Închide meniul

Cristi Balaj susţine că FCSB e Steaua: „Eu am arbitrat o singură echipă, Steaua”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 18 septembrie 2023, 11:16

Cristi Balaj susţine că FCSB e Steaua: „Eu am arbitrat o singură echipă, Steaua

Cristi Balaj susţine că FCSB e Steaua

Cristi Balaj, în timpul unui meci / Profimedia Images

Cristi Balaj susţine că FCSB e Steaua. Fostul arbitru, actualmente preşedinte la CFR Cluj, e de părere că echipa patronată de Gigi Becali e continuatoarea fostei câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă e într-un duel în campionat cu FCSB, Cristi Balaj îi dă dreptate lui Gigi Becali în litigiul pe care îl are cu clubul CSA Steaua. Clubul Armatei se judecă încă într-un proces pentru un presupus prejudiciu, după ce marca Steaua a fost câştigată definitiv în instanţă de către CSA Steaua.

Cristi Balaj susţine că FCSB e Steaua: „Eu am arbitrat o singură echipă, Steaua”

Pentru dumneavoastră, pe baza a ceea ce simțiți, a instanței interioare, nu a instanțelor, FCSB e Steaua?”, a fost întrebat Cristi Balaj de către prosport.ro.

Cred că da. Eu consider că am arbitrat o singură echipă, Steaua”, a răspuns oficialul ardelenilor.

Cristi Balaj a susţinut că deciziile la CFR Cluj se iau în mod democratic, chiar dacă Neluţu Varga este patronul echipei. „Șansa clubului CFR Cluj este că avem un management bazat pe democrație. Ne expunem ideile, argumentăm, putem contesta alte opinii. Varianta finală ajunge la patron, iar în 90% din cazuri a fost acceptată. Avem un patron înțelept, cu biciul la el uneori, deși noi am mai vrea să i-l confiscăm, nu se poate (n.r.: râde). E incredibil cum există în România oameni care aduc de-acasă bani pentru club, chiar trebuie apreciați”, a mai declarat Cristi Balaj pentru sursa citată.

Reclamă

Vivi Răchită a susţinut şi el că FCSB e Steaua

Vivi Răchită (53 de ani), fost jucător al roş-albaştrilor, a susţinut şi el luna trecută că FCSB e Steaua. Răchită s-a aflat pe teren la dubla roş-albaştrilor cu FC Liverpool din 2003. Liverpool i-a eliminat atunci pe roş-albaştri în turul 1 al Cupei UEFA.

A fost 1-1 în tur, la Bucureşti, golul roş-albaştrilor fiind marcat de Claudiu Răducanu. La returul din Anglia, „cormoranii” s-au impus cu 1-0, printr-un gol marcat în minutul 50 de Harry Kewell. Kewell a înscris din pasa legendarului Steven Gerrard.

A fost frumos! Suporterii au văzut acum care este adevărata Steaua, pentru că o echipă este certificată în funcție de numărul de suporteri.

Reclamă 4 / 0/3

Iar duminică seara s-a văzut că fanii chiar iubesc această echipă și că ei chiar consideră că e continuatoarea Stelei. Așa cum și noi, chiar și eu, în ciuda contrelor mele cu conducerea FCSB-ului, din punctul meu de vedere continuatoarea pe linie sportivă a Stelei este FCSB.

Eu pot să spun că FCSB e Steaua și prin prisma faptului că am fost acolo în 2003, când s-au schimbat acționarii sau conducătorii. Nu s-a făcut o pauză de câțiva ani, ci s-a continuat și în acel an am jucat cu Liverpool.

Iar acum vine domnul colonel Talpan și îmi spune că n-am jucat la Steaua, că m-a păcălit Gigi Becali de fapt, dar meciul a fost Steaua-Liverpool, în fine”, a declarat Vivi Răchită, după FCSB – CFR Cluj 1-0, pentru fanatik.ro.

FCSB a revenit anul acesta în Ghencea

FCSB a revenit anul acesta în Ghencea! Clubul deţinut de Gigi Becali se află în continuare într-un litigiu cu CSA Steaua. Clubul Armatei acuză că are de recuperat un prejudiciu de 36 de milioane de euro în urma utilizării fără drept a mărcii „Steaua” de către societatea patronată de Gigi Becali.

CSA Steaua a câştigat definitiv în instanţă marca Steaua. În 2015, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie respingea definitiv un apel făcut de FCSB după decizia de acordare în instanţă a mărcii Steaua clubului Armatei.

Am învins. Le-a respins contestația în anulare, este o chestie extraordinar de mare. Decizia este irevocabilă, nu mai au ce să mai facă, ei s-au învățat să o folosească gratis și nu se mai poate așa. S-au folosit până acum de fel de fel de tertipuri, au crezut că pot să inducă în eroare instanța să folosească o marcă care nu a fost niciodată a lor. Marca este a Clubului Sportiv al Armatei, acum este în proces de evaluare și după, va fi scoasă la licitație. Ei niciodată nu au fost interesați să negocieze pentru a li se sublicenția marca”, declara, în 2015, juristul CSA Steaua, Florin Talpan.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și