Închide meniul

Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”

Bogdan Stănescu Publicat: 19 mai 2024, 0:20

Reclamă
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți

Dan Petrescu a aflat cu cine se poate duela CFR Cluj în turul doi preliminar al Conference League

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Atunci când i s-a spus că CFR Cluj a avut parte de „traume” în preliminarii, antrenorul echipei din Gruia a fost deranjat şi a avut o replică vehementă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu şi-a felicitat jucătorii pentru victoria cu 5-1. Totodată, i-a lăudat şi pe antrenorii care au pregătit-o pe CFR Cluj înaintea lui.

Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci!

Prima repriză a fost excelentă, jucătorii au intrat montați. Scorul este corect din prima repriză, în a doua, nu.

Echipa a arătat excelent. Este meritul jucătorilor și al celorlalți antrenori care au fost aici. Nu puteam să câștigăm cele trei meciuri dacă nu erau antrenați. Jucătorii au valoare. 

Vom vedea cu ce jucători vom continua. E clar că sunt mulțumit dacă am câștigat trei din trei.

Reclamă
Reclamă 4

Am avut rezultate fantastice în preliminarii, nu traume. Nu am jucat cu echipe cu buget mai mic și ne-au eliminat. Voi spuneți ce vreți și ne criticați. Dacă pierdem cu o echipă cu buget mai mic, atunci e rău.

Acum începe munca cea mai grea, vreau să fac un lot competitiv și să am o bancă puternică. Acum, cei titulari sunt foarte buni, dar pe bancă sunt probleme.

Orice jucător e de vânzare, dar mi-aș dori să nu se întâmple ce s-a întâmplat anul trecut, când jucătorii de valoare au plecat în timpul campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

La anul va fi o luptă incredibilă. Vom lupta pe două fronturi, trebuie să avem un lot puternic”, a declarat Dan Petrescu pentru digisport.ro după meci.

Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor

Gică Hagi a fost devastat la interviul de după fluierul final. Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj, fiind învinsă cu 5-1.

Singurul gol al constănţenilor a fost marcat de Cristi Ganea, care a avut o reacţie ciudată după ce a fost schimbat de Gică Hagi. Ganea a ales să îl ignore pe „Rege”.

Un rezultat dureros. S-a văzut pe teren că am făcut multe greșeli, știam că întâlnim o echipă puternică. Le-am dat spațiu, au gândit, și-au făcut planul, noi nu ne-am apărat bine și ne-a costat. N-am stat cum trebuie defensiv, am făcut greșeli de la început.

Trebuia să arătăm că avem putere să revenim, dar nu a fost așa. Ofensiv am mai încercat, dar fără să avem realizări. Din campioni să nu fim în Europa, să fim pe patru, nu e bine.

Obiectivul era play-off-ul, ne-am dus în jos și a culminat cu meciul acesta. Adversarul merită felicitat. Când pierzi, trebuie să reflectezi, sunt gânduri multe. Trebuie să muncim și să facem o echipă bună la anul”, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro, după meci.

CFR Cluj – Farul 5-1

CFR Cluj (4-3-3): Sava – Mogoș, Boben, Kresic, Camora – Tachtsidis, Keita, Muhar – Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich (GK), Bălgrădean (GK), Manea, Abeid, M.Ilie, Ajeti, Aussi, Fica, Avounou, El Kaddouri, V.Serebe, P.Michael
Absenți: –
Antrenor: Dan Petrescu

Farul (4-3-3): Buzbuchi – Sîrbu, M. Popescu, G. Marins, Ganea – Vînă, Queiros, Grameni – Grigoryan, L. Munteanu, Andronache
Rezerve: Mușat (GK), Dussaut, I.Cercel, G.Dănuleasa, Boli, D.Nedelcu, N.Popescu, Casap, L.Banu, R.Deaconu, A.Doicaru, Rivaldinho
Absenți: Larie, Cojocaru, Băluță (accidentați)
Antrenor: Gheorghe Hagi

CFR Cluj venea după patru victorii la rând în Liga 1 şi a obţinut-o pe a 5-a. Dan Petrescu a obţinut doar victorii de când a preluat oficial banca lui CFR Cluj. În urmă cu o lună, Farul s-a impus pe teren propriu cu 5-1. De data aceasta, CFR Cluj s-a răzbunat, învingând-o pe echipa lui Gică Hagi cu acelaşi scor. De la victoria cu CFR Cluj, oamenii lui Hagi s-au mai impus doar în meciul cu Rapid. În ultimele patru meciuri, campioana din sezonul trecut a înregistrat trei înfrângeri şi un rezultat de egalitate.

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
0:21

Carlo Ancelotti, prima reacţie după ce a câştigat pentru a 5-a oară trofeul Champions League! De ce l-a certat pe Vinicius

0:15

Carlo Ancelotti a stabilit un nou record! Este singurul antrenor din istorie care a cucerit 5 Ligi ale Campionilor ca antrenor

0:04

Toni Kroos, standing ovation în finala Champions League! Luka Modric l-a înlocuit în ultimul meci la Real Madrid

23:55 1 iun.

FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti!

23:29 1 iun.

FotoImagini de senzaţie cu Zinedine Zidane de la finala Ligii Campionilor!

23:10 1 iun.

Jude Bellingham a scris istorie în finala Champions League! Englezul a doborât un record deţinut de o legendă a lui Real Madrid

1 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 2 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 3 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și