Închide meniul

CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby „de foc” în Gruia! Dan Petrescu se luptă pentru podium! Campioana are nevoie de puncte

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2024, 9:57

Reclamă
CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby „de foc în Gruia! Dan Petrescu se luptă pentru podium! Campioana are nevoie de puncte

LIVE TEXT | CFR Cluj - FCSB (21:00)

Colaj cu jucătorii de la CFR Cluj și FCSB / Profimedia

Derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:00. Partida contează pentru etapa cu numărul 9 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de acest duel, CFR Cluj se află pe locul al 7-lea, cu 13 puncte după 7 meciuri disputate, la 2 lungimi de podium, locul 3 fiind ocupat de Universitatea Craiova. De cealaltă parte, FCSB este pe 12, cu 8 puncte.

LIVE TEXT | CFR Cluj – FCSB (21:00)

Echipele probabile:

CFR Cluj: Popa – Mogoș, Bogado, Boben, Camora – Keita, Artean, Tatchtsidis – Deac, Munteanu, Korenica

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic – Șut, Alhassan, Olaru – Băluță, Tănase, Miculescu

Reclamă
Reclamă

Echipa din Gruia primește vizita campioanei după ce, în etapa precedentă de Liga 1, a învins-o pe Farul, cu scorul de 3-0. De cealaltă parte, echipa lui Gigi Becali a câștigat duelul cu UTA, scor 2-0.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc pe data de 11 mai a acestui an. La momentul respectiv, FCSB era deja campioană și a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 0-1.

Dan Petrescu, mesaj de luptă înainte de CFR Cluj – FCSB!

Dan Petrescu a transmis un mesaj de luptă înainte de CFR Cluj – FCSB! Antrenorul echipei din Gruia nu s-a ferit de cuvinte, la conferința de presă.

Reclamă

Dan Petrescu a dezvăluit că se așteaptă la un meci greu în fața campioanei, numind partida drept „cel mai bun test”.

Antrenorul celor de la CFR Cluj a mai menționat faptul că este mulțumit cu lotul pe care îl are la dispoziție, însă a anunțat că, în momentul de față, nu se gândește la câștigarea titlului.

„A fost o pauză de care toți aveam nevoie. Unii jucători care au fost la lotul național au venit mai târziu, sunt și ceva accidentări, vreo trei jucători care sigur nu vor juca și sunt alți trei incerți, vom vedea la antrenament azi. Cei care s-au antrenat, s-au antrenat foarte bine, sunt mulțumit.

Și-n Europa am zis că nu am luat gol, și am luat trei odată. Într-adevăr, e o perioadă bună în campionat, dar jucăm împotriva campioanei, cel mai bun test, e un meci important, nu decisiv, mai sunt și altele, dar e important pentru noi să câștigăm.

Avem un lot competitiv, foarte bun, cu doi jucători pe post. Sper să nu mai plece nimeni, sunt mulțumit de lot. Trebuie să înțelegem situația, sunt convins că putem să ne batem. Obiectivul să fie play-off, va fi bătaie mare.

(N.r. Chiar și în situația în care CFR și-a vândut cel mai important atacant la o rivală, ați putea garanta că echipa se va bate la titlu) Să ne gândim la play-off, asta e realitatea, chiar dacă va râde lumea! Trebuie să ne batem la play-off, zece echipe cred că se vor mai bate. Toți își doresc să câștige campionatul, e clar, eu am încredere în lot.

Ambele echipe sunt cam la fel, ei au meciuri în Europa, mai mulți jucători. Va fi un meci strâns, de bătaie, să vedem în ce condiții va fi și terenul, trebuie să ne adaptăm la orice”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:39

„Veste groaznică!” Florin Prunea, devastat de moartea lui Gigi Mulțescu: „Am fost unul dintre copii lui”

12:36

„Ne naştem să murim…” Cornel Dinu, reacţie tulburătoare după moartea lui Gigi Mulţescu: „A fost uitat!”

12:14

Dinamo, prima reacție după moartea lui Gigi Mulțescu! Mesaj emoționant despre legenda clubului

11:56

Fiul lui Gigi Mulțescu s-a prăbușit după moartea tatălui său! Și-a găsit cu greu cuvintele: „Suntem devastați”

11:37

Poli Iași – Universitatea Craiova LIVE SCORE (18:15). Oltenii luptă pentru primul loc în Liga 1. Echipele probabile

11:14

Grecii i-au „citit” strategia lui Răzvan Lucescu! Analiză fermă înaintea derby-ului PAOK – Panathinaikos

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEOBenfica, victorie la scor cu Santa Clara, live în AntenaPLAY. Di Maria a marcat un gol superb 3 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 4 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 5 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul” 6 „Bă, nu vă e ruşine?” Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Ministerul Apărării. Discurs dur al fostului preşedinte LPF
Citește și