Închide meniul

Cristiano Bergodi a răbufnit înaintea derby-ului cu Farul: „E incredibil, mi se pare prea mult!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 august 2023, 21:23

Reclamă
Cristiano Bergodi a răbufnit înaintea derby-ului cu Farul: „E incredibil, mi se pare prea mult!

Cristiano Bergodi a răbufnit înaintea derby-ului cu Farul

Hepta

Cristiano Bergodi a răbufnit înaintea derby-ului cu Farul. Antrenorul italian a avut un mesaj virulent la adresa contestatarilor care au vorbit şi despre situaţia din vestiartul Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bergodi a negat cu vehemenţă că vestiarul Rapidului este „rupt” în două. Mai mult, Bergodi spune că tot ce se vorbeşte în spaţiul public pune presiune suplimentară pe jucători. Rapid caută prima victorie din acest sezon pe teren propriu chiar în meciul cu campioana.

Cristiano Bergodi a răbufnit înaintea derby-ului cu Farul

Întotdeauna ies astfel de lucruri, se spune că vestiarul ar fi rupt… Mie nu mi se pare! Am fost tot timpul o persoană educată și nu am ce să spun mai mult. Junior Morais e un profesionist exemplar. E normal ca cei care nu joacă să fie supărați.

Nu înțeleg de ce oamenii de fotbal de aici vorbesc atât de urât. E incredibil ce s-a scris despre Rapid! Vorbesc despre foști jucători, antrenori, analiști. Dar eu sunt focusat pe ce am de făcut și vreau să fac lucrurile cât mai bine. 

Astfel de declarații pun presiune pe jucători. Pe mine nu mă sperie, am experiență, nu mi-e teamă și încerc să-i ajut pe elevii mei. Oricum, și ei trebuie să învețe să gestioneze lucrurile acestea. Ei trebuie să mă asculte pe mine. Sunt convins că avem un lot bun. Dar mi se pare prea mult ceea ce s-a vorbit! Cred că am un lot foarte mult și echilibrat!, a spus Cristiano Bergodi la conferinţa premergătoare derby-ului cu Farul.

Reclamă

Rapid a decis ce se întâmplă cu Cristiano Bergodi, după începutul de campionat sub aşteptări

Rapid a decis ce se întâmplă cu Cristiano Bergodi, după începutul de campionat sub aşteptări. După primele cinci etape, echipa din Giuleşti a adunat doar cinci puncte. În ultima etapă, Rapid a pierdut derby-ul cu Petrolul Ploieşti de pe teren propriu, după autogolurile lui Oaidă şi Borja Valle.

Cristiano Bergodi are parte în continuare de susţinerea conducerii din Giuleşti. Italianul a preluat echipa cu câteva zile înaintea debutului în noul sezon, după ce Rapid s-a despărţit de Adrian Mutu, care a plecat la Neftchi Baku.

Daniel Niculae, preşedintele celor de la Rapid, a vorbit despre situaţia lui Cristiano Bergodi. Antrenorul italian are parte în continuare de susţinere din partea conducerii, chiar dacă rezultatele din acest debut de campionat au fost mult sub aşteptări.

Reclamă 4 / 0/3

„Cristiano Bergodi este antrenorul Rapidului și pregătește echipa pentru următoarele meciuri. Bogdan Lobonț este antrenor cu portarii și este ajuta de Mihai Toader.

Vestiarul este unul dintre cele mai puternice vestiare din prima ligă și vom demonstra asta. Avem jucători foarte buni, avem un vestiar echilibrat și acum trebuie să ne demonstreze acest lucru.

Este clar că am avut și ghinion în ultimele meciuri, am avut destule ocazii la ultimul meci. Dacă am fi reușit să înscriem cred că era alta soarta meciului”, a declarat Daniel Niculae, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și