Închide meniul
EXCLUSIV

Daniel Pancu a analizat transferurile făcute de Rapid în această iarnă! Pe cine vede favorită în lupta la titlu

Alex Masgras Publicat: 12 ianuarie 2024, 15:54

Reclamă
Daniel Pancu a analizat transferurile făcute de Rapid în această iarnă! Pe cine vede favorită în lupta la titlu

Daniel Pancu a analizat transferurile făcute de Rapid în această iarnă

Daniel Pancu, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Daniel Pancu a analizat transferurile făcute de Rapid în această iarnă! Giuleştenii s-au întărit în pauza competiţională şi i-au adus pe Florent Hasani (FK Tirana), Borisav Burmaz (FK Vozdovac), Ermal Kransiqi (CFR Cluj) şi Damjan Djokovic (FCSB).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător de la Rapid şi actual selecţioner al naţionalei de tineret a României este de părere că Dan Şucu a creat o rivalitate benefică între patronii din Liga 1 şi este de părere că giuleştenii s-au mişcat cel mai bine în perioada de mercato.

Daniel Pancu a analizat transferurile făcute de Rapid în această iarnă!

Cu toate acestea, Pancu avertizează şi spune că reuşitele la alte echipe ale jucătorilor aduşi în această iarnă nu reprezintă nimic dacă nu se vor impune şi în Giuleşti.

„La transferuri, Rapid s-a mișcat cel mai bine, dintre echipele care luptă acolo sus, dar aveau nevoie, celelalte sunt echipe omogene. În România, dacă plătești, poți să îți iei orice jucător dorești.

Rapid și domnul Șucu au creat așa o stare de rivalitate între patroni, lucru benefic pentru fotbalul românesc.

Reclamă

La Rapid, până în momentul în care nu vezi jucătorul, îl iei golgheter de acolo, până când nu vezi ca scutura plasele şi pe Giuleşti, nu poţi să dai niciun verdict. Au fost mulţi, enorm de mulţi care au venit golgheteri de la echipele lor şi în Giuleşti nu au reuşit să se impună. E un club greu, din punctul ăsta de vedere, nu mă hazardez să dau niciun verdict. Cu siguranţă au adus jucatori foarte buni”, a declarat Daniel Pancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Daniel Pancu a analizat şi lupta la titlu din Liga 1. Selecţionerul naţionalei de tineret este de părere că FCSB pleacă cu prima şansă, în condiţiile în care a făcut mai puţini paşi greşiţi în comparaţie cu contracandidatele Rapid, CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

„FCSB e în pole position. Nu e campioană, dar e echipa care a avut constanţă în evoluţii, foarte puţine sincope, în comparaţie cu Rapid, CFR, Craiova. Pare că ar fi sezonul lor, dar au mai fost în situația asta, au experienţă, au mai pierdut campionate. Ei sunt în poziţia de favoriţi în momentul de faţă”, a mai spus Daniel Pancu.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Borza a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF. A primit o pedeapsă de 2 etape

Andrei Borza a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF. Anunțul oficial a fost făcut de către reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal.

Tânărul jucător și-a aflat abia acum pedeapsa după ce, în cadrul etapei cu numărul 20 a sezonului de Liga 1, a comis un fault dur în meciul cu Petrolul, încheiat cu scorul de 0-0, și a fost eliminat în minutul 6 al duelului.

Conform deciziei luate de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, Andrei Borza a primit două etape de suspendare pentru un fault dur la Diomande. Acesta și-a ispășit deja o etapă din această suspendare, la meciul cu Farul Constanța, din etapa cu numărul 21, care s-a încheiat tot cu scorul de 0-0.

”În temeiul art. 63.1.a, raportat la art.63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul Borza Sebatian Andrei cu suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 3.000 lei”, este comunicatul emis de oficialii LPF.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și