Închide meniul

Cristi Manea, dorit de o echipă de Liga Campionilor! Fundaşul naţionalei, aproape de un transfer uriaş!

Bogdan Stănescu Publicat: 29 martie 2024, 18:42

Reclamă
Cristi Manea, dorit de o echipă de Liga Campionilor! Fundaşul naţionalei, aproape de un transfer uriaş!

Cristi Manea, dorit de o echipă de Liga Campionilor!

Cristi Manea / Profimedia Images

Cristi Manea e dorit de o echipă de Liga Campionilor! Fundaşul naţionalei ar putea să o părăsească în vară pe CFR Cluj pentru un club foarte cunoscut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galatasaray, echipă la care a evoluat în trecut şi Gică Hagi, şi-l doreşte pe fundaşul dreapta al lui CFR Cluj şi al naţionalei României.

Cristi Manea, dorit de o echipă de Liga Campionilor!

Potrivit gsp.ro, Galatasaray ar vrea să îl transfere pe Cristi Manea în locul lui Serge Aurier, care se va despărţi de echipa turcă la finalul sezonului.

Galatasaray este lider în prima ligă turcă. Galata are două puncte peste locul 2, Fenerbahce, cu 8 etape înainte de finalul campionatului.

În acest sezon, Galatasaray a evoluat în grupele Ligii Campionilor. Galata a terminat grupa pe locul 3 şi a continuat fazele eliminatorii în Europa League.

Reclamă

Sparta Praga a eliminat-o din Europa League, cu scorul general de 6-4. A fost 3-2 în tur pentru echipa turcă, dar în retur cehii au câştigat cu 4-1.

Cristi Manea a refuzat până acum să îşi prelungească înţelegerea cu CFR Cluj. Contractul lui Manea expiră în această vară, iar el poate semna ca jucător liber de contract cu orice echipă vrea. Manea este cotat de site-ul transfermarkt.com la 3.2 milioane de euro.

Cristi Manea a spus lucrurilor pe nume după FCU Craiova – CFR Cluj 1-3: „Am rămas cu un gust amar”. Ce a spus despre plecare

Cristi Manea a spus lucrurilor pe nume după FCU Craiova – CFR Cluj 1-3. Fundașul echipei lui Adrian Mutu a vorbit despre rezultatul înregistrat în Bănie, dar și despre o posibilă plecare în străinătate.

Reclamă 4 / 0/3

Duelul dintre FCU Craiova și CFR Cluj a contat pentru etapa cu numărul 26 a sezonului de Liga 1. Partida din Bănie a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Fundașul de la CFR Cluj a spus că partida cu FCU Craiova a fost una dificilă și că se bucură că formația sa a reușit să obțină cele 3 puncte. Cristi Manea a vorbit și despre faptul că a jucat pe poziția de fundaș stânga, una neobișnuită pentru el.

Totodată, jucătorul a dat detalii cu privire la un posibil transfer la Galatasaray.

„Am rămas cu un gust amar după meciul cu Rapid”

„A fost un meci foarte greu, cu o echipă bună, care pasează şi care are jucători cu calitate. În prima repriză cred că am avut multe şanse de gol, trebuia să mai marcăm.

Camora mă încurajează. Nu este uşor, în ultimii 6-7 ani am jucat numai fundaş dreapta sau central. La Viitorul am mai jucat fundaş stânga. Mă adaptez.

Noi am rămas cu un gust amar după meciul cu Rapid, am primit un gol norocos, e foarte frustrant. Meciul acesta ne-a dat încredere, în play-off se va da bătălia.

(n.r. despre transferul la Galatasaray) Eu nu am ştiut mai nimic, cel mai bine întrebaţi clubul. Eu sunt la CFR Cluj şi îmi voi face treaba până la capăt aici. Între mine şi CFR Cluj este o relaţie specială, echipa asta mi-a dat totul. Vom vedea ce se va întâmpla. Ne vom mai întâlni şi vom vedea ce se va întâmpla.

Reclamă

Este foarte greu, dar orice este posibil. Se vor înjumătăţi punctele, ceea ce nouă nu ne-a plăcut în trecut. Am câştigat în penultima etapă cu greu campionatul. Este frumos cu play-off, se echilibrează campionatul”, a spus Cristi Manea, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și