Închide meniul

Cristi Manea, dezamăgit după Rapid – CFR Cluj 3-1: „E foarte grav! Un meci foarte rău pentru noi!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 1 mai 2023, 22:52

Cristi Manea, dezamăgit după Rapid – CFR Cluj 3-1: E foarte grav! Un meci foarte rău pentru noi!”

CFR Cluj - Poli Iași 2-0

Cristi Manea / Profimedia

Cristi Manea s-a declarat dezamăgit după Rapid – CFR Cluj 3-1, partidă care a contat pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1. Pentru Rapid, au marcat Dugandzic (două goluri) și Kait, în timp ce unica reușită a ardelenilor a fost semnată de Braun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, CFR Cluj ocupă locul 3 în play-off-ul Ligii 1, cu 38 de puncte obținute.

Cristi Manea, dezamăgit după Rapid – CFR Cluj 3-1

Cristi Manea nu a găsit explicații pentru jocul foarte slab prestat de campioana României. Totodată, acesta spune că încă speră la titlu.

„Un meci foarte rău pentru noi, mai ales primele 30 de minute. Cred că am luat la aproape toate șuturile ale lor gol. E foarte grav. A doua repriză am reglat totul, dar, din păcate, nu a fost noaptea noastră.

Nu vreau să caut scuze. Au fost mai buni în seara aceasta. Ați văzut că noi am pierdut foarte mulți jucători de valoare. Nu trebuie să găsim scuze. Toți suntem jucători la CFR și cei care intră trebuie să fie cel puțin la fel de buni.

Reclamă

Cât timp vom avea șanse matematice, ne vom lupta până la final. Nu sunt în măsură să spun ce trebuie să schimbăm. Trebuie să ne revină și norocul puțin. Nu a vrut să intre mingea. Parcă celelalte echipe au norocul pe care l-am avut noi în trecut”, a declarat Cristi Manea, la finalul meciului Rapid, pentru digisport.ro.

Dan Petrescu a acuzat arbitrajul după Rapid – CFR Cluj 3-1

Ce să zic, suntem foarte supăraţi. Am început meciul practic de la 0-2. Un penalty uşor acordat, normal. După golul 2 (n.r: al Rapidului) a fost o echipă pe teren. Nu înţelegeam cum la pauză e 3-1 când am jucat numai noi.

În prima repriză apărarea a fost de cascadorii râsului. Să ajungi de 3 ori la poartă şi să dai 3 goluri… Se văd absenţele, n-avem de ce să ne ascundem. Eu ştiam că fără 3 căpitani aşa va fi. E o perioadă grea, cred că scorul nu arată ce a fost pe teren azi.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu l-am pierdut pe Dugandzic, eu nu l-am dat. În niciun caz eu nu l-am dat pe Dugandzic, nu am vrut să plece. Aşa a fost să fie.

Ma bucură jocul lui Fică, a fost cel mai bun om al nostru. Nu mă aşteptam să joace atât de bine, la antrenamente joacă foarte bine, dar în meci e altceva. Chiar mă bucură, e cel mai bun câştig al nostru.

În momentul de faţă suntem pe locul 3, asta e realitatea. Cei care sunt pe primele 2 locuri au prima şansă (n.r.: la titlu). Eu unul personal nu o să cedez, mă cunoaşteţi foarte bine.

Eu nu voi ceda, dacă jucătorii vor ceda, n-am ce face. Nu voi dormi nopţile, încerc să găsesc soluţii. E prea puţin o singură victorie în playoff. Mi se pare un penalty acordat foarte uşor.

Acum e la cald, nu are rost să vorbim. Ştiţi cum e la fotbal, ai rezultate, ramâi, nu ai rezultate pleci. Eu mai am un an de contract, nu aş vrea să vorbesc prea mult, venind după o înfrângere care nu mi-a picat prea bine. Nu e un dezastru”, a spus și Dan Petrescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și