Închide meniul

Cristi Borcea, sfat pentru conducerea lui Dinamo: „Spun pentru binele lor! Sunt oameni cu 500 de milioane de euro!”

Viviana Moraru Publicat: 28 august 2023, 10:22

Reclamă
Cristi Borcea, sfat pentru conducerea lui Dinamo: Spun pentru binele lor! Sunt oameni cu 500 de milioane de euro!”

Cristi Borcea, sfat pentru conducerea lui Dinamo

Cristi Borcea, la Arena Naţională / AntenaSport

Cristi Borcea le-a dat un sfat celor din conducerea lui Dinamo. Fostul patron al trupei din Ștefan cel Mare este de părere că actualii acționari ai clubului roș-alb ar trebui să atragă lângă ei legende ale clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost preluată în acest an de firma Red&White, firmă ai cărei acționari majoritari sunt Andrei Nicolescu și Eugen Voicu.

Cristi Borcea, sfat pentru conducerea lui Dinamo

Cristi Borcea a analizat situația lui Dinamo și a ajuns la o concluzie clară. Acesta a declarat că pentru „câini” ar fi ideal dacă în conducerea clubului s-ar afla nume precum Ionuț Lupescu.

Fostul patron al trupei din Ștefan cel Mare a declarat că fostul internațional ar avea capacitatea de a atrage în conducerea clubului oameni care ar fi dispuși să investească sume considerabile, dând exemplul lui Vladimir Cohn.

„Trebuie să vorbim și de buget. Trebuie să aduci dinamoviștii la stadion, cum am făcut eu. Sunt oameni cu rulaje între 500 de milioane și un miliard.

Reclamă

Credeți că vine cineva dacă dă un telefon Nicolescu sau dacă dă un telefon Lupescu? Sau dacă dau eu un telefon sau dacă dă Badea?

Dacă îl sună Lupescu pe Cohn, eu zic că vine și sponsor, și la meci. Eu am spus pentru binele lor. Eu am spus cum văd”, a declarat Cristi Borcea, pentru digisport.ro.

Cristi Borcea refuză să revină la Dinamo, cu actuala conducere

Cristi Borcea refuză să revină la Dinamo, cât timp clubul va fi condus de actualii şefi. Fostul acţionar din „Ştefan cel Mare” susţine că există vechi dinamovişti care ar fi dispuşi să investească la Dinamo, dar cu un preşedinte precum Ionuţ Lupescu. Borcea a fost acţionar şi preşedinte executiv între anii 1995 şi 2012.

Reclamă 4 / 0/3

„Totul trebuie făcut cu bani, Dacă facem chetă pentru 100.000, pentru 10.000. Intrăm în faliment. Am spus să dea drumul stadionului şi stadionul va intra în linie dreaptă în două luni. Trebuie să îşi rezolve problemele. Trebuie să vină dinamovişti să ne strângă. Eu dacă vreau să conduc, am 15 milioane să vin să conduc, dar nu vreau. Am operaţii, nu dorm, totul mi-a făcut Dinamo.

Să vin la Tribuna zero ca sponsor, aş vrea. Pune o conducere profesionistă, de foşti dinamovişti, să ne adune. Dacă Lupescu vine la mine, eu mai adun şi alţi oameni şi e foarte simplu să adunăm 4 milioane de euro pe an. Dar felul în care ies că noi să dăm banii şi ei să conducă. Trebuie educaţi. Eu cum am adus 11 sponsori? I-am adus pe stadion, să vadă atmosfera. Niciodată nu am falimentat Dinamo.

Nu am nicio discuţie cu actuala conducere. Nu mă regăsesc în Dinamo ăsta. Ei au spus că e un alt Dinamo. Eu mă regăesc şi am fost crescut de mic, de la 9 ani, cu performanţe. „Nu mai ieşi niciodată la televizor decât când iei campionatul, ţărane de Pantelimon”, îmi spunea nea Cornel. Eu mi-am dat cu părerea cu o experienţă de conducere de 22 de ani”, a spus Borcea, citat de digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 VIDEOCatanzaro – Venezia 3-2 a fost în AntenaPLAY! Meci „nebun”, decis de un penalty ratat, repetat şi transformat! 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și