Închide meniul

Cristi Balaj l-a contrazis în direct pe Adrian Mutu, după ce CFR Cluj a rămas fără victorie în play-off: „Nepotrivit!”

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2024, 9:58

Reclamă
Cristi Balaj l-a contrazis în direct pe Adrian Mutu, după ce CFR Cluj a rămas fără victorie în play-off: „Nepotrivit!

Cristi Balaj l-a contrazis în direct pe Adrian Mutu, după ce CFR Cluj a rămas fără victorie în play-off

Adrian Mutu, în timpul unui meci la CFR Cluj/ Profimedia

Cristi Balaj l-a contrazis în direct pe Adrian Mutu, după ce CFR Cluj a rămas fără victorie în play-off. Preşedintele clujenilor a transmis că titlul rămâne un obiectiv, deşi „Briliantul” a transmis că nu se gândeşte la acest fapt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a remizat cu Sepsi, scor 1-1, în a doua etapă de play-off. În cazul în care FCSB o va învinge pe Farul, clujenii ar ajunge la o distanţă de zece puncte faţă de primul loc.

Cristi Balaj l-a contrazis în direct pe Adrian Mutu, după ce CFR Cluj a rămas fără victorie în play-off

Cristi Balaj a declarat că principalul obiectiv al lui CFR Cluj este calificarea în grupele unei competiţii europene. Acsta a transmis că trofeul Cupei României este o şansă importantă pentru a atinge acest fapt.

De asemenea, preşedintele clujenilor a transmis că rămâne în ADN-ul clubului obiectivul de a câştiga titlul, având şi un mesaj pentru Adrian Mutu. Acesta a declarat că un antrenor bun îşi conduce echipa până în faţa porţii.

„În primul rând, obiectivul principal este accederea în grupele unei competiţii europene. Ideal ar fi să fie Liga Campionilor, ceea ce este greu de realizat, e greu să termini pe primul loc. Şansa următoare o avem în Cupă, care îţi dă şansa de a evolua în Europa League. Dacă nu, în Conference League, dar trebuie să terminăm cel puţin pe locul 3 şi să jucăm acel meci de baraj.

Reclamă

În ADN-ul nostru a rămas acest obiectiv de a câştiga titlul, mi s-ar părea nepotrivit să nu încercăm să-l câştigăm. (…) O echipă puternică depăşeşte aceste momente. Un antrenor foarte bun duce echipa până în faţa porţii”, a declarat Cristi Balaj, conform orangesport.ro.

Adrian Mutu, dezvăluiri după Sepsi – CFR Cluj 1-1

Adrian Mutu a făcut dezvăluirea momentului după Sepsi – CFR Cluj 1-1. Tehnicianul fostei campioane a spus că nu se gândește la titlu, în actualul sezon de Liga 1.

Supărarea e pe faptul că nu profităm de evoluțiile bune. Tabela vorbește până la urmă, noi trebuie să mergem înainte cu aceași atitudine, dar mult mai focusați și mai răi.

Reclamă 4 / 0/3

Păcat de băieți, păcat de toate ocaziile pe care le au. Nu am ce să le spun după un astfel de joc. Și ei vor să dea gol. Dacă nu se modifică scorul pe tabelă?

Eu nu am avut niciodată titlul în minte! Eu nu știu cine declară, ok, e în ADN-ul clubului. Este un an de reconstrucție. Eu știu la ce club sunt și ceea ce fac. Faptul că nu câștigăm meciurile este un lucru pe care trebuie să îl îmbunătățim.

Cupa este importantă! Mă bucur că nu s-a mai accidentat nimeni. A trebuit să îl folosim pe Mogoș azi, ghinioanele se țin de noi, după accidentarea de la antrenamente.

Vreau să câștig orice meci. S-a văzut și în evoluțiile noastre, dar după aceste scoruri nimeni nu mai are nimic de zis”, a spus Adrian Mutu, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și