Închide meniul

Cristi Chivu, enervat în parcarea din Giuleşti! Ce a putut face când i s-a adresat a doua întrebare în timpul interviului

Dan Roșu Publicat: 21 iulie 2024, 8:30

Reclamă
Cristi Chivu, enervat în parcarea din Giuleşti! Ce a putut face când i s-a adresat a doua întrebare în timpul interviului

Cristi Chivu, enervat în parcarea din Giuleşti

Cristi Chivu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Cristi Chivu s-a enervat în parcarea din Giuleşti, acolo unde s-a oprit să stea de vorbă cu reporterii, la finalul meciului Rapid – CFR 2-2, punând o condiţie, să i se adreseze o singură întrebare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a fost întrebat despre atmosfera din Giuleşti şi meciul Rapid – CFR, un reporter a încercat o a doua întrebare, legată despre o posibilă venire în Liga 1 a fostului fundaş al naţionalei.

Cristi Chivu, enervat în parcarea din Giuleşti

Iritat vizibil, acesta şi-a făcut loc printre jurnalişti, fără să răspundă la întrebarea legată de viitorul său. ”O întrebare am spus”, a fost mesajul fostului căpitan al naţionalei, în timp ce se îndrepta spre maşină.

”Atmosferă frumoasă ca întotdeauna în Giulești. Meciul… e început de sezon, mai e mult de lucru din parte ambelor echipe. Sper să le ia cât mai puțin să tureze motoarele la maximum, pentru că e a doua etapă și se vede”, fusese răspunsul la prima întrebare adresată.

Cristi Chivu, anunț despre viitorul lui, după plecarea de la Inter Primavera

Cristi Chivu a fost prezent la nunta lui Ianis Hagi și a oferit un interviu pentru Antena. Fostul internațional a transmis că are răbdare și nu se grăbește să ia o decizie, în privința viitorului său. Numele acestuia a fost zvonit și ca un posibil înlocuitor al lui Edi Iordănescu, la echipa națională.

Reclamă
Reclamă 4

„Nu știu ce va fi, aștept, am răbdare, vedem ce oportunități se vor ivi. Deocamdată mă bucur de vacanță, de familie, sunt foarte mulți ani în care am fost plecat în cantonament, fie ca jucător, fie ca antrenor, și în sfârșit am și eu o vacanță, la sfârșitul lui iulie”, a declarat Cristi Chivu.

„S-a creat o emulație foarte frumoasă în jurul naționalei, acest lucru va continua doar atunci când vom da continuitate rezultatelor, când vom reuși să ne calificăm la Campionatul Mondial, când vom avea calificări consecutive. Ar fi păcat să nu le dăm fanilor asta, să ne vadă lumea că noi, românii, știm să trăim fotbalul”, a mai spus Cristi Chivu.

Cristi Chivu se află şi pe lista înlocuitorilor lui Edi Iordănescu, la echipa naţională, acolo unde mai găsim variante de lux, precum Gică Hagi sau Mircea Lucescu.

Reclamă

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:23

LIVE VIDEOCursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei e ACUM în AntenaPLAY! Kush Maini a câştigat sprintul

10:40

Gică Hagi, la naţionala României? „Din ce am aflat pe surse, ar trebui să primească o şansă”

10:29

VIDEOLionel Messi, primit ca un erou de Inter Miami, după ce a câştigat Copa America! Cum a fost marcat noul record al argentinianului

10:14

VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring

9:45

Dan Petrescu a dezvăluit ce jucător i-a ignorat indicaţiile în Rapid – CFR Cluj 2-2: „Le-am spus de la şedinţă”

9:00

„Parcă joc de o viaţă aici” Cristi Manea, săgeţi către CFR Cluj, după egalul obţinut de Rapid la ultima fază: „Senzaţie super”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 3 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 4 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază 5 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham 6 Universitatea Craiova – UTA 4-2. Prima victorie a sezonului pentru echipa lui Gâlcă. Mitriţă, gol şi pasă decisivă
Citește și