Închide meniul

Cristi Balaj, reacţie incredibilă după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Am fost papagali aseară!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 septembrie 2024, 13:55

Reclamă
Cristi Balaj, reacţie incredibilă după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Am fost papagali aseară!

Cristi Balaj, reacţie incredibilă după CFR Cluj - FCSB 2-2

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj a avut o reacţie incredibilă după CFR Cluj – FCSB 2-2. Preşedintele celor de la CFR Cluj spune că ardelenii au pierdut două puncte, având în vedere evoluţia de până în minutul 60.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Balaj a criticat faptul că CFR Cluj s-a retras nepermis de mult în final meciului şi le-a permis celor de la FCSB să forţeze egalarea.

Cristi Balaj, reacţie incredibilă după CFR Cluj – FCSB 2-2

Mie mi se potrivește. Am fost papagali aseară. Până la 2-0 ei nu au avut nicio ocazie. Nu se punea problema învingătoarei. După care au apărut cadouri, greșeli personale. Nu reproșăm jucătorilor, că sunt jucători de calitate, pe care au arătat-o și în meciul de aseară și în celelalte partide. Se întâmplă la fotbal.

Doar că s-au comis greșeli, cel puțin la al doilea gol, pe fondul faptului că ne-am retras nepermis de mult. La 2-0 spuneam că se va întâmpla ca în partidele trecute. Nu s-a întâmplat așa. Ne-am retras inexplicabil de mult. FCSB n-a impresionat. A jucat bine pe final de joc. E greu când un adversar face presiune să reziști și să nu iei gol„, a spus Cristi Balaj la fanatik.ro.

Dan Petrescu, după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Nu ai voie să nu câştigi!”

Dan Petrescu a avut un discurs echilibrat după CFR Cluj – FCSB 2-2. CFR Cluj a ratat victoria în partida cu FCSB, deşi a condus cu 2-0. Campioana a revenit prin golurile lui Băluţă şi Dawa.

Reclamă
Reclamă

Primele 60 de minute aproape perfecte, FCSB nu a avut niciun şut, nicio ocazie. Am făcut două greşeli personale. 2-0 e cel mai periculos scor, eu pe bancă nu eram fericit. A venit şi golul al doilea, iar o greşeală personală, a scăpat mingea Popa. Fotbalul e făcut din micile detalii, suntem supăraţi că am pierdut două puncte, dar sunt fericit că echipa a jucat fotbal, dar nu ai voie să nu câştigi acest meci.

Sunt două greşeli personale, nu ai cum să antrenezi asta. Nu ai voie să nu câştigi acest meci. Am scăzut ca nivel că FCSB este o echipă bună, au băgat jucători buni. Când joci cu FCSB, e normal să aibă şi ei ocaziile lor. Obiectivul este playoff-ul, vedem ce e mai departe. Avem un lot foarte bun. Va fi o bătaie mare la playoff anul acesta. Îmi pare rău că execuţiile lui nu au decis meciul. Sunt sigur că va da multe goluri şi va avea o carieră minunată„, a spus Dan Petrescu.

Reclamă
Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 17 sept.

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03 17 sept.

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și