Închide meniul
Video

Cristi Săpunaru a fost un car de nervi în amicalul Rapid – Westerlo! Cristiano Bergodi a intrat de urgenţă pe teren

Alex Masgras Publicat: 12 ianuarie 2024, 18:51

Reclamă

Rapid, înfrângere în ultimul amical al iernii

Scandal în amicalul Rapid - Westerlo / Captură Antena Sport

Cristi Săpunaru a fost un car de nervi în amicalul Rapid – Westerlo! Jucătorii lui Cristiano Bergodi au fost tensionaţi în amicalul cu belgienii de la Westerlo, care a fost întrerupt din cauza unei încăierări. Cristiano Bergodi a intrat imediat pe teren pentru a calma spiritele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele din urmă, giuleştenii au încheiat cantonamentul din Antalya fără victorie în cele trei meciuri disputate. Belgienii de la Westerlo s-au impus cu 3-2, la capătul unei partide extrem de tensionate.

Cristi Săpunaru a fost un car de nervi în amicalul Rapid – Westerlo!

Rapid a pierdut ultimul amical din cantonamentul din Antalya. Echipa lui Cristiano Bergodi a fost învinsă de belgienii de la Westerlo, care s-au impus cu 3-2. Partida dintre Rapid şi Westerlo a fost tensionată.

Pe finalul primei reprize, în timp ce belgienii conduceau cu 1-0, partida a fost întreruptă, din cauza unui scandal între jucătorii celor două echipe. Cel mai vehement din tabăra giuleştenilor a fost căpitanul Cristi Săpunaru, care a avut ceva de împărţit cu portarul lui Westerlo. Cristiano Bergodi, antrenorul giuleştenilor, a intrat de urgenţă pe teren pentru a calma spiritele.

În minutul 66, Ermal Krasniqi a marcat pentru giuleşteni, cu un gol superb, fără vreo şansă pentru portarul belgienilor.

Reclamă

Westerlo, care deschisese scorul în minutul 13, a mai marcat de două ori, ducând scorul la 3-1, în minutele 85 şi 89. În minutul 90, Rapid a înscris prin Robert Bădescu. Tânărul de 18 ani a marcat cu un şut din interiorul careului, la colţul lung.

Daniel Pancu a analizat transferurile făcute de Rapid în această iarnă!

Fostul jucător de la Rapid şi actual selecţioner al naţionalei de tineret a României este de părere că Dan Şucu a creat o rivalitate benefică între patronii din Liga 1 şi este de părere că giuleştenii s-au mişcat cel mai bine în perioada de mercato. Cu toate acestea, Pancu avertizează şi spune că reuşitele la alte echipe ale jucătorilor aduşi în această iarnă nu reprezintă nimic dacă nu se vor impune şi în Giuleşti.

„La transferuri, Rapid s-a mișcat cel mai bine, dintre echipele care luptă acolo sus, dar aveau nevoie, celelalte sunt echipe omogene. În România, dacă plătești, poți să îți iei orice jucător dorești. Rapid și domnul Șucu au creat așa o stare de rivalitate între patroni, lucru benefic pentru fotbalul românesc.

Reclamă 4 / 0/3

La Rapid, până în momentul în care nu vezi jucătorul, îl iei golgheter de acolo, până când nu vezi ca scutura plasele şi pe Giuleşti, nu poţi să dai niciun verdict. Au fost mulţi, enorm de mulţi care au venit golgheteri de la echipele lor şi în Giuleşti nu au reuşit să se impună. E un club greu, din punctul ăsta de vedere, nu mă hazardez să dau niciun verdict. Cu siguranţă au adus jucatori foarte buni”, a declarat Daniel Pancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și