Închide meniul
EXCLUSIV

Cristi Săpunaru, anunţ despre prima de titlu de la Rapid! Când va fi discuţia decisivă cu Dan Şucu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2024, 20:15 / Actualizat: 13 martie 2024, 21:26

Cristi Săpunaru, anunţ despre prima de titlu de la Rapid! Când va fi discuţia decisivă cu Dan Şucu

Cristi Săpunaru a fost convins să rămână la Rapid

Cristi Săpunaru, în timpul unui interviu / Captură AntenaSport

Cristi Săpunaru a făcut un anunţ despre prima de titlu de la Rapid. CFR Cluj e prima candidată la titlu care a anunţat prima: un milion de euro. Săpunaru a spus că la Rapid încă nu s-a stabilit prima pentru campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În exclusivitate la AntenaSport, Cristi Săpunaru a anunţat că discuţia despre bani va fi după meciul cu Farul. Rapid e la 4 puncte în spatele liderului FCSB.

Cristi Săpunaru, anunţ despre prima de titlu de la Rapid

Fiecare patron îşi va motiva echipa cum crede că e mai bine. Noi n-am discutat despre ce va fi în playoff. Suntem singuri că vom fi mulţumiţi la sfârşitul campionatului. O să vorbim după meciul cu Farul. Nu am discutat încă”, a spus Cristi Săpunaru în exclusivitate la AntenaSport.

Rapidiştii i-au luat banii lui Dan Şucu la derby-ul cu FCSB. Acţionarul majoritar de la Rapid le-a promis 70 de mii de euro primă pentru victorie. „Iar mi-au luat băieţii bani, îmi doresc să îmi ia în continuare”a spus Dan Şucu la plecarea de la stadion.

Cristi Săpunaru, cuvinte uriaşe despre un coleg de la Rapid

Cristi Săpunaru a avut cuvinte uriaşe despre un coleg de la Rapid. Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, l-a ridicat în slăvi pe colegul său de la Rapid, Robert Bădescu. Puştiul de 18 ani a profitat de excluderea lui Andrei Borza din lot după escapada de la Iaşi şi a jucat titular în ultimele 3 meciuri.

Reclamă

Bădescu l-a încântat pe Săpunaru, mai ales după prestaţia perfectă din derby-ul cu FCSB. Săpunaru e de părere că Bădescu i-a luat faţa lui Borza, iar fostul jucător de la Farul trebuie să îşi aştepte rândul acum. Mai mult, aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Andrei Borza va rata şi EURO 2024 din cauza escapadei de la Iaşi.

„Nu am să vorbesc despre aceas escapadă. Normal ca am discutat cu ei. Le pare rău. Sunt jucători de valoare şi au demonstrat de câte ori au fost pe teren. Acum trebuie să îşi aştepte rândul. Borzică trebuie să îsi aştepte rândul. Când a jucat, a făcut-o bine. Dar şi acum.. ăsta mic, Bădescu, e incredibil. Trei meciuri a jucat senzaţional. Albu la fel. Sunt colegii noştri. Mai sunt 10 meciuri şi nu se ştie nicodată când se va apela la Borza şi va fi prezent la Campionatul European. Nu se ştie nicioadată. În fotbal se pot schimba multe„, a spus Cristi Săpunaru în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și