Închide meniul

Cristi Bălgrădean, la un pas să plece de la CFR Cluj la marea rivală, U Cluj! Campioana, „lovită” de o nouă trădare după transferul lui Alex Chipciu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 august 2022, 17:28

Cristi Bălgrădean, la un pas să plece de la CFR Cluj la marea rivală, U Cluj! Campioana, „lovită de o nouă trădare după transferul lui Alex Chipciu

Cristi Bălgrădean este portarul lui CFR Cluj

Cristi Bălgrădean, într-un meci disputat de CFR Cluj / Profimediaimages

Cristi Bălgrădean este la un pas să plece de la CFR Cluj la marea rivală, U Cluj. Dacă transferul portarului de 34 de ani se va materializa, campioana României va fi „lovită” de a doua trădare a verii. În iulie, Alex Chipciu s-a despărțit de gruparea din Gruia și a semnat cu „Șepcile roșii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bălgrădean s-a săturat să fie ținut rezervă de Dan Petrescu la CFR și a început negocierile cu U Cluj, anunță Prosport.

Cristi Bălgrădean, la un pas să plece de la CFR Cluj la marea rivală, U Cluj

Italianul Simone Scuffet a devenit noul favorit al lui Petrescu din poarta campionei, în timp ce Cristi Bălgrădean s-a obișnuit deja să fie lăsat pe bancă. Fostul goalkeeper de la Dinamo și FCSB n-a fost folosit deloc în ultimele 3 meciuri ale CFR-ului, iar răbdarea sa a ajuns la final.

Potrivit sursei citate, „Pufi” se află în negocieri avansate cu U Cluj, marea rivală a CFR-ului, care în această vară l-a „furat” și pe Alex Chipciu de la echipa lui Dan Petrescu.

U Cluj încearcă o reîmprospătare la nivelul lotului, odată cu inevitabila demitere a antrenorului Erik Lincar. „Șepcile roșii” se află pe penultimul loc în Liga 1, fără victorie, iar conducătorii clubului vor să-l înlocuiască pe tehnicianul de 43 de ani.

Reclamă

În același timp, oficialii lui U Cluj caută să aducă jucători cu experiență, iar Cristi Bălgrădean este unul dintre cei aflați pe listă. Transferul portarului de 34 de ani pare a fi și pe placul celor de la CFR, care își doresc să scape de salariul de 13.500 de euro/lună pe care îl primește Bălgrădean.

Cristi Bălgrădean a venit la CFR Cluj în 2020, de la FCSB, o altă rivală a ardelenilor. El a adunat 65 de meciuri în poarta campioanei, reușind să încheie 35 dintre ele fără gol primit.

La ora actuală, „Pufi” are o cotă de piață de 700.000 de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3

UTA Arad, Dinamo, Universitatea Craiova și FCSB se numără printre echipele pentru care a mai evoluat Cristi Bălgrădean de-a lungul carierei. Portarul de 34 de ani a bifat și o selecție la naționala României, în 2011, sub comanda lui Victor Pițurcă.

CFR Cluj a anunţat astăzi oficial două transferuri

CFR Cluj a anunţat oficial două transferuri. Adam Abdul-Wahab şi Carl Davordzie au semnat deja cu ardelenii. Primul este mijlocaş de 20 de ani, iar al doilea un atacant de 22 de ani, ambii din Ghana.

”Bine ai venit, Adam Abdul-Wahab! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Adam Abdul-Wahab, un mijlocaș în vârstă de 20 ani din Ghana, este noul fotbalist al echipei noastre secunde. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la clubul nostru!”, a transmis CFR Cluj, pe Facebook.

”Bine ai venit, Carl Davordzie! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Carl Davordzie, un atacant în vârstă de 22 ani din Ghana, este noul fotbalist al echipei noastre secunde. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la clubul nostru!”, au mai precizat ardelenii.

În afară de cei doi africani, la CFR au mai ajuns în această vară Simone Scuffet, Denis Kolinger, Karlo Brucic, Cristopher Braun, Karlo Muhar, Vito-Mistrati, Jefte Betancor şi Cephas Malele.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și