Închide meniul
EXCLUSIV

Cristi Balaj, reacţie după delegarea lui Sebastian Colţescu la CFR – FCSB: „Nu ecusonul face diferenţa”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 februarie 2023, 14:28

Cristi Balaj, reacţie după delegarea lui Sebastian Colţescu la CFR – FCSB: „Nu ecusonul face diferenţa

Cristi Balaj, reacţie după delegarea lui Sebastian Colţescu la CFR - FCSB

Sebastian Colţescu, în timpul unui meci din Liga 1 / Hepta

Cristi Balaj a avut o primă reacţie după delegarea lui Sebastian Colţescu la marele derby, CFR – FCSB, informaţie care încă nu a fost făcută oficial de Federaţia Română de Fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia luată de Kyros Vassaras este una neaşteptată, dacă ţinem cont că Sebastian Colţescu nu se mai află de doi ani pe lista FIFA. Chiar şi aşa, preşedintele campioanei are încredere în centralul din Craiova.

Cristi Balaj, reacţie după delegarea lui Sebastian Colţescu la CFR – FCSB

„Orice meci împotriva celor de la FCSB e important. Nu vorbim doar de poziţia din clasament, cât şi despre anumite orgolii ale suporterilor. Din punctul meu de vedere, tratăm acest meci ca pe oricare altul, cu aceeaşi seriozitate şi respect faţă de adversar.

Nu pot decât să mă bucur, dacă este aşa, pentru că avem un arbitru experimentat, nu e pe lista FIFA, dar nu ecusonul face diferenţa”, a spus Balaj, în exclusivitate pentru Antena Sport.

CCA l-a trimis pe Sebastian Colţescu la CFR – FCSB

După cum a anunţat gsp.ro, Comisia Centrală a Arbitrilor îl va trimite în Gruia pe Sebastian Colţescu. El a fost la centru şi în urmă cu un an, în thriller-ul cu 6 goluri de pe Arena Naţională. FCSB – CFR Cluj s-a încheiat atunci 3-3, Iulian Cristea stabilind rezultatul final în minutul 90+3.

Reclamă

Istvan Kovacs a împărţit dreptatea în 2 dintre ultimele 3 derby-uri. Nu a putut fi delegat şi acum din moment ce este plecat la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Colţescu a arbitrat-o ultima dată pe CFR Cluj în luna decembrie, la remiza albă înregistrată de jucătorii lui Dan Petrescu în deplasarea cu Farul, din Cupa României. L-a eliminat atunci pe puştiul-minune al lui Gică Hagi, Andrei Borza, încă din minutul 3.

În ceea ce o priveşte pe FCSB, Sebastian Colţescu a fost la centru ultima dată tot într-un derby. A arbitrat duelul roş-albaştrilor cu Rapid, din etapa a 17-a a Ligii 1. Vicecampioana s-a impus atunci cu 3-1. Cordea, Compagno şi Octavian Popescu au marcat golurile lui FCSB de pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

CFR – FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Înainte de meciul din Gruia, gazdele au un avans de 9 puncte, după primele 23 de etape disputate din sezonul regulat.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și