craiova, l-a postat, pe Facebook, înaintea partidei Sepsi – CFR Cluj, 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea meciului dintre Sepsi și CFR Cluj, terminat 2-2, Marcel Pușcaș a postat, pe Facebook, un mesaj prin care insinuează că partida ar putea fi un „blat”, în urma căruia Sepsi să iasă victorioasă.

Cristi Balaj, atac dur la adresa lui Marcel Pușcaș

Cristi Balaj a avut un discurs dur la adresa lui Marcel Pușcaș, despre care spune că ar trebui să le dea banii înapoi celor care au crezut în spusele sale și au pariat pe victoria lui Sepsi.

„Nu am jucat pentru a-i demonstra ceva lui Pușcaș sau celor care au avut asemenea suspiciuni. La noi e clar: pentru a câștiga campionatul, avem nevoie de victorii. Noi nu creștem jucători care să aibă altă mentalitate în afara celei de a câștiga permanent.

Foarte mult m-a deranjat (n.r. postarea lui Marcel Pușcaș), mai ales că ne și cunoaștem. Dacă ar fi avut un dialog cu mine, așa cum a avut Adrian Mititelu junior, s-ar fi convins.

Reclamă

Noi am oferit bonus suplimentar pentru jucători, era o partidă importantă, în urma căreia puteam să trecem pe primul loc. Ne-a deranjat pentru că a repetat în mod obsesiv, inducând în eroare opinia publică. Ar trebui să le dea banii înapoi celor pe care i-a păcălit și care au pariat pe victoria lui Sepsi”, a declarat Cristi Balaj, pentru sport.ro.

Adrian Mititelu se dezice de suspiciunile de „blat” ale lui Marcel Puşcaş

Adrian Mititelu, patronul clubului FC U Craiova, a declarat că se dezice de suspiciunile de „blat” despre care Marcel Pușcaș a scris, pe Facebook, înaintea partidei Sepsi – CFR Cluj, 2-2.

Totodată, omul de afaceri din Bănie a dezvăluit că meciul dintre Sepsi și FC U Craiova, oprit din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni, s-ar putea rejuca săptămâna viitoare, miercuri sau joi.

Reclamă 4 / 0/3

„Opinia lui Marcel Puşcaş e o opinie personală. A făcut-o dumnealui, nu e poziţia clubului. Azi am fost foarte vehement, nu am avut nicio emoţie că CFR nu a jucat corect.

Ce spune Marcel Puşcaş pe Facebook, ce spune în cărţi… şi-a câştigat dreptul de a vorbi liber. Argumentele lui se bazau pe istoria timpului trecut din fotbalul românesc. Noi nu suntem părtaşi la astfel de afirmaţii. Suntem o ţară liberă, democrată.

Pe teren suntem cu un punct mai mult decât Sepsi. Meciul se va juca 100%, nu există nicio şansă să nu se joace. Am vorbit şi la Ligă, meciul se poate juca săptămâna viitoare, miercuri sau joi. Miercuri sau joi se va juca FCU – Sepsi, indiferent ce se va întâmpla în ultima etapă”, a declarat Adrian Mititelu, pentru digisport.ro.

Marcel Pușcaș, suspiciuni de „blat” înainte de Sepsi – CFR Cluj

Am pornit din Craiova. Destinația finală este Sfântu Gheorghe. Azi, de la 20:30, Sepsi, fostă IMASA, joacă un meci important pentru calificarea în play-off. Voi fi la fața locului să mă conving dacă spiritul lui Jean Pădureanu ne mai bântuie. Deviza lui principală era: «La tine acasă dai tu două goluri, la mine acasă dau eu două». Simplu și poți fi in primele șase echipe.

La el a ținut tactica asta vreo 10 ani. Bine, dar asta era pe vremea lui Naș’ Mircea Sandu. Azi e imposibil ca cineva să se preteze la așa ceva. S-au schimbat multe lucruri radical în fotbalul românesc. Am scăpat de «pădureni» și-am rămas cu predictibilitatea. Se va juca corect și va câstiga cel mai bun. Adică, Sepsi. Abia aștept s-ajung!”, se arată în mesajul transmis de Marcel Pușcaș, pe Facebook, înaintea partidei Sepsi – CFR Cluj, 2-2.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și