Închide meniul

Gigi Becali, avertizat de un apropiat în plină luptă pentru câştigarea campionatului: „Rapid va lua trofee”

Bogdan Stănescu Publicat: 15 februarie 2024, 23:13

Reclamă
Gigi Becali, avertizat de un apropiat în plină luptă pentru câştigarea campionatului: „Rapid va lua trofee

Gigi Becali, avertizat de un apropiat în plină luptă pentru câştigarea campionatului

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali e avertizat de un apropiat în plină luptă pentru câştigarea campionatului. Victor Becali, vărul primar al lui Gigi Becali, apreciază ce se întâmplă la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a reuşit 8 achiziţii în această iarnă şi astăzi clubul giuleştean a anunţat că a rezolvat şi transferul definitiv al lui Claudiu Petrila.

Gigi Becali, avertizat de un apropiat în plină luptă pentru câştigarea campionatului: „Rapid va lua trofee”

”Trofeele nu au venit la FCSB, dar au fost mereu în lupta pentru campionat. Au pierdut campionatul cu Farul, dar au condus cu 2-0. Eu cred că Rapid va lua trofee, dar pentru aceste trofee trebuie să lupți, nu e nevoie doar de investiții”, a declarat Victor Becali pentru playsport.ro.

Gigi Becali a spus în mai multe rânduri în ultimul timp că FCSB va cuceri clar campionatul, urmând ca celelalte echipe să se lupte pentru locul 2.

FCSB e pe primul loc în acest moment în Liga 1, cu 54 de puncte, obţinute în 25 de etape. Rapid e pe locul 2, cu 45 de puncte. Dan Şucu a investit masiv în perioada de mercato, tocmai pentru a crea o echipă de titlu în Giuleşti.

Reclamă

Claudiu Petrila, transferat definitiv de Rapid! Anunţul clubului din Giuleşti! Până când a semnat jucătorul cu echipa lui Şucu

Claudiu Petrila a fost transferat definitiv de Rapid! Jucătorul în vârstă de 23 de ani va rămâne până în 2026 în Giuleşti, în cazul în care nu va veni o ofertă importantă pentru el.

Petrila a revenit, recent, pe gazon după o accidentare. În meciul CFR Cluj – Rapid 0-1, Petrila a fost introdus pe teren de către Bergodi în minutul 69, în locul lui Jayson Papeau.

Claudiu Petrila, unul dintre jucătorii ce au impresionat în prima parte a sezonului, a fost transferat definitiv de Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Împrumutat inițial de la CFR Cluj, Rapid l-a achiziționat pe mijlocașul născut la Sânnicolau Mare, cel mai bun pasator din acest sezon.

În vârstă de 23 de ani, Petrila a reușit să înscrie patru goluri în cele 14 meciuri jucate, oferind șase pase decisive.

Petrila îmbracă tricoul alb-vișiniu al Rapidului până în 2026″

Din vara anului trecut, Petrila îmbracă tricoul alb-vișiniu al Rapidului, și o va face până în 2026.

În carieră, pe lângă CFR Cluj și Rapid, Claudiu a mai evoluat un sezon la Sepsi OSK, unde a fost, de asemenea, împrumutat de către clujeni.

În prima parte a sezonului, mijlocașul de bandă a suferit o accidentare ce l-a ținut în afara terenului timp de trei luni, acesta revenind în meciul cu Oțelul Galați, din etapa #24.

Cel mai bine cotat jucător al Rapidului pe transfermarkt, cu o cotă de 1,8 milioane de euro, Petrila a evoluat un meci la naționala mare a României, în „amicalul” contra Sloveniei, din noiembrie 2022”, a transmis Rapid pe site-ul său oficial.

Victor Angelescu a spus câţi bani a investit Rapid în transferuri doar în acest sezon! Cât au plătit giuleştenii pe Rareş Pop

Victor Angelescu a spus câţi bani a investit Rapid în transferuri doar în acest sezon. Dan Şucu vrea să construiască o echipă de titlu, aşa că a adus mai mulţi jucători în care îşi pune mari speranţe.

Reclamă

Angelescu a spus că Rapid a plătit circa 5 milioane de euro pe transferuri doar în sezonul acesta. Pentru Rareş Pop, giuleştenii au plătit 700.000 de euro. UTA a păstrat şi un procent dintr-un viitor transfer.

”Undeva la 3 milioane și jumătate de euro. Cred că s-ar putea să fie mai mult. Poate 4 spre 5. Probabil că e în jur de 5. Sunt și jucătorii aduși în vară”, a declarat Victor Angelescu pentru digisport.ro despre sumele investite de Rapid în acest sezon în transferuri.

”Au fost negocieri și am reușit să ajungem la o sumă rezonabilă. Este de 700.000 și 20% dintr-un viitor transfer. Au cerut destul de mult. Fiecare club are o strategie. Negocierile au ținut câteva luni. Au ajuns într-un punct corect pentru ambele părți”, a spus Angelescu despre transferul lui Rareş Pop.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
Vezi toate știrile
Citește și