Închide meniul

Cristi Săpunaru, nervos după Rapid – Farul 1-1: „Sunt două puncte pierdute! Am controlat meciul!”

Alexandru Ivan Publicat: 21 octombrie 2022, 23:11

Reclamă
Cristi Săpunaru, nervos după Rapid – Farul 1-1: „Sunt două puncte pierdute! Am controlat meciul!

Cristi Săpunaru, după Rapid - Farul

Cristi Săpunaru, într-un meci pentru Rapid / Hepta

Cristi Săpunaru a fost nervos după Rapid – Farul 1-1. Căpitanul Rapidului crede că echipa lui merita să câștige partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săpunaru nu se gândește la titlu, deși Rapid e pe locul secund. Veteranul de 38 de ani vrea doar să se califice în play-off.

Cristi Săpunaru, nervos după Rapid – Farul 1-1

„Remiză, nu? Sunt două puncte pierdute! N-am băgat mingea în poartă. S-a mai întâmplat, o să lucrăm, sperăm să dăm mai multe goluri decât adversarul. Cred că am controlat meciul de la cap la coadă. N-am văzut faza cu golul anulat, dacă arbitrul a decis că a fost henț, a fost henț. Am spus de la începutul campionatului că Rapid se bate pentru intrarea în play-off. Obiectivul nostru nu este titlul. Dacă la sfârșitul campionatului regular vom intra în play-off cu sufieciente puncte ca să ne batem la titlu, asta e altceva. Am intrat cu dorință, cu atitudine. Tot stadionul a aplaudat pentru Rapid”, a spus Cristi Săpunaru, conform digisport.ro. 

Meci superb între echipele lui Adi Mutu și Gică Hagi

Farul a deschis scorul pe terenul Rapidului în minutul 20, prin Denis Alibec, care a fost servit excelent de Dina Grameni. Cristi Săpunaru nu a reușit să facă pasul la ofsaid. Rămas singur cu Horațiu Moldovan, Alibec a șutat cu sânge rece, direct în plasă.

Tot în prima repriză, Alibec a reușit faza serii. Cu Dragoș Grigore în spatele său, atacantul de 31 de ani a reușit un artificiu tehnic de excepție. Alibec i-a trecut mingea printre picioare lui Grigore, din întoarcere. Fundașul Rapidului s-a prăbușit încercând să-l blocheze pe jucătorul lui Gică Hagi.

Reclamă
Reclamă 4

În repriza secundă, Rapidul a dominat-o pe Farul. Giuleștenii au egalat în minutul 52, prin Săpunaru. Căpitanul rapidist a înscris cu o lovitură de cap dintr-o centrare a lui Alex Ioniță.

VAR-ul i-a anulat victoria Rapidului

Au urmat ocazii uriașe la poarta lui Aioani. Albu a avut un șut care a zguduit transversala. Ioniță nu a ratat în ultimul moment întâlnirea cu balonul dintr-o centrare a lui Morais. Apoi, Sefer a șutat în plasa laterală dintr-o poziție ideală.

Rapid a marcat până la urmă în minutul 87, prin Emmers, dar reușita a fost anulată de VAR pentru un henț anterior al lui Albu.

Reclamă

În urma remizei din Giulești, Farul rămâne lider în Liga 1, la cinci puncte în fața Rapidului, echipa de pe locul secund. CFR Cluj e pe locul al treilea, la 9 puncte de Farul, însă echipa lui Dan Petrescu are trei partide mai puțin disputate.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:12

Jucătorii României revin cu întârziere acasă după EURO 2024. Anunţul făcut de FRF

16:37

Anca Todoni, eliminată în turul 2 de la Wimbledon! Românca părăseşte All England Club cu capul sus după meciul cu Coco Gauff

16:33

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 iulie

16:19

Mircea Lucescu ştie ce trebuie să se întâmple după eliminarea României de la EURO 2024: „Jucătorii noştri trebuie să înţeleagă”

16:00

Răspunsul surprinzător al lui Ilie Năstase atunci când a fost întrebat de înfrângerea României cu Olanda din optimile EURO 2024!

15:41

Răspunsul lui Adrian Mutu la întrebarea dacă se pregăteşte să devină selecţionerul României!

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și