Închide meniul

Cristi Borcea, mesaj dur despre Dinamo: „Suntem vai de mama noastră”! Cum crede că se va încheia derby-ul cu FCSB

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 25 noiembrie 2023, 23:28

Cristi Borcea, mesaj dur despre Dinamo: „Suntem vai de mama noastră! Cum crede că se va încheia derby-ul cu FCSB

Cristi Borcea a dezvăluit cum a transferat un jucător de la Steaua

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / Captură AS.ro

Cristi Borcea a transmis un mesaj dur despre Dinamo. Fostul acţionar şi preşedinte executiv al „câinilor” a spus, înainte de derby-ul de mâine seară, că speră ca meciul să se încheie la egalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristi Borcea, mesaj dur despre Dinamo: „Suntem vai de mama noastră”!

Cristi Borcea a deplâns soarta în care a ajuns echipa pe care a condus-o. „Leonidas” nu îndrăzneşte să viseze la o victorie a „câinilor” în meciul de mâine seară.

Acum, suntem vai de mama noastră! Nu vedeți unde a ajuns Dinamo?! Este o durere și pentru mine. Eu aș miza pe 1-1. Vreau să fiu optimist. E nevoie de un declic, de ceva, că poate se schimbă și norocul, și istoria. De ce-ar avea nevoie Ovidiu Burcă să se salveze, pe el și pe echipă? Să ajungă ca el să centreze, el să dea cu capul!”, a declarat Cristi Borcea pentru gsp.ro.

Derby-ul Dinamo – FCSB este unul dezechilibrat, având în vedere situaţia în care se află în clasament cele două echipe. În timp ce FCSB e lider în Liga 1, cu 34 de puncte obţinute în 16 etape, Dinamo e pe penultimul loc, cu doar 10 puncte acumulate în 16 partide.

Reclamă

Dinamo – FCSB, meci cu risc maxim! Avertismentul Jandarmeriei înainte de derby-ul de duminică

Dinamo – FCSB este un meci cu risc maxim! Jandarmeria a emis astăzi un comunicat în care a atras atenţia asupra problemelor care s-ar putea ivi la acest derby de tradiţie al Ligii 1.

Jandarmeria Bucureşti a transmis mai multe recomandări pentru fanii celor două echipe.

Pentru desfăşurarea în condiţii de ordine şi siguranţă publică a acestui eveniment sportiv, Jandarmeria Capitalei, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la şi de la stadion, precum şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei.

Reclamă 4 / 0/3

Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 18:00, doar pe baza biletelor sau invitaţiilor puse la dispoziţie de organizator, alături de un document de identitate în format fizic sau electronic. Accesul suporterilor echipei FC Dinamo 1948 Bucureşti în complexul sportiv se va face prin bd. Pierre de Coubertin şi str. Maior Ion Coravu, în timp ce accesul suporterilor echipei FCSB se va face prin bd. Basarabia.

Accesul suporterilor se va realiza sub îndrumarea forţelor de ordine, după efectuarea unui control riguros efectuat de către Jandarmerie şi societatea specializată de protecţie şi pază.

Din raţiuni de siguranţă, recomandăm suporterilor oaspeţi să nu poarte şi să nu afişeze însemne ale echipei FCSB în alte zone ale stadionului, decât cea din Peluza II Sud care este special destinată acestora.

„52 de suporteri gazdă şi 25 de suporteri oaspeţi se află sub interdicţia participării la meciurile de fotbal”

Subliniem faptul că un număr de 52 de suporteri gazdă şi 25 de suporteri oaspeţi se află sub interdicţia participării la meciurile de fotbal, sens în care posibila lor încercare de a intra în incinta arenei sportive constituie infracţiune, potrivit prevederilor art. 31, alin. 1 din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare.

Pentru acest meci de fotbal, din raţiuni de siguranţă, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor şi persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât şi a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare.

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului sportiv, Jandarmeria Capitalei adresează spectatorilor următoarele recomandări:
– să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă;
– să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă;
– părinţii să supravegheze cu atenţie sporită copiii.

„Recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente”

Pentru a evita producerea unor incidente, recomandăm suporterilor să evite deplasarea în grupuri mari la sau de la arena sportivă.

Reclamă

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare, spectatorii sunt obligaţi să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizator şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare către/de la locurile de desfăşurare a competiţiilor şi jocurilor sportive, în apropierea şi în interiorul bazelor sportive.

De asemenea, în conformitate cu prevederile aceluiaşi act normativ, intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de organizator.

Totodată, recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de agresivitate verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente, cu menţiunea că orice încălcare a prevederilor legale în vigoare va fi sancţionată cu fermitate de către forţele de ordine. Astfel, cei care comit fapte antisociale vor fi identificaţi pe loc sau ulterior jocului sportiv în vederea sancţionării, conform cadrului legal în vigoare.

„Jandarmii vor supraveghea comportamentul spectatorilor”

Conform prevederilor legale în vigoare, spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

De asemenea, facem precizarea că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare, jandarmii vor supraveghea comportamentul spectatorilor, atât pe traseele de afluire/defluire spre/de la complexul sportiv, cât şi în interiorul acestuia, inclusiv prin efectuarea de înregistrări video şi fotografii operative în scopul identificării persoanelor care săvârşesc fapte antisociale”, a transmis Jandarmeria Bucureşti, într-un comunicat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și