Închide meniul

OFICIAL | Un titular de la Rapid şi-a prelungit contractul până în 2026: „La vară să sărbătorim câştigarea campionatului!”

Publicat: 22 noiembrie 2023, 20:55

Reclamă
OFICIAL | Un titular de la Rapid şi-a prelungit contractul până în 2026: „La vară să sărbătorim câştigarea campionatului!

Primul transfer pe care îl face Dan Şucu pentru a scoate Rapidul din criză

Victor Anglescu şi Dan Şucu, în timpul unui meci al Rapidului / GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO/ Hepta

Un titular de la Rapid şi-a prelungit contractul până în 2026. Paul Iacob a fost convins de Dan Şucu şi Cristiano Bergodi să rămână la echipa din Giuleşti. Conducătorii clubului au făcut anunţul oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Iacob a câştigat lupta cu Iulian Cristea pentru un loc în primul 11 şi a avut evoluţii remarcabile. Jucătorul în vârstă de 27 de ani a evoluat în 14 meciuri din această ediţie de campionat şi are un gol. Singura lui reuşită a venit în derby-ul cu FCSB, de la începutul lunii.

Un titular de la Rapid şi-a prelungit contractul până în 2026

Iacob a avut un mesaj de luptă după ce a semnat o nouă înţelegere cu Rapid. Anunţă că va da totul pentru a aduce titlul în Giuleşti.

Mă bucur mult că am semnat prelungirea contractului cu Rapid. Îmi doresc foarte mult să avem rezultate importante împreună și să reușim să câștigăm trofee. Sper ca la vară să putem sărbători câștigarea campionatului.

Clubul a avut încredere în mine și cred că acest contract arată că le-am răsplătit încrederea. Voi da în continuare tot ce am mai bun pentru a reuși să ne îndeplinim obiectivele. Hai, Rapid!„, a fost mesajul lui Paul Iacob pentru fcrapid.ro

Reclamă

Paul Iacob a ajuns vara trecută la Rapid, după două sezoane petrecute la Chindia Târgovişte. A îmbrăcat tricoul alb-vişiniu în 34 de partide şi a marcat 5 goluri.

Pentru Rapid urmează meciul de acasă cu U Cluj, care va fi luni, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii lui Cristiano Bergodi sunt pe locul 3 în Liga 1, la 4 puncte în spatele liderului FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Horaţiu Moldovan, aproape de transferul carierei

Victor Angelescu a recunoscut că se teme că Horaţiu Moldovan, care a stat între buturile Rapidului în toate meciurile din această ediţie de campionat, va pleca încă din această iarnă.

Moldovan mai are contract cu giuleştenii până în 2025, dar are o clauză de reziliere de 800.000 de euro.

Da, așa este (n.r. dacă ar putea Rapid să primească o ofertă de nerefuzat). E singurul despre care putem spune că avem o frică să îl pierdem în iarnă. Dar eu sper să nu și să plece după ce devenim campioni.

Are o clauză de reziliere și nu vreau să zic mai mult că mi-e frică. Dacă îi va fi plătită și va vrea să plece va trebui să îl lăsăm. Dar cred că este singurul dintre titulari în afara de Borza, care are o clauză mult mai mare, la care mi-e frică că s-ar putea să plece în iarnă.

Aș vrea să plece, dar după ce luăm titlul sau cupa și ne realizăm obiectivele în acest sezon. E o clauză pe care cei de afară ar putea să o plătească. Contractul e prelungit, dar clauza de reziliere e clauză de reziliere. Adică nu contează că noi avem contract cu el pe o perioadă mai lungă„, a declarat Victor Angelescu la fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și