Închide meniul

Cristiano Bergodi ameninţă: „Ar trebui să fie un scandal dacă nu ne dau 3 puncte!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 februarie 2023, 20:58

Reclamă
Cristiano Bergodi ameninţă: „Ar trebui să fie un scandal dacă nu ne dau 3 puncte!

Cristiano Bergodi a plecat de la Sepsi

Cristiano Bergodi, în timpul unui interviu / Antena Sport

Cristiano Bergodi ameninţă cu scandal în cazul în care Sepsi nu va primi cele 3 puncte la „masa verde”, în partida cu FC U Craiova. Meciul de acum 3 etape s-a oprit în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a făcut doar o remiză cu Chindia, scor 2-2, şi tremură pentru un loc în playoff. Cristiano Bergodi simte că are nevoie ca de aer de cele 3 puncte la masa verde şi pune presiune. Decizia cu privire la scandalul xenofob s-a amânaz deja de două ori.

Cristiano Bergodi ameninţă şi cere o decizie favorabilă în scandalul xenofob

Chiar dacă am declarat că ar fi mai bine ca meciul să se joace pe teren, ce facem? Schimbăm regulamentul? Să se schimbe după, după ce ne dau 3 puncte să facă ceva diferit, dar dacă există un regulament trebuie respectat.

Ar trebui să fie un scandal dacă nu ne dau 3 puncte. Deja au amânat de două ori. Nu e vorba că ne agățăm de aceste 3 puncte, dar dacă există un regulament, gata, respectă-l!

Apoi să se schimbe! S-a întâmplat o dată, s-a creat un precedent, abia după schimbi regulamentul. Nu spune acum că nu ne dai 3 puncte sau se rejoacă meciul. Asta e, gata”, a spus Cristiano Bergodi la finalul partidei cu Chindia, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Comisia de Disciplină a amânat din nou verdictul în scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a amânat din nou decizia în scandalul de xenofobie care a avut loc la partida Sepsi – FC U Craiova. O decizie ar trebui să vină miercurea viitoare, pe 15 februarie.

„Așteptăm verdictul. Aș fi vrut să vină din prima, de săptămâna trecută, scrie clar în regulament ce se întâmplă în astfel de cazuri. Ni s-a promis că săptămâna viitoare vom ști rezultatul. Am depus câteva acte pe care ni le-au cerut, toate sunt pe masa Comisiei. Așteptăm cu speranță.

În prima fază, am discutat despre meciul în cauză, apoi despre ce trebuie făcut în viitor ca să nu se repete asta și care ar trebui să fie atribuțiile ambelor cluburi. Trebuie specificate mai clar anumite lucruri, măsuri mai clare în organizarea meciurilor.

Reclamă

Discuțiile au decurs normal. Să vedem decizia Comisiei și ce e de făcut pe viitor pentru a nu se mai ajunge la astfel de cazuri. Nu e bine să se întrerupă meciurile. Spectatorii trebuie educați, de acolo apar problemele”, a declarat David Kertesz, vicepreședintele lui Sepsi, pentru gsp.ro.

Ionuţ Lupescu dă de pământ cu FRF în scandalul xenofob de la Sepsi – FC U Craiova 1948

Ionuţ Lupescu a pus tunurile pe FRF în scandalul xenofob de la Sepsi – FC U Craiova 1948. Fostul jucător al Generaţiei de Aur nu îi dă dreptate lui Andrei Chivulete, care a întrerupt definitiv meciul de la Sfântu Gheorghe, în minutul 26, din cauza scandările ultraşilor olteni.

”Nu am văzut meciul. Am citit și eu despre problemele care au fost la Sfântu Gheorghe. Eu, personal, cred că a fost exces de zel. Este acoperit de regulament, dar Collina, când eram la IFB, încerca să schimbe cât mai mult regulamentul, pentru ca arbitrul să fie acoperit.

Așa că, lumea, probabil că se întreabă de ce este regulamentul acesta. Cred că am văzut multe meciuri, cu echipe mai tari, cu suporteri mai duri, cu meciuri care au continuat. Stau și mă gândesc doar la Istvan Kovacs, de câte ori a fost înjurat. Dacă oprea el meciurile, nu mai ajungea la Mondiale.

Eu cred că a fost și o chestie voită. Federația a fost, în ultimele săptămâni, cu acele scandaluri cu licențele în prim-plan, și probabil a vrut cumva să schimbe imaginea.

(n.r. – Un ordin primit de Chivulete de la FRF?) Nu știu dacă arbitrul Chivulete, dar probabil cei care sunt observatori”, a declarat Ionuț Lupescu la digisport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și