Închide meniul

Cristi Săpunaru, după CFR Cluj – Rapid 2-2: „Dacă și cu VAR începem să ne plângem… Să joace roboții!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 martie 2023, 10:50

Cristi Săpunaru, după CFR Cluj – Rapid 2-2: Dacă și cu VAR începem să ne plângem… Să joace roboții!”

Cristi Săpunaru, declarații după CFR Cluj - Rapid 2-2

Cristi Săpunaru, într-un meci pentru Rapi/ Hepta

Cristi Săpunaru a oferit primele declarații, după CFR Cluj – Rapid 2-2. Căpitanul giuleștenilor susține că echipa sa ar fi trebuit să obțină toate cele trei puncte în Gruia. Fundașul mai spune că l-a consolat pe Valentin Costache, după ratarea monumentală de la Cluj, din prima rundă de play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a remizat cu Rapid, scor 2-2, în prima rundă de play-off. Clujenii au avut un gol anulat pe final de meci, în timp ce trupa lui Adrian Mutu a ratat două ocazii rarisime.

Cristi Săpunaru, după CFR Cluj – Rapid

Cristi Săpunaru consideră că decizia de a anula golul lui Anton Maglica este una corectă, deoarece s-a apelat la arbitrajul video pentru a se decide acest fapt.

De asemenea, căpitanul giuleștenilor este de părere că Rapid merita victoria în Gruia, pentru ocaziile imense ratate de Valentin Costache și Alexandru Ioniță.

Săpunaru a vorbit și despre titlu, și susține că Rapid nu este cu gândul la primul loc, ci la un loc care să asigure prezența în competițiile europene, la finalul sezonului.

Reclamă

„Cred că s-a văzut și la televizor, am avut multe ocazii de a marca, dar n-am reușit să o facem. Cred că meritam să câștigăm acest meci. Ce ne-a lipsit? Un gol în plus.

Zic cei de la CFR Cluj că meritau victoria și că a fost gol valabil?! Dacă și cu VAR începem să ne plângem… Să joace roboții! Dacă VAR a anulat golul, înseamnă că a fost ofsaid.

Asta e, i-am explicat și lui Vali Costache. Ocaziile se ratează, să-și revină apt mental pentru meciul cu Farul. Eu i-am felicitat pe colegi pentru meci, în vestiar, păcat că n-am câștigat.

Reclamă 4 / 0/3

Eu consider că Rapid merita victoria. Nu e prea mult farmec al vieții, avem și o lozincă: «Ăsta-i Rapidul din Giulești / Iubește-l și-ai să înnebunești!». Asta e, ce să facem? Am dat tot ceea ce am avut mai bun.

Noi nu am vorbit niciun moment de titlu, noi ne batem pentru Europa. Nicio secundă nu am vorbit de titlu”, a declarat Cristi Săpunaru, pentru gsp.ro.

Adrian Mutu, nemulţumit după CFR Cluj – Rapid 2-2

Adrian Mutu a fost nemulţumit după CFR Cluj – Rapid 2-2. Antrenorul giuleştenilor a spus că echipa sa merita să câştige, după raportul ocaziilor.

Adrian Mutu spune că Rapid va juca toate meciurile la victorie, indiferent de adversarul pe care îl va avea. Mutu a lăudat prestaţia echipei sale şi pe terenul campioanei.

„Mi-a ieșit în seara aceasta, știam ce calități are Onea, știam că trebuie să schimb ceva. Cred că și prima repriză a fost una bună, nu doar a doua. Dar rămânem cu picioarele pe pământ, nu ne entuziasmăm la 2-2. Mai rar ați văzut CFR-ul să fie împinsă așa. Am dominat meciul, am avut posesie, păcat că n-am avut șanse pentru a marca. Au fost intervenții senzaționale ale lui Scuffett, apoi au venit ratările incredibile ale lui Dugandzic și Ioniță. Trebuia să câştigăm, meritam.

Plecăm cu un punct, asta e, suntem puțin dezamăgiți că n-am reușit să fructificăm ce trebuia să fructificăm. O să analizăm lucrurile care nu merg bine și o să încercăm să le corectăm, play-off-ul e lung.

Cred că Rapid își joacă șansa pe fiecare teren pe care joacă. Nu jucăm la egal în niciun meci, vrem să scoatem maximum din fiecare joc„, a spus Adrian Mutu după CFR Cluj – Rapid 2-2.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și