Închide meniul

Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga

Alex Ioniță Publicat: 19 mai 2024, 8:33

Reclamă
Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga

Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj!

Cristi Balaj / Profimedia

Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! După ce și-a anunțat demisia în urmă cu mai bine de o lună, fostul oficial s-a răzgândit și a decis să se întoarcă la echipa lui Neluțu Varga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia radicală luată de fostul arbitru a venit după eliminarea CFR-ului din Cupa României. Atunci, Balaj a spus că are nevoie de o pauză, după 0-4 cu Corvinul Hunedoara, echipa care avea să câștige competiția.

Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj!

Potrivit informațiilor oferite de sport.ro, Cristi Balaj s-a înțeles cu Neluțu Varga și se va întoarce la CFR Cluj.

Astfel, patronul echipei din Gruia a rezolvat o problemă importantă, înainte de startul campaniei de calificare în cupele europene. Până la revenirea lui Balaj, Neluțu Varga a mai negociat cu Dani Coman, însă discuțiile nu s-au concretizat.

CFR Cluj a încheiat actualul sezon de Liga 1 pe poziția a 2-a, iar astfel s-a calificat în preliminariile pentru UEFA Conference League. Ardelenii nu vor mai fi nevoiți să joace un baraj pentru cupele europene, dat fiind faptul că jucătorii antrenați de Dan Petrescu sunt noii vicecampioni ai României.

Reclamă
Reclamă 4

Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci!

Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Atunci când i s-a spus că CFR Cluj a avut parte de „traume” în preliminarii, antrenorul echipei din Gruia a fost deranjat şi a avut o replică vehementă.

Dan Petrescu şi-a felicitat jucătorii pentru victoria cu 5-1. Totodată, i-a lăudat şi pe antrenorii care au pregătit-o pe CFR Cluj înaintea lui.

”Prima repriză a fost excelentă, jucătorii au intrat montați. Scorul este corect din prima repriză, în a doua, nu.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa a arătat excelent. Este meritul jucătorilor și al celorlalți antrenori care au fost aici. Nu puteam să câștigăm cele trei meciuri dacă nu erau antrenați. Jucătorii au valoare. 

Vom vedea cu ce jucători vom continua. E clar că sunt mulțumit dacă am câștigat trei din trei.

Am avut rezultate fantastice în preliminarii, nu traume. Nu am jucat cu echipe cu buget mai mic și ne-au eliminat. Voi spuneți ce vreți și ne criticați. Dacă pierdem cu o echipă cu buget mai mic, atunci e rău.

Acum începe munca cea mai grea, vreau să fac un lot competitiv și să am o bancă puternică. Acum, cei titulari sunt foarte buni, dar pe bancă sunt probleme.

Orice jucător e de vânzare, dar mi-aș dori să nu se întâmple ce s-a întâmplat anul trecut, când jucătorii de valoare au plecat în timpul campionatului.

La anul va fi o luptă incredibilă. Vom lupta pe două fronturi, trebuie să avem un lot puternic”, a declarat Dan Petrescu pentru digisport.ro după meci.

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
12:51

Neil Lennon continuă „curățenia” la Rapid! Încă jucător este OUT: „Contractul a fost încheiat”

12:24

Postarea care îl va scoate din sărite pe Florin Talpan! Cum arată lista câştigătoarelor Champions League publicată de UEFA

12:12

„Bă, gata, să se retragă trofeul!” Mihai Stoica, propunere neașteptată după ce Real Madrid a câștigat finala Champions League

11:33

„Simţeam că nu mai am energie” Ana Bogdan a dezvăluit de ce a pierdut meciul cu Elina Svitolina de la Roland Garros

11:25

FotoCine este „Mellstroy”, bărbatul care a declanșat haosul în finala Champions League cu o provocare de 350.000 de euro

10:47

Jose Mourinho a semnat cu Fenerbahce și va fi plătit regește în Turcia! „The Special One”, primul mesaj pentru fani

1 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și