Închide meniul

Cristi Borcea, mesaj dur despre Dinamo: „Suntem vai de mama noastră”! Cum crede că se va încheia derby-ul cu FCSB

Bogdan Stănescu Publicat: 25 noiembrie 2023, 23:28

Cristi Borcea, mesaj dur despre Dinamo: „Suntem vai de mama noastră! Cum crede că se va încheia derby-ul cu FCSB

Cristi Borcea, mesaj dur despre Dinamo: "Suntem vai de mama noastră"

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / Captură AS.ro

  • Cristi Borcea speră la un egal la derby-ul de duminică
  • Dinamo – FCSB e în format LIVE TEXT pe AS.ro duminică, de la 20:30

Cristi Borcea a transmis un mesaj dur despre Dinamo. Fostul acţionar şi preşedinte executiv al „câinilor” a spus, înainte de derby-ul de mâine seară, că speră ca meciul să se încheie la egalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristi Borcea, mesaj dur despre Dinamo: „Suntem vai de mama noastră”!

Cristi Borcea a deplâns soarta în care a ajuns echipa pe care a condus-o. „Leonidas” nu îndrăzneşte să viseze la o victorie a „câinilor” în meciul de mâine seară.

Reclamă

Acum, suntem vai de mama noastră! Nu vedeți unde a ajuns Dinamo?! Este o durere și pentru mine. Eu aș miza pe 1-1. Vreau să fiu optimist. E nevoie de un declic, de ceva, că poate se schimbă și norocul, și istoria. De ce-ar avea nevoie Ovidiu Burcă să se salveze, pe el și pe echipă? Să ajungă ca el să centreze, el să dea cu capul!”, a declarat Cristi Borcea pentru gsp.ro.

Derby-ul Dinamo – FCSB este unul dezechilibrat, având în vedere situaţia în care se află în clasament cele două echipe. În timp ce FCSB e lider în Liga 1, cu 34 de puncte obţinute în 16 etape, Dinamo e pe penultimul loc, cu doar 10 puncte acumulate în 16 partide.

Reclamă

Dinamo – FCSB, meci cu risc maxim! Avertismentul Jandarmeriei înainte de derby-ul de duminică

Dinamo – FCSB este un meci cu risc maxim! Jandarmeria a emis astăzi un comunicat în care a atras atenţia asupra problemelor care s-ar putea ivi la acest derby de tradiţie al Ligii 1.

Jandarmeria Bucureşti a transmis mai multe recomandări pentru fanii celor două echipe.

Pentru desfăşurarea în condiţii de ordine şi siguranţă publică a acestui eveniment sportiv, Jandarmeria Capitalei, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la şi de la stadion, precum şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei.

Reclamă 4 / 0/3

Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 18:00, doar pe baza biletelor sau invitaţiilor puse la dispoziţie de organizator, alături de un document de identitate în format fizic sau electronic. Accesul suporterilor echipei FC Dinamo 1948 Bucureşti în complexul sportiv se va face prin bd. Pierre de Coubertin şi str. Maior Ion Coravu, în timp ce accesul suporterilor echipei FCSB se va face prin bd. Basarabia.

Accesul suporterilor se va realiza sub îndrumarea forţelor de ordine, după efectuarea unui control riguros efectuat de către Jandarmerie şi societatea specializată de protecţie şi pază.

Din raţiuni de siguranţă, recomandăm suporterilor oaspeţi să nu poarte şi să nu afişeze însemne ale echipei FCSB în alte zone ale stadionului, decât cea din Peluza II Sud care este special destinată acestora.

„52 de suporteri gazdă şi 25 de suporteri oaspeţi se află sub interdicţia participării la meciurile de fotbal”

Subliniem faptul că un număr de 52 de suporteri gazdă şi 25 de suporteri oaspeţi se află sub interdicţia participării la meciurile de fotbal, sens în care posibila lor încercare de a intra în incinta arenei sportive constituie infracţiune, potrivit prevederilor art. 31, alin. 1 din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare.

Pentru acest meci de fotbal, din raţiuni de siguranţă, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor şi persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât şi a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare.

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului sportiv, Jandarmeria Capitalei adresează spectatorilor următoarele recomandări:
– să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă;
– să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă;
– părinţii să supravegheze cu atenţie sporită copiii.

„Recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente”

Pentru a evita producerea unor incidente, recomandăm suporterilor să evite deplasarea în grupuri mari la sau de la arena sportivă.

Reclamă

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare, spectatorii sunt obligaţi să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizator şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare către/de la locurile de desfăşurare a competiţiilor şi jocurilor sportive, în apropierea şi în interiorul bazelor sportive.

De asemenea, în conformitate cu prevederile aceluiaşi act normativ, intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de organizator.

Totodată, recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de agresivitate verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente, cu menţiunea că orice încălcare a prevederilor legale în vigoare va fi sancţionată cu fermitate de către forţele de ordine. Astfel, cei care comit fapte antisociale vor fi identificaţi pe loc sau ulterior jocului sportiv în vederea sancţionării, conform cadrului legal în vigoare.

„Jandarmii vor supraveghea comportamentul spectatorilor”

Conform prevederilor legale în vigoare, spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

De asemenea, facem precizarea că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare, jandarmii vor supraveghea comportamentul spectatorilor, atât pe traseele de afluire/defluire spre/de la complexul sportiv, cât şi în interiorul acestuia, inclusiv prin efectuarea de înregistrări video şi fotografii operative în scopul identificării persoanelor care săvârşesc fapte antisociale”, a transmis Jandarmeria Bucureşti, într-un comunicat.

Cine va câştiga titlul mondial de Formula 1 în 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:54 Darko Velkovski, impresionat de România: „Nu mă așteptam la asta”. Ce l-a uimit pe fundașul lui Dinamo 15:40 Ce suspendări au primit Nana Antwi şi Darius Olaru, după ce au fost eliminaţi în FCSB – FC Botoşani 3-2. Sunt şi buni de plată! 15:11 Laurenţiu Reghecampf, aproape OUT de la Al-Tai! Anunţul făcut în Arabia Saudită 15:00 Răzvan Lucescu a răbufnit în Grecia: „S-a creat o mare presiune”. Ce acuză antrenorul lui PAOK Salonic 14:30 Max Verstappen aplaudă schimbarea din noul sezon de Formula 1: „Este mai logic acum” 13:51 Nicolae Stanciu, emoţii uriaşe înainte de EURO 2024: „Să îmbrac tricoul naţionalei este totul” 13:39 Observatorul Ion Craiu, suspendat de LPF! E suspect într-un dosar privind eliberarea de fişe medicale auto 13:27 Valeriu Iftime i-a făcut praf pe jucătorii lui FCSB: „Olaru e criminal! De-asta în Europa suntem zero” 13:00 Max Verstappen și-a avertizat rivalii, înaintea noului sezon din Formula 1: „Încă nu am descoperit adevăratul potențial” 12:29 Dennis Man s-a accidentat în Como – Parma. Cât va lipsi internaționalul român Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 26 februarie – 3 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 3 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

4 zodii care au nevoie de liniște în relații. Nativii care nu pot sta în agitație

4 zodii care au nevoie de liniște în relații. Nativii care nu pot sta în agitație

Liga Campionilor Asiei
Pe același subiect
Darko Velkovski, impresionat de România: "Nu mă așteptam la asta"
Liga 1 • 15:54
Darko Velkovski, impresionat de România: „Nu mă așteptam la asta”. Ce l-a uimit pe fundașul lui Dinamo
Ce suspendări au primit Nana Antwi şi Darius Olaru
Liga 1 • 15:40
Ce suspendări au primit Nana Antwi şi Darius Olaru, după ce au fost eliminaţi în FCSB – FC Botoşani 3-2. Sunt şi buni de plată!
Valeriu Iftime i-a făcut praf pe jucătorii lui FCSB: "Olaru e criminal! De-asta în Europa suntem zero"
Liga 1 • 13:27
Valeriu Iftime i-a făcut praf pe jucătorii lui FCSB: „Olaru e criminal! De-asta în Europa suntem zero”
Ce cerințe are Gabi Tamaș pentru a veni la Dinamo: "Are niște idei ferme"
Liga 1 • 11:43
Ce cerințe are Gabi Tamaș pentru a veni la Dinamo: „Are niște idei ferme”
Gigi Becali e sigur că FCSB va lua titlul în acest sezon: "Emoții nu mai sunt. Când ai valoare, nu îți mai e teamă de nimic"
Liga 1 • 11:10
Gigi Becali e sigur că FCSB va lua titlul în acest sezon: „Emoții nu mai sunt. Când ai valoare, nu îți mai e teamă de nimic”