Închide meniul

Cristi Balaj, reacţie categorică după ce CFR Cluj a pierdut în Ghencea: „Oficialii de la FCSB au tăbărât pe arbitru la pauză”

Viviana Moraru Publicat: 7 august 2023, 13:06

Reclamă
Cristi Balaj, reacţie categorică după ce CFR Cluj a pierdut în Ghencea: „Oficialii de la FCSB au tăbărât pe arbitru la pauză

Cristi Balaj, reacţie categorică după ce CFR Cluj a fost învinsă în Ghencea de FCSB

Arbitrul Marcel Bîrsan, în timpul derby-ului dintre FCSB şi CFR Cluj/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES/ Hepta

Cristi Balaj a avut o reacţie categorică, după ce FCSB a învins-o cu 1-0 pe CFR Cluj, într-un meci disputat în Ghencea. Preşedintele clujenilor a declarat că oficialii roş-albaştrilor au pus presiune pe arbitrul Marcel Bîrsan, la pauza confruntării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus cu 1-0 în derby-ul cu CFR Cluj, graţie golului marcat de Andrea Compagno, din penalty. După meci, clujenii au criticat în termeni duri arbitrajul.

Cristi Balaj, reacţie categorică după ce CFR Cluj a fost învinsă în Ghencea de FCSB

Cristi Balaj a dezvăluit că oficialii de la FCSB au discutat cu arbitrul Marcel Bîrsanu, la pauza duelului cu CFR Cluj. Preşedintele clujenilor susţine că nu poate da nume, deoarece informaţiile acestea le-a aflat de la alţi membrii ai staff-ului tehnic al lui Andrea Mandorlini.

În acest context, Cristi Balaj a tras un semnal de alarmă, mărturisind că acest lucru nu este unul normal.

„La pauză îmi spuneau jucătorii şi Panin că oficiali de la FCSB au strigat în drumul spre vestiare către Bîrsan. Au tăbărât pe el. Oficialii lui FCSB au făcut asta, în drum spre vestiare. Atât timp când nu am fost acolo, nu pot da nume.

Reclamă

Trebuie să se pună un semn de întrebare. Mi s-a comunicat că s-a pus presiune pe arbitru. Mi-a spus Panin, m-a şi sunat. Nu dau nume pentru că nu am fost acolo”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Andrea Mandorlini a făcut scandal după FCSB – CFR Cluj 1-0

Andrea Mandorlini a făcut scandal după FCSB – CFR Cluj 1-0. Antrenorul italian a lansat un atac dur la adresa arbitrajului lui Marcel Bîrsan.

Antrenorul italian de la CFR Cluj a răbufnit după derby-ul cu FCSB. Mandorlini a spus că echipa sa trebuie să primească un penalty la henţul lui Dawa. Mai mult, Mandorlini a spus că nu trebuia acordată lovitură de la 11 metri la Compagno.

Reclamă 4 / 0/3

„Meciul a fost decis de arbitru. A dat un penalty inexistent. La noi a fost penalty clar, asta a decis partida, nu Steaua. Arbitrul a decis partida. Incredibil. Am văzut noi şi asta aţi văzut şi voi. Am jucat bine, dar a fost o eroare uriaşă.

Nu noi am pierdut meciul. A fost penalty la Dawa, am văzut faza de 10-20-50 de ori şi a fost henţ. La FCSB a fost un penalty inexistent.

Până la penalty era 0-0. Nouă nu ne-au dat un penalty clar. Aceste episoade decid o partidă! Avea mâna depărtată de corp! Le-a dat un penalty lor pe care numai arbitrul l-a văzut!„, a spus Andrea Mandorlini la digisport.ro, după FCSB – CFR Cluj 1-0.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și