Închide meniul

Cristi Borcea, anunț sumbru pentru CFR Cluj! Ce se va întâmpla dacă nu se va califica în cupele europene

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 30 aprilie 2023, 8:59

Cristi Borcea, anunț sumbru pentru CFR Cluj! Ce se va întâmpla dacă nu se va califica în cupele europene

Dan Petrescu a vorbit despre Andrea Mandorlini

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Hepta

Cristi Borcea a făcut un anunț sumbru pentru CFR Cluj! În acest moment, campioana României se află pe locul 2 din play-off-ul Ligii 1, cu 38 de puncte obținute, la cinci lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea este de părere că CFR Cluj va intra din nou în insolvență, dacă nu va reuși să se califice în cupele europene.

Cristi Borcea, anunț sumbru pentru CFR Cluj

Fostul acționar din „Ștefan cel Mare” susține că fotbalul românesc are nevoie de cât mai multe echipe care să evolueze în grupele unei competiții europene.

Totodată, Borcea spune că și-ar dori ca Gică Hagi, antrenor și acționar la Farul, să devină ministrul Sportului.

„(n.r. dacă nu intră în cupele europene, intră CFR Cluj în insolvență?) Eu zic că da. E nevoie de orice echipă în cupele europene.

Reclamă

Rapidul dacă stă și nașul ia 5 ani campionatul și nu se duce în grupe… Din cinci, trei măcar în oricare grupă să acopere de acolo 7-8 milioane de euro pentru că noi în grupele Ligii Campionilor nu mai ajungem. La masa bogaților nu mai ajungem. Nu mai avem echipe pentru a juca.

În primul rând, îți trebuie infrastructură. Farul dacă își face stadion și rămâne Gică Hagi, atunci o să vină oameni lângă el, oameni puternici. Sau să treacă Gică Hagi în fruntea sportului și să facă ce au făcut ungurii. Ca președinte de Federație nu ai nicio putere.

Trebuie să fie în zona aceasta sau indiferent de Guvern să schimbe și să se ocupe de acest program de implementare și de concepție și să conducă tot. E prea important. Suntem o țară de nebuni. Dacă noi o contestăm pe cea mai bună handbalistă din lume, banii publici lui Cristina Neagu. E cea mai bună handbalistă din lume.

Reclamă 4 / 0/3

Eu când am vrut să îl iau la Dinamo (n.r. pe Gică Hagi), el îmi ştia toate vârfurile de jucători de la 13-14 ani. De-abia plecase de la echipa naţională. Nu ne-am înţeles din cauza galeriei, nu are rost să mai spun. Totuşi, voiam să îl aduc pe Hagi.

La orgoliul lui, dacă cei din galerie strigau ceva, el a doua zi îşi dădea demisia. Are orgoliu, este Hagi. Asta este. Aşa am luat decizia împreună cu el. Nu îmi reproşez.

Păţeam cum am păţit cu Gică Popescu. La prima greşeală îl huiduiau şi pleca, aşa cum a plecat Gică Popescu. Îi huiduiau pe Lupescu, pe Răducioiu, pe Lupu, pe Cornel Dinu, pe cine n-au huiduit? Şi pe mine de câte ori nu m-au înjurat? Le-am spus să mă înjure pe mine, dar nu mai înjuraţi acţionarii că pleacă. Rămânem vai mama noastră”, a declarat Cristi Borcea, pentru fanatik.ro.

Farul, remiză cu Sepsi

Farul a remizat, în deplasare, cu Sepsi, 1-1, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1. Deși nu a reușit să obțină toate cele trei puncte, trupa lui Hagi nu va putea fi detronată din vârful clasamentului, indiferent de ce rezultate vor fi înregistrate în această etapă.

În următoarea partidă de campionat, Farul o va întâlni, acasă, pe Rapid. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 21:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și