Închide meniul

Cristi Manea a spus lucrurilor pe nume după FCU Craiova – CFR Cluj 1-3: „Am rămas cu un gust amar”. Ce a spus despre plecare

Alex Ioniță Publicat: 18 februarie 2024, 8:53

Reclamă
Cristi Manea a spus lucrurilor pe nume după FCU Craiova – CFR Cluj 1-3: Am rămas cu un gust amar”. Ce a spus despre plecare

Cristi Manea a spus lucrurilor pe nume după FCU Craiova - CFR Cluj 1-3

Cristi Manea / Profimedia

Cristi Manea a spus lucrurilor pe nume după FCU Craiova – CFR Cluj 1-3. Fundașul echipei lui Adrian Mutu a vorbit despre rezultatul înregistrat în Bănie, dar și despre o posibilă plecare în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCU Craiova și CFR Cluj a contat pentru etapa cu numărul 26 a sezonului de Liga 1. Partida din Bănie a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristi Manea a spus lucrurilor pe nume după FCU Craiova – CFR Cluj 1-3

Fundașul de la CFR Cluj a spus că partida cu FCU Craiova a fost una dificilă și că se bucură că formația sa a reușit să obțină cele 3 puncte. Cristi Manea a vorbit și despre faptul că a jucat pe poziția de fundaș stânga, una neobișnuită pentru el.

Totodată, jucătorul a dat detalii cu privire la un posibil transfer la Galatasaray.

„A fost un meci foarte greu, cu o echipă bună, care pasează şi care are jucători cu calitate. În prima repriză cred că am avut multe şanse de gol, trebuia să mai marcăm.

Reclamă

Camora mă încurajează. Nu este uşor, în ultimii 6-7 ani am jucat numai fundaş dreapta sau central. La Viitorul am mai jucat fundaş stânga. Mă adaptez.

Noi am rămas cu un gust amar după meciul cu Rapid, am primit un gol norocos, e foarte frustrant. Meciul acesta ne-a dat încredere, în play-off se va da bătălia.

(n.r. despre transferul la Galatasaray) Eu nu am ştiut mai nimic, cel mai bine întrebaţi clubul. Eu sunt la CFR Cluj şi îmi voi face treaba până la capăt aici. Între mine şi CFR Cluj este o relaţie specială, echipa asta mi-a dat totul. Vom vedea ce se va întâmpla. Ne vom mai întâlni şi vom vedea ce se va întâmpla.

Reclamă 4 / 0/3

Este foarte greu, dar orice este posibil. Se vor înjumătăţi punctele, ceea ce nouă nu ne-a plăcut în trecut. Am câştigat în penultima etapă cu greu campionatul. Este frumos cu play-off, se echilibrează campionatul”, a spus Cristi Manea, la digisport.ro.

Omar El Kaddouri s-a descătușat după ce nu a mai fost titular de 9 luni și a marcat primul gol la CFR Cluj

Adrian Mutu a decis să îl titularizeze pe El Kaddouri în premieră, de la transferul în Gruia. La finalul duelului din Bănie, jucătorul din Maroc a dezvăluit că este fericit pentru că a marcat primul gol în tricoul CFR-ului.

„A fost o perioadă lungă în care nu am jucat, aproape 9 luni. Sunt fericit că am marcat și că am câștigat. Săptămâna trecută am pierdut, astăzi am vrut să câștigăm. E o victorie foarte importantă.

Trebuie să lucrăm la anumite lucruri, suferim în finalul meciurilor. Avem multe ocazii, trebuie să le transformăm. Avem ocazii, trebuie să învățăm să le fructificăm.

Cred că ne putem lupta la titlu. Avem un nou antrenor, abia ce a ajuns, trebuie să ne adaptăm. Cred că avem calitate, dacă ne uităm și la celelalte echipe. Eu sunt optimist.

Am fost nervos când a egalat Craiova. Am terminat bine repriza secundă, știam că putem să mai înscriem. Am simțit și niște crampe, din mai 2023 nu am mai fost titular. Mai am de muncit, sper că la începutul play-off-ului să fiu 100%.

Adrian Mutu este un antrenor bun, îl ascultăm și urmărim ce ne spune.”,a spus El Kaddouri.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și