Închide meniul

Cristi Săpunaru, discurs manifest după Universitatea Craiova – Rapid 3-1: „Dacă e nevoie să plec, o să plec! Nu e nicio ruşine!” Întrebarea la care a răbufnit: „Sunt înnebunit de titlul ăla!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 aprilie 2023, 10:07 / Actualizat: 17 aprilie 2023, 11:37

Cristi Săpunaru, discurs manifest după Universitatea Craiova – Rapid 3-1: „Dacă e nevoie să plec, o să plec! Nu e nicio ruşine! Întrebarea la care a răbufnit: „Sunt înnebunit de titlul ăla!

Cristi Săpunaru, discurs manifest după Universitatea Craiova - Rapid 3-1

Hepta

Cristi Săpunaru a avut un discurs manifest după Universitatea Craiova – Rapid 3-1. Săpunaru a spus că dacă i se va cere să plece de la echipă, atunci se va conforma. Rapid a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru spune că Mutu nu are nicio vină pentru eşecul din derby şi că jucătorii sunt singurii vinovaţi. Mai mult, Săpunaru vrea mobilizare maximă pentru derby-ul cu FCSB, pe care vrea să îl câştige cu orice preţ. Săpunaru s-a enervat în momentul în care a vorbit despre lupta la titlu.

Cristi Săpunaru, discurs manifest după Universitatea Craiova – Rapid 3-1

Suntem la Rapid, de aia e presiune. Atât timp cât arăți la Rapid că-ți dorești să câștigi și dai totul pe teren nu o să-ți spună nimeni nimic, chiar dacă pierzi și cu 5-0. Nu știu dacă Adi Mutu este vinovatul. Suntem toți vinovați, pentru că noi am jucat. 

Noi suntem răspunzători pentru rezultatele pe care le-am avut până acum. Trebuie să ne revenim mental în această săptămână și ne vom da silința să câștigăm meciul cu FCSB. 

Dacă este nevoie să plec, o să plec cu cea mai mare plăcere. Dacă sunt nemulțumiți noi plecăm, nicio problemă. Avem bărbăție. Nu e nicio rușine să plecăm, să vină alții mai buni!. De titlul ăla mă interesează pe mine? Sunt înnebunit de titlul ăla, de ei mă interesează cine câștigă titlul, sincer… O să vină toți să joace pe Giulești. Îi așteptăm cu drag”, a fost discursul manifest al lui Cristi Săpunaru după Universitatea Craiova – Rapid 3-1.

Reclamă

Fanii Rapidului i-au cerut demisia lui Adrian Mutu

Rapid este singura echipă care nu are nicio victorie în play-off. După eșecul cu Sepsi, a fost învinsă și de trupa lui Eugen Neagoe. Chiar dacă au condus pe tabelă, într-un moment în care era în inferioritate numerică, giuleștenii au primit 3 goluri de la Universitatea Craiova. La finalul meciului, fanii care au făcut deplasarea i-au cerut demisia lui Mutu.

Suntem într-o criză de rezultate, asta e realitatea. E greu să joci 80 de minute în inferioritate împotriva unei echipe puternice cum este Craiova. Băieților nu am ce să le reproșez, au vrut, au luptat. Defensiv au rezistat bine 80 de minute. A fost un roșu acordat ușor. Bineînțeles că a fost și o decizie proastă luată de Costache.

Eu sper să recuperez jucătorii accidentați. Atunci când e doar un vârf de profesie pe bancă și unul dintre mijlocași e accidentat, e greu să vii cu ceva nou. În primul rând sper să am tot lotul valid și apoi să mergem încrezători în noi. Nu am avut momente de acest gen de când sunt la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Suporterii ți-au strigat demisia) Eu cred că e ceva ce a venit după 2 înfrângeri, nu știu dacă e o părere de ansamblu. Dacă cineva e dezamăgit că am stat tot sezonul între primele 5, nu am ce să comentez. Trebuie să ne asumăm criticile și să ne gândim la următoarele meciuri. În fotbal se uită ce ai făcut în trecut, continuă doar viitorul. Toți suntem sub lupă. Astăzi arbitrajul a fost slab, a condiționat tot meciul. Vom încerca să ieșim din criza de rezultate.

Vom aduce victoria cu FCSB și va fi cu totul altfel„, a declarat Adi Mutu după Universitatea Craiova – Rapid 3-1.

Dragoș Grigore a ținut să îi ia apărarea lui Mutu și a anunțat că vina pentru rezultatele nefaste le aparține jucătorilor.

Nu traversăm o perioadă tocmai bună, s-a prelungit din păcate această perioadă. Ne pare rău, am încercat, am luptat. Mergem înainte, aceeași placă, capul sus. Atât s-a putut. E vina tuturor, nu a antrenorului, nu a lui Costache că a luat cartonaș roșu. Noi suntem responsabili de rezultat.

Urmează poate cel mai important meci al nostru, cel cu FCSB. Nu joacă Adi Mutu și staff-ul dânsului. Din păcate nu facem ce ne cere tot timpul și a apărut această perioadă dificilă. Sunt momente pe care orice echipă din această lume le traversează. E foarte important meciul contra celor de la FCSB. Cu o victorie probabil vom mai spăla din păcatele acestui început de play-off. Voi intra pe teren cu gândul de a câștiga„, a declarat Dragoș Grigore la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” Vezi toate știrile
Citește și