Închide meniul

Cristi Ganea, mesaj emoţionant după ce a fost prezentat oficial la FCSB: „Vreau să le mulţumesc tuturor”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 septembrie 2023, 17:14

Reclamă
Cristi Ganea, mesaj emoţionant după ce a fost prezentat oficial la FCSB: „Vreau să le mulţumesc tuturor

Cristi Ganea, mesaj emoţionant după ce a fost prezentat oficial la FCSB

Cristi Ganea / Facebook

Cristi Ganea a transmis un mesaj emoţionant după ce a fost prezentat oficial la FCSB. Ganea a făcut şi primul antrenament cu echipa antrenată de Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe contul său de Instagram, Ganea le-a mulţumit tuturor celor de la Panathinaikos.

Cristi Ganea, mesaj emoţionant după ce a fost prezentat oficial la FCSB

Am venit la Panathinaikos cu mult entuziasm, pentru a juca pentru suporteri, istorie și antrenor, dar uneori când ne facem planuri, Dumnezeu zâmbește.

Vreau să le mulțumesc tuturor din familia verde pentru că m-au acceptat și mi-au dat onoarea de a purta tricoul verde chiar și în ocazii limitate.

Antrenorul (șeful) și asistenților lui pentru că m-au ales pe mine, toți jucătorii pentru că m-au făcut să mă simt ca acasă din prima zi și fanilor pentru susținere.

Cu toate acestea, cea mai mare mulțumire a mea se adresează medicilor (în special Panagiotis), pentru că au fost atât de grijulii, profesioniști și atenți în cel mai dificil moment al vieții mele de fotbalist.

Reclamă

Vă doresc tuturor cele bune, să creșteți împreună și să continuați să vă dezvoltați până când acest mare club va avea succesul pe care îl merită.

Pentru mine acum este timpul să mă concentrez pe noi obiective și noi ambiții într-un alt club mare.

Mulțumesc pentru tot, Panathinaikos”, a fost mesajul lui Cristi Ganea, publicat pe contul său de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Ganea a fost prezentat oficial la FCSB. Jucătorul a efectuat primul antrenament

Cristi Ganea a fost prezentat oficial la FCSB. Jucătorul a efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Elias Charalambous.

Cristi Ganea este nou jucător a celor de la FCSB. Fundaşul a semnat din postură de jucător liber de contract. Ganea a fost legitimat ultima dată la Panathinaikos.

„FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Cristian Ganea, care este, începând de miercuri, jucătorul echipei noastre. Fundașul în vârstă de 31 de ani va purta tricoul cu numărul 24 și a efectuat deja primul antrenament alături de noii săi colegi. Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru”, a anunţat FCSB pe reţelele de socializare.

Reacţia lui Răzvan Lucescu, despre transferul lui Cristi Ganea la FCSB: „Era apreciat în Grecia!”

Reacţia lui Răzvan Lucescu, despre transferul lui Cristi Ganea la FCSB. Cristi Ganea este ultimul transfer făcut de Gigi Becali în perioada de mercato din vară. Răzvan Lucescu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Ganea, despre care a spus că a avut ghinionul să se accidenteze. Antrenorul celor de la PAOK a spus că doar de el depinde să se impună la FCSB.

El în Grecia a avut o perioadă foarte bună, era foarte apreciat, apoi a fost accidentat, n-a mai intrat în echipă. Depinde e el și de ambiția lui, de determinarea lui. Nu îi e ușor unui fotbalist care nu joacă să intre imediat și să fie în top.

În Grecia se investește mai mult decât în România, se aduc jucători de calitate, în ultimii ani s-au investit sume foarte mari în transferuri. Sunt vreo 5 echipe care au adus jucători cu experiență mare în fotbalul european, care vin din cele mai tari ligi ale Europei. 

La momentul de față, nu se pot compara, fotbalul din România cu cel din Grecia. E o perioadă complicată pentru fotbalul românesc, dar e posibil să ne întoarcem și să avem echipe în europene”, a spus Răzvan Lucescu la venirea în România.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și