Închide meniul

Cristi Borcea, anunţ uriaş despre revenirea la Dinamo: „Buget de 15 milioane de euro!” Pe cine propune în conducerea clubului

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2023, 21:11

Reclamă
Cristi Borcea, anunţ uriaş despre revenirea la Dinamo: „Buget de 15 milioane de euro! Pe cine propune în conducerea clubului

Cristi Borcea, anunţ uriaş despre revenirea la Dinamo

Cristi Borcea, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Cristi Borcea a făcut un anunţ uriaş despre o revenirea la Dinamo. Fostul şef din Ştefan cel Mare a dezvăluit că are prieteni care sunt dispuşi să ofere echipei un buget colosal, de 15 milioane de euro, însă condiţia este ca el să fie din nou în conducere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a fost în conducerea clubului Dinamo în perioada 1995-2012. Acesta a dezvăluit că unerori, îi este dor de perioada petrecută în Ştefan cel Mare.

Cristi Borcea, anunţ uriaş despre revenirea la Dinamo

Cristi Borcea are biroul lângă stadionul din Ştefan cel Mare, şi a dezvăluit că este copleşit de emoţii atunci când se gândeşte la perioada petrecută alături de clubul său de suflet.

Omul de afaceri a mai declarat că are mulţi prieteni care sunt gata să investească la Dinamo, însă aceştia îşi doresc ca Borcea să revină alături de echipă.

De asemenea, Borcea este de părere că legenedele clubului alb-roşu, Lupescu, Răducioiu sau Mircea Lucescu, ar putea salva echipa dintr-un moment extrem de delicat.

Reclamă

„Când mă uit pe perete, aici unde am biroul, mereu văd stadionul și momentele de bucurie pe care le-am trăit. Sunt situații în care mi-e dor, îmi dau și lacrimile.

Prieteni de-ai mei care sunt dinamoviști, care ar vrea să vină mâine lângă Dinamo, mi-au zis: ‘domnule, dacă te ocupi, buget de 15 milioane, mâine’. Sper că în 3 ani să fim o echipă care să jucăm în cupele europene pe noul stadion.

Eu am zis: ‘Luați, domnule, pe Răducioiu, pe Lupescu, pe Prunea. Dacă n-o să fim mai deștepți cu cinci minute, nea Mircea Lucescu, să-l cooptăm. Dacă nu, îl va coopta Rapidul, sută la sută. Nea Mircea ar trebui să fie la noi”, a declarat Cristi Borcea, conform sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea, sfat pentru conducerea lui Dinamo

Cristi Borcea le-a dat un sfat celor din conducerea lui Dinamo. Fostul patron al trupei din Ștefan cel Mare este de părere că actualii acționari ai clubului roș-alb ar trebui să atragă lângă ei legende ale clubului.

Cristi Borcea a analizat situația lui Dinamo și a ajuns la o concluzie clară. Acesta a declarat că pentru „câini” ar fi ideal dacă în conducerea clubului s-ar afla nume precum Ionuț Lupescu.

„Trebuie să vorbim și de buget. Trebuie să aduci dinamoviștii la stadion, cum am făcut eu. Sunt oameni cu rulaje între 500 de milioane și un miliard.

Credeți că vine cineva dacă dă un telefon Nicolescu sau dacă dă un telefon Lupescu? Sau dacă dau eu un telefon sau dacă dă Badea?

Dacă îl sună Lupescu pe Cohn, eu zic că vine și sponsor, și la meci. Eu am spus pentru binele lor. Eu am spus cum văd”, a declarat Cristi Borcea, pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și