Închide meniul

Cristi Balaj îl pune la punct pe Andrei Burcă: „Lui nu i-a plăcut când a vorbit Dan Petrescu de el”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 aprilie 2023, 19:07

Reclamă
Cristi Balaj îl pune la punct pe Andrei Burcă: Lui nu i-a plăcut când a vorbit Dan Petrescu de el”

Cristi Balaj îl pune la punct pe Andrei Burcă

Cristi Balaj / Profimedia Images

Cristi Balaj îl pune la punct pe Andrei Burcă după ce fundaşul CFR-ului a vorbit de Yeboah. Preşedintele lui CFR Cluj i-a amintit fundaşului că nu i-a convenit când a vorbit Dan Petrescu de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a comentat declaraţiile recente ale lui Andrei Burcă.

Cristi Balaj îl pune la punct pe Andrei Burcă

La supărare, apar multe asemenea declarații. Eu, dacă aș fi fost sau dacă aș fi fotbalist în momentul acesta, nu aș vorbi de colegi. Dar ei își reglează conturile în vestiar. Sunt bărbați, nu există să gândești ceva și să spui altceva.

Public, aici vedem supărarea cât a fost de mare. Exact cum nu i-a plăcut lui Burcă atunci când a vorbit Dan Petrescu de el, sunt convins că nici lui Yeboah nu-i place acum când a vorbit Burcă”, a declarat Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

Preşedintele lui CFR Cluj fusese întrebat despre reacţia lui Burcă de după meciul cu FCSB. Fundaşul lui CFR l-a criticat public pe Yeboah, colegul său.

Reclamă

Andrei Burcă l-a criticat pe Yeboah

Nemulţumit că Yeboah nu a pasat la o acţiune periculoasă a lui CFR Cluj, Andrei Burcă l-a criticat pe colegul său.

Și în tur am avut șansa să mai marcăm, dar Yeboah n-a pasat în fața porții. Așa și astăzi, la 1-1. Trebuie să ne dea de gândit. Aici am fost o echipă, așa s-au luat campionatele aici, nu trebuie să fim individualiști”, a declarat Andrei Burcă după CFR Cluj – FCSB 1-1.

Dacă Burcă l-a criticat, Cristi Balaj l-a lăudat astăzi pe Yeboah.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a plăcut mult cum a intrat Yeboah, care a fost letal la duelurile aeriene. Când jucam cu mingi lungi, a câștigat aproape toate duelurile, la fazele fixe, în preajma careului… A fost letal”, a declarat preşedintele lui CFR Cluj pentru sursa citată mai sus.

Florinel Coman, foarte supărat după CFR Cluj – FCSB 1-1

Chiar dacă a marcat şi echipa lui nu a pierdut în derby-ul CFR Cluj – FCSB, Florinel Coman a fost foarte supărat după meci.

Am avut ocazii pe final, puteam să câștigăm. Am făcut un meci foarte prost. Prima repriză foarte slabă făcută de noi. Nimic n-a mers. Suntem dezamăgiți de jocul nostru.

Nu s-a pierdut nimic. Ne gândim la meciul cu Farul. Trebuie să ne schimbăm fața jocului și să câștigăm acel meci. Exersez (n.r. legat de golul din lovitură liberă), dar asta e mai puțin important. Ne pare rău că nu am reușit să câștigăm. Doar am prestat un fotbal slab”, a declarat Florinel Coman, la finalul meciului cu CFR Cluj, pentru digisport.ro.

Florinel Coman e egalat în minutul 68, marcând un gol foarte frumos dintr-o lovitură liberă.

Dan Petrescu, după finalul dramatic din CFR – FCSB 1-1: ”Am căzut, am zis că luăm gol. Așa îmi dau eu viața mereu”

Dan Petrescu a avut un discurs în stilul caracteristic după egalul din derby-ul CFR Cluj – FCSB.

E clar că nu e anul nostru. Până acum trei meciuri, trei dramatice! Cred că anul ăsta va fi foarte greu pentru mine ca antrenor. Chiar la un moment dat am căzut jos, sincer vă spun! Nu am mai văzut un asemenea an în cariera mea de antrenor. Fiecare meci dramatic… goluri anulate, penalty-uri. În ultimul minut au fost ocazii şi la noi, şi la ei.

Reclamă

Yeboah şi Yuri au avut ocazii foarte mari. Coman a avut, dar am înţeles că era ofsaid la ultima fază, chiar dacă marca. Omrani a dat gol din ofsaid. Au fost meciuri care au plăcut la lume, la fani, la telespectatori. Mie îmi plăcea dacă câştigam.

De data asta nu am ce să le reproşez la băieţi. După meciul de la Craiova eram supărat. Îmi pare rău că Bîrligea a cerut schimbare, era într-o formă excelentă şi cred că a fost cel mai bun jucător al nostru, mai ales în prima repriză”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă de după meci.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și