Închide meniul

Cristi Balaj, înainte de CFR Cluj – FCSB: „Mă gândesc cu groază, mă simt neputincios în asemenea momente!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 9 aprilie 2023, 12:11

Cristi Balaj, înainte de CFR Cluj – FCSB: Mă gândesc cu groază, mă simt neputincios în asemenea momente!”

Cristi Balaj pune presiune pe Kyros Vassaras

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj a transmsi un mesaj înainte de CFR Cluj – FCSB. Președintele campionilor a vorbit despre greșelile de arbitraj care s-au făcut până acum în acest sezon de Liga 1, chiar înainte de marele derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – FCSB se va disputa astăzi, de la ora 21:00, pe stadionul din Gruia, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristi Balaj, înainte de CFR Cluj – FCSB: „Mă gândesc cu groază, mă simt neputincios în asemenea momente!”

Președintele clujenilor a declarat că nu își poate explica cum pot avea loc unele greșeli grave în Liga 1, deși sistemul VAR a fost implementat și în țara noastră. Mai mult decât atât, chiar dacă a fost un arbitru de mare valoare, lui Cristi Balaj îi vine foarte greu să comenteze fazele de arbitraj acum, el ocupând o funcție administrativă la CFR Cluj.

„Singurul lucru la care am ajuns să mă gândesc cu groază, pentru că mi-e foarte greu să dau explicații, eu provenind dintr-o zonă a arbitrajului, e că eu nu îmi găsesc cuvintele, sau îmi e aproape imposibil și nu găsesc argumente să dau atunci când sunt întrebat despre greșeli de arbitraj.

Efectiv nu găsesc argumente și am ajuns să plec capul pentru că mă simt neputincios în asemenea momente, într-o periodă așa importantă ca play-off-ul. Și atunci când avem posibilitatea să vedem reluări, să tragem linii, efectiv nu am cum să dau explicații”, a spus Cristi Balaj, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Florin Răducioiu o exclude pe FCSB din lupta pentru campionat: „Nu merită acest titlu!”

Florin Răducioiu o exclude pe FCSB din lupta pentru campionat. Fostul mare atacant al echipei naționale e de părere că problemele cu care se confruntă FCSB la nivel administrativ o vor împiedica să câștige campionatul și în acest sezon.

„Farul este echipa care are cele mai mari şanse după părerea mea şi, într-adevăr, mâine (n.r.- duminică) se poate întâmpla un meci egal care i-ar avantaja foarte mult.

(n.r. – cine este urmăritoarea Farului) Pe CFR o văd, sincer! Vorbim de o echipă extrem de solidă, care a câştigat campionatele în ultimii ani, mult mai obişnuită să câştige acest titlu, să aibă această presiune. Au jucători foarte valoroşi! Evident, cred că va fi acest duel între CFR şi Farul, după părerea mea. Dan, la fel, are mare ambiţie de a câştiga trofeul pentru a 6-a oară. Mai mult ca niciodată avem o Superligă frumoasă şi cu multă adrenalină, pasiune. Îmi place foarte mult!

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.- dacă FCSB e capabilă să se lupte la titlu) Pe FCSB nu o văd pentru că e o echipă cu oscilaţii de formă. Nu ştiu dacă va da continuitate rezultatului de la Sfântu Gheorghe. E adevărat, anul trecut a fost aproape, dar ştim foarte bine situaţia de acolo şi una peste alta FCSB nu merită acest titlu după ce am văzut pe parcursul acestui campionat. A avut o mare revenire, dar nu m-a impresionat din punctul de vedere al jocului. Multe schimbări de antrenori, o echipă cu foarte multe probleme.

Dar fotbalul este atât de imprevizibil şi ciudat încat ne putem aştepta la orice, dar asta nu cred pur şi simplu că se va întâmpla ca FCSB să câştige acest campionat, nu cred!”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și