Închide meniul

Cristian Săpunaru şi-a ales viitorul: „Am discutat cu conducerea”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 23 aprilie 2023, 13:55

Cristian Săpunaru şi-a ales viitorul: Am discutat cu conducerea”

Cristi Săpunaru a dezvăluit care sunt echipele favorite la câștigarea titlului

Cristian Săpunaru / captura Antena Sport

Cristian Săpunaru şi-a ales viitorul. Fundaşul Rapidului a discutat despre ce va face sezonul următor înainte de derby-ul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la 39 de ani, Cristian Săpunaru a anunţat că îşi va prelungi contractul cu Rapid. Actualul contract al lui Săpunaru cu Rapidul expiră la 30 iunie.

Cristian Săpunaru şi-a ales viitorul

Am discutat şi am ajuns la un acord. Mai aveţi un an să mă suportaţi. Contractul pe viaţă cu Rapid oricum îl am, pentru că sunt şi voi rămâne toată viaţa suporterul Rapidului, pentru că aşa m-am născut.

(n.r.: E aproape oficial?) Da, dar încă n-am semnat contractul. Sper să fie bine la anul, în anul centenarului, că atunci facem o sută de ani, nu acum. Toată lumea a discutat de anul centenarului. Ăsta e anul de 99 de ani, anul centenarului va începe pe 25 iunie 2023”, a declarat Cristian Săpunaru pentru orangesport.ro.

Iubesc fotbalul şi îmi place fotbalul. Dacă nu aş iubi fotbalul, m-aş fi lăsat de mult. Mulţi fotbalişti s-ar fi lăsat de mult. E o chestie pe care o facem de mici, care ne-a ajutat în viaţă şi n-am cum să mă las de aşa ceva încă”, a precizat căpitanul Rapidului.

Reclamă

Săpunaru a anunţat că îşi doreşte să rămână la Rapid şi după ce îşi va încheia cariera de jucător.

Nu ştiu. Antrenor, vicepreşedinte. Sunt anumite poziţii în care pot să rămân. Da, fac şcoala de antrenor şi mă văd antrenor, îmi place. Am lucrat toată viaţa mea cu fotbaliştii, am fost alături de fotbalişti toată viaţa, ştiu ce înseamnă să fii fotrbalist într-un grup”, a mai declarat Săpunaru pentru sursa citată.

Săpunaru joacă diseară în Rapid – FCSB

Cristian Săpunaru e anunţat titular în derby-ul Rapid-FCSB. Formaţia antrenată de Adrian Mutu vine după o înfrângere grea suferită, în campionat, în fața Universității Craiova, 1-3. Rapid nu a mai înregistrat o victorie de șase etape și se află pe locul 5 din play-off, cu 28 de puncte obținute.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, în ultima partidă de campionat, FCSB a învins-o pe Farul Constanța, 2-1. Roș-albaștrii ocupă locul 3 din primul eșalon, cu 37 de puncte obținute, și ar putea avansa pe locul 2, în cazul în care se va impune diseară, devansând-o pe CFR Cluj.

Echipele probabile de la Rapid – FCSB:

Rapid: 31. H. Moldovan – 19. Onea, 22. Săpunaru, 21. Dr. Grigore, 13. J. Morais – 23. Al. Albu, 4. Crepulja, 17. Pănoiu – 7. Sefer, 45. Dugandzici, 96. Papeau
Rezerve: 90. Drăghia, 3. Fl. Ștefan, 6. P. Iacob, 10. Ad. Ioniță II, 14. Kait, 25. Emmers, 35. Ongenda, 42. Luckassen, 77. Belu
Absent: V. Costache (suspendat)
Antrenor: Adrian Mutu

FCSB: 32. Târnovanu – 22. Sorescu, 5. Dawa, 16. Tamm, 33. Radunovici – 27. Olaru, 8. Șut, 18. Edjouma – 10. Oct. Popescu, 96. Compagno, 7. Fl. Coman
Rezerve: 99. A. Vlad, 6. Haruț, 11. Miculescu, 17. I. Cristea, 19. Omrani, 23. Ov. Popescu, 26. Oaidă, 80. Radaslavescu, 98. Cordea
Absent: Panțîru (accidentat)
Antrenor: Elias Charalambous

Elias Charalambous: „Îl știu foarte bine pe Adrian Mutu!”

„Ca întotdeauna în acest moment al sezonului, meciul este foarte dificil. Întâlnim un adversar foarte bun, în deplasare, dar jucătorii sunt bine pregătiți. Am vorbit cu jucătorii, astea sunt meciurile plăcute pentru ei, cele cu stadioanele pline.

Suntem într-un moment bun, avem mulți jucători în formă și sper să luăm cele trei puncte. Ne gândim doar la echipa noastră și la cum jucăm joi. Presiune este mereu la o echipă mare și FCSB este o echipă mare. Presiunea este mare, dar cred că putem să o gestionăm.

Știu că Rapid a avut unele probleme în ultimele etape, dar Rapid e Rapid, va fi un derby. Știm că va fi un meci greu, dar suntem gata pentru acest meci.

Nu putem depinde doar de un jucător. Coman e în formă bună, dar avem mulți jucători care sunt în formă. Eu cred în grup, ai nevoie de toată echipa pentru a câștiga. Important este jocul colectiv. Rapid este Rapid, are o echipă bună, cu jucători de calitate, cu jucători cu experiență mare. Este o echipă bună, dar contează mai mult cum jucăm noi, trebuie să dictăm ritmul.

Reclamă

Când ești la o echipă mare, e normal să fie presiune. Important este cum o gestionezi, cum arăți pe teren. Jucătorii de la FCSB pot gestiona această presiune, de aceea joacă aici.

Îl știu foarte bine pe Adrian Mutu ca jucător, un nume mare în România. E un antrenor bun. Nu înseamnă că nu e un antrenor bun dacă nu a câștigat în ultimele runde. Am analizat Rapidul, este o echipă bună. Îl respect foarte mult pe Adrian Mutu”a declarat Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Rapid.

Recomandări
  • Cristi Săpunaru şi-a anunţat viitorul înainte de meciul cu FCSB
  • El îşi va prelungi înţelegerea cu Rapid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și