Închide meniul

CFR Cluj râde de transferurile făcute de FCSB: „Au cumpărat icre de crap la preț de caviar!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 septembrie 2022, 18:25

CFR Cluj râde de transferurile făcute de FCSB: „Au cumpărat icre de crap la preț de caviar!

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cristi Balaj râde de transferurile făcute de rivala FCSB. Președintele lui CFR Cluj e de părere că roș-albaștrii au plătit prea mult pentru achizițiile din această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a investit peste cinci milioane de euro în transferuri, în timp ce CFR Cluj s-a oritentat asupra jucătorilor mai ieftini sau liberi de contract. Cu toate acestea, Cristi Balaj nu crede că rivalii din Berceni au surclasat echipa lui Dan Petrescu.

Cristi Balaj râde de transferurile făcute de FCSB

”Un fost mare jucător (n.red. Gabi Balint) spunea că FCSB a cumpărat icre de crap la preț de caviar. Nu aș vrea să comentez transferurile de la FCSB.

Cred că acești jucători sunt de viitor, sunt jucători de calitate, dar până să ajungă la un nivel la care să joace la echipe mari, drumul este lung.

Nu înseamnă că nu s-au făcut investiții majore la CFR Cluj și nu s-au adus jucători de calitate. Din păcate pentru fotbalul românesc, nu avem jucători de aceeași calitate precum Yeboah”, a spus Cristi Balaj, conform digisport.ro.

Reclamă

Jucători veniți la CFR Cluj:

Vito Hammershöy-Mistrati, 30 de ani, mijlocaș, 400.000 de euro
Jefte Betancor, 28 de ani, atacant, 300.000 de euro (a plecat după două luni de la CFR Cluj)
Denis Klolinger, 28 de ani, fundaș central, împrumut + 150.000 de euro
Karlo Muhar, 26 de ani, mijlocaș, 100.000 de euro
Jean-Claude Billong, 28 de ani, fundaș, liber de contract
Christopher Braun, fundaș dreapta, 30 de ani, liber de contract
Simona Scuffet, portar, 26 de ani, liber de contract
Karlo Brucic, fundaș stânga, 30 de ani, liber de contract
Ze Gomes, atacant, 23 de ani, liber de contract
Rangelo Janga, atacant, 30 de ani, liber de contract
Cephas Malele, atacant, 28 de ani, împrumutat
Emmanuel Yeboah, 19 ani, atacant, liber de contract

Jucătorii veniți la FCSB:

David Miculescu, 21 de ani, atacant, 1,7 milioane de euro
Andrea Compagno, 26 de ani, atacant, 1,5 milioane de euro
Eduard Radaslavescu, 18 ani, mijlocaș, 500.000 de euro
Radu Boboc, fundaș dreapta, 23 de ani, 400.000 de euro
Joyskim Dawa, 26 de ani, fundaș central, 350.000 de euro
Vadim Rață, 29 de ani, mijlocaș, 300.000 de euro (plecat de la FCSB după trei săptămâni)
Marco Dulca, 23 de ani, mijlocaș, 250.000 de euro
Bogdan Rusu, 32 de ani, atacant, 200.000 de euro
Joonas Tamm, 30 de ani, fundaș central, liber de contract
Rachid Bouhenna, 31 de ani, fundaș central, liber de contract

Jefte Betancor a plecat de la CFR Cluj după două luni

Jefte Betancor a plecat de la CFR Cluj, însă Pafos, noua sa echipă, nu știe dacă îl poate folosi. Astfel, atacantul care a rezistat doar două luni la campioana României va rămâne ”pe bară” o perioadă.

Reclamă 4 / 0/3

Haris Theocharus, managerul general al lui Pafos, a explicat că echipa sa nu îl poate utiliza în meciuri oficiale pe atacant. Pentru a rezolva situația, clubul din Cipru așteaptă un răspuns din partea FIFA.

„El este jucătorul lui Pafos, se află în Cipru, în câteva zile ne vom consulta cu FIFA și Asociația de Fotbal a Ciprului, pentru a vedea dacă îl vom putea folosi.

Noi, Pafos, am respectat regulamentul, am făcut transferul la timp și suntem optimiști că vom primi un rezultat pozitiv în acest caz”, a declarat Haris Theocharus, citat de protathlima.cyprustimes.com.

Mihai Stoica s-a enervat după episodul ”Vadim Rață”

Mihai Stoica s-a enervat după episodul ”Vadim Rață”. Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB după doar trei meciuri, dar managerul general al vicecampioanei susține că același lucru se întâmplă și alte echipe.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și