Închide meniul

Cristi Balaj, prima reacție după ce Dan Petrescu a cerut buget de 40 de milioane de euro la CFR Cluj: ”Nu banii joacă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 mai 2022, 9:15

Cristi Balaj, prima reacție după ce Dan Petrescu a cerut buget de 40 de milioane de euro la CFR Cluj: ”Nu banii joacă”

Cristi Balaj, prima reacție după ce Dan Petrescu a cerut buget de 40 de milioane de euro la CFR Cluj

Dan Petrescu dă indicații în timpul unui meci / Hepta

Cristi Balaj a avut o primă reacție după ce Dan Petrescu a susținut că CFR Cluj ar avea nevoie de un buget de 40 de milioane de euro pentru a ajunge în grupele Champions League sau Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Președintele ardelenilor exclude varianta unui buget de 40 de milioane de euro și anunță și ce obiectiv personal are pentru următorul sezon european: grupele Europa League.

Cristi Balaj, reacție după ce Dan Petrescu a cerut buget de 40 de milioane de euro

„De 40 de milioane de euro nu putem să-i facem bugetul. Dar nu banii joacă. Contează cum cheltui banii pe care îi ai. Depinde ce management ai. Încercăm să creăm o echipă competitivă pe plan internațional și să realizăm mai mult decât ce am făcut la precedenta participare în Europa.

Vrem cel puțin să accedem în grupele Europa League. E o părere proprie, nu am discutat-o în cadrul colectivului”, a spus Balaj, citat de digisport.ro.

Dan Petrescu ar dori un buget de 40 de milioane de euro

Chiar dacă nu va avea un buget de 40 de milioane de euro, Dan Petrescu va avea parte de mai multe transferuri spectaculoase la CFR. Cel puțin așa a anunțat conducerea din Gruia, în seara câștigării celui de-al cincilea titlu consecutiv.

Reclamă

Până atunci, doi jucători și-au anunțat oficial plecarea de la CFR, Billel Omrani și Runar Sigurjonsson. Andrei Burcă, unul din oamenii de bază ai campioanei, susține și el că vrea să se despartă de echipa ”Bursucului”.

„Aș vrea 40 de milioane de euro. Nu am cerut, că nu am de unde să cer. Nici cu banii ăștia nu ne calificam în UCL, dar avem o șansă mai mare la grupele Europa League.

Realist, da, putem încerca să ajungem în grupele Europa League, cu puțin noroc și inspirație, chiar și cu bugetul pe care îl vom avea. Și în Conference League sunt bani buni, dar Europa League ar fi țelul. Mai mult, ar fi un miracol”, spunea Dan Petrescu, citat de gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Traseul lui CFR Cluj în preliminariile UEFA Champions League

Traseul lui CFR Cluj, noua campioană a României, în preliminariile UEFA Champions League va fi unul facil în primele tururi. Echipa antrenată de Dan Petrescu și-a asigurat matematic titlul, cu o etapă înainte de finalul sezonului 2021-2022 şi va ataca din nou grupele celei mai tari competiţii intercluburi.

Aventura în Europa va începe în primul tur preliminar, unde CFR Cluj va fi cap de serie. Şahtior Soligorsk (Belarus), Sutjeska Niksic (Muntenegru), Hibernians FC (Malta), Tobol Kustanai (Kazahstan), KF Tirana (Albania) sau FC Ballkani (Kosovo) se numără printre posibilii adversari.

De asemenea, ardelenii vor fi cap de serie și în turul secund, unde pot da peste formaţii precum Bodo/Glimt (Norvegia), HJK Helsinki (Finlanda), Shamrock Rovers (Irlanda) sau Slovan Bratislava (Slovacia).

În turul al treilea, echipa lui Dan Petrescu va avea adversari dificili, printre care se numără FC Copenhaga (Danemarca), Steaua Roşie Belgrad (Serbia), Dinamo Zagreb (Croaţia), Malmo (Suedia), Olympiacos (Grecia) sau Viktoria Plzen (Cehia).

În play-off-ul pentru grupele UEFA Champions League, CFR Cluj poate da peste echipe precum Celtic (Scoţia) sau Şahtior (Ucraina). Ardelenii au ajuns ultima oară în grupele UCL în sezonul 2012-2013, unde i-au avut adversari pe Manchester United, Galatasaray şi Braga.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și