Închide meniul

Dan Petrescu a acuzat arbitrajul după Rapid – CFR Cluj 3-1: „Un penalty acordat foarte uşor”. Ce a spus despre contractul cu ardelenii

Bogdan Stănescu Publicat: 1 mai 2023, 23:19

Reclamă
Dan Petrescu a acuzat arbitrajul după Rapid – CFR Cluj 3-1: Un penalty acordat foarte uşor”. Ce a spus despre contractul cu ardelenii

Dan Petrescu a acuzat arbitrajul după Rapid - CFR Cluj 3-1

Dan Petrescu într-o conferinţă de presă / Hepta

Dan Petrescu a acuzat arbitrajul după Rapid – CFR Cluj 3-1. Antrenorul lui CFR Cluj s-a arătat foarte supărat de rezultat, dar şi de prestaţia arbitrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu l-a acuzat pe centralul partidei, Marcel Bârsan, că a acordat foarte uşor o lovitură de pedeapsă.

Dan Petrescu a acuzat arbitrajul după Rapid – CFR Cluj 3-1

Ce să zic, suntem foarte supăraţi. Am început meciul practic de la 0-2.

Un penalty uşor acordat, normal. După golul 2 (n.r.: al Rapidului) a fost o echipă pe teren. Nu înţelegeam cum la pauză e 3-1 când am jucat numai noi.

În prima repriză apărarea a fost de cascadorii râsului. Să ajungi de 3 ori la poartă şi să dai 3 goluri…

Reclamă

Se văd absenţele, n-avem de ce să ne ascundem. Eu ştiam că fără 3 căpitani aşa va fi.

E o perioadă grea, cred că scorul nu arată ce a fost pe teren azi.

Eu nu l-am pierdut pe Dugandzic, eu nu l-am dat. În niciun caz eu nu l-am dat pe Dugandzic, nu am vrut să plece. Aşa a fost să fie.

Reclamă 4 / 0/3

Ma bucură jocul lui Fică, a fost cel mai bun om al nostru. Nu mă aşteptam să joace atât de bine, la antrenamente joacă foarte bine, dar în meci e altceva. Chiar mă bucură, e cel mai bun câştig al nostru.

În momentul de faţă suntem pe locul 3, asta e realitatea. Cei care sunt pe primele 2 locuri au prima şansă (n.r.: la titlu).

Eu unul personal nu o să cedez, mă cunoaşteţi foarte bine.

Eu nu voi ceda, dacă jucătorii vor ceda, n-am ce face. Nu voi dormi nopţile, încerc să găsesc soluţii.

E prea puţin o singură victorie în playoff.

Mi se pare un penalty acordat foarte uşor.

Acum e la cald, nu are rost să vorbim. Ştiţi cum e la fotbal, ai rezultate, ramâi, nu ai rezultate pleci. Eu mai am un an de contract, nu aş vrea să vorbesc prea mult, venind după o înfrângere care nu mi-a picat prea bine.

Reclamă

Nu e un dezastru”, a declarat Dan Petrescu pentru digisport.ro după Rapid – CFR Cluj 3-1.

Cristi Manea, dezamăgit după Rapid – CFR Cluj 3-1: „E foarte grav! Un meci foarte rău pentru noi!”

Cristi Manea s-a declarat şi el dezamăgit după Rapid – CFR Cluj 3-1, partidă care a contat pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1. Pentru Rapid, au marcat Dugandzic (două goluri) și Kait, în timp ce unica reușită a ardelenilor a fost semnată de Braun.

În acest moment, CFR Cluj ocupă locul 3 în play-off-ul Ligii 1, cu 38 de puncte obținute.

Un meci foarte rău pentru noi, mai ales primele 30 de minute. Cred că am luat la aproape toate șuturile ale lor gol. E foarte grav. A doua repriză am reglat totul, dar, din păcate, nu a fost noaptea noastră.

Nu vreau să caut scuze. Au fost mai buni în seara aceasta. Ați văzut că noi am pierdut foarte mulți jucători de valoare. Nu trebuie să găsim scuze. Toți suntem jucători la CFR și cei care intră trebuie să fie cel puțin la fel de buni.

Cât timp vom avea șanse matematice, ne vom lupta până la final. Nu sunt în măsură să spun ce trebuie să schimbăm. Trebuie să ne revină și norocul puțin. Nu a vrut să intre mingea. Parcă celelalte echipe au norocul pe care l-am avut noi în trecut”, a declarat Cristi Manea, la finalul meciului Rapid, pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! 12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” 12:08 Cornel Dinu a dat verdictul în privinţa antrenorului Bogdan Lobonţ! Mesaj direct despre tehnicianul de la Rapid 11:50 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 11:32 FotoValeriu Argăseală şi-a lansat noul volum de poezii! Mihai Stoica a fost prezent la eveniment 11:31 Aryna Sabalenka, în turul 3 la turneul de la Roma! A învins-o pe Katie Volynets în 3 seturi 11:12 Estoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Meciul serii din Liga Portugal! Programul zilei de sâmbătă 10:44 FotoComo revine în Serie A după 21 de ani! A terminat pe locul 2 Serie B, în spatele Parmei românilor Man şi Mihăilă! 10:40 „Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față Vezi toate știrile
Citește și