Închide meniul

Cristi Pulhac i-a pus la zid pe jucătorii lui Dinamo, după egalul cu Poli Iaşi: „Sunt nişte fotbalişti limitaţi”

Alex Masgras Publicat: 28 octombrie 2023, 8:36

Reclamă
Cristi Pulhac i-a pus la zid pe jucătorii lui Dinamo, după egalul cu Poli Iaşi: „Sunt nişte fotbalişti limitaţi

Cristi Pulhac i-a pus la zid pe jucătorii lui Dinamo

Jucătorii lui Dinamo, după egalul cu Poli Iaşi / Hepta

Cristi Pulhac i-a pus la zid pe jucătorii lui Dinamo, după egalul cu Poli Iaşi. Fostul jucător al formaţiei din Ştefan cel Mare a vorbit despre jocul echipei lui Ovidiu Burcă din meciul de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un meci fără multe ocazii de joc, Dinamo şi Poli Iaşi au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul din etapa a 14-a din Liga 1.

Cristi Pulhac i-a pus la zid pe jucătorii lui Dinamo, după egalul cu Poli Iaşi

Cristi Pulhac, fostul căpitan al „câinilor”, a analizat situaţia de la Dinamo. Acesta consideră că înlocuirea lui Ovidiu Burcă pe banca tehnică nu reprezintă o soluţie, fiind vorba despre limitele jucătorilor din lotul dinamoviştilor.

De asemenea, Pulhac este de părere că fosta sa echipă a reuşit o singură repriză bună în acest campionat, în meciul cu CFR Cluj:

„Cei de la Iaşi par destul de fericiţi că au luat un punct, cu toate că Dinamo nu sperie pe nimeni. Îi aşteaptă un parcurs foarte greu. Nu cred că ar fi o soluţie ca Dinamo să schimbe antrenorul. Lotul este slăbuţ, atacanţi nu sunt. Ce jucători a adus Dinamo?

Reclamă

Eu cred că baza s-a pus în Ghezali, care nu mai e jucătorul care era în Liga 2. Nu mai are aceeaşi viteză. Tu nu poţi să oferi mai mult, din moment ce ai o limită. Sunt nişte fotbalişti limitaţi la DInamo, care nu pot mai mult. Au avut o singură repriză bună în tot campionatul ăsta, cu CFR-ul”, a declarat Cristi Pulhac, potrivit orangesport.ro.

Pentru Dinamo urmează meciul de la Oradea cu UTA, în timp ce Poli Iaşi va primi vizita celor de la Oţelul Galaţi. Echipa lui Ovidiu Burcă se află pe locul 15 după 14 etape, cu 10 puncte, singura echipă mai slabă în acest campionat fiind FC Botoşani, cu 6 puncte. De partea cealaltă, Poli Iaşi este pe locul 10, cu 16 puncte.

Andrei Nicolescu a analizat criza de la Dinamo, după remiza cu Poli Iași

Oficialul „câinilor roșii” a vorbit despre situația actuală din cadrul clubului, dar și despre situația lui Ovidiu Burcă, căruia fanii i-au cerut demisia, după un nou meci fără gol marcat. Andrei Nicolescu este de părere că echipa se află într-un „moment de presiune”, dar are încredere atât în jucători cât și în staff-ul formației nou promovate.

Reclamă 4 / 0/3

„Asta e cea mai mare dezamăgire, nu am reușit să înscriem, nu neapărat că nu am câștigat. E greu, când ai mai multe rezultate de genul ăsta este foarte greu să îți revii. E normal, dacă astăzi aveam același rezultat cu goluri eram mai mulțumit. Ar fi fost un sentiment de încredere.

Conceptul nostru este că, în momentul în care există o criză, schimbările nu sunt cea mai bună variantă. Doar în una din zece situații o schimbare aduce ceva bun.

Sunt mulți factori, atât subiectivi cât și obiectivi. Sunt lucruri pe care le-am calculat într-un fel și nu s-au întâmplat. Putem să dăm vina pe faptul că jucătorii pe care i-am adus. Dar ei nu își pot arăta calitățile situația actuală, este un moment de presiune. E o presiune, au început cu 3 meciuri infernale, știu că fotbalul înseamnă și presiune, dar poate trebuie să se adapteze.

Trebuie să îmi asum ce se întâmplă în momentul de față, dar este vorba de un cumul de factori.

Avem un transfer care pare foarte reușit, este vorba despre portar. Până în iarnă cred că o să pară mai multe transferuri reușite. Chiar și în decembrie vom fi la jumătatea acestui campionat, nu sunt trasate lucrurile definitiv”, a spus Andrei Nicolescu, după meciul cu Poli Iași.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și