Închide meniul

Cristiano Bergodi, anunț important înainte de meciul cu Farul: „Echipa va fi întărită! Vom fi o nucă tare”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 decembrie 2023, 16:59

Cristiano Bergodi, anunț important înainte de meciul cu Farul: Echipa va fi întărită! Vom fi o nucă tare”

Cristiano Bergodi a prins curaj şi le-a avertizat pe rivale

Cristiano Bergodi în timpul unui meci / Profimedia

Cristiano Bergodi a făcut un anunț important înainte de meciul cu Farul. Tehnicianul formației din Giulești a anunțat faptul că echipa sa nu se poate baza pe doi jucători foarte importanți, la ultimul meci al acestui an. De asemenea, a vorbit și despre viitorul formației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Farul Constanța și Rapid este programat pe data de 20 decembrie, de la ora 20:30. Partida contează pentru a 21-a etapă a acestui sezon și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristiano Bergodi, anunț important înainte de meciul cu Farul. Andrei Borza și Răzvan Oaidă nu vor juca la Ovidiu

Cristiano Bergodi a dezvăluit faptul că nu se va putea baza pe Andrei Borza și pe Răzvan Oaidă, la partida de la Ovidiu, cu echipa lui Gică Hagi, campioană a României. Aceștia sunt suspendați pentru duelul de miercuri.

Andrei Borza a încasat un cartonaș roșu în partida cu Petrolul Ploiești, în timp ce Răzvan Oaidă a ajuns la 4 cartonașe galbene în acest sezon și nu va fi disponibil pentru duelul cu Farul Constanța.

Totodată, Cristiano Bergodi a avut și un mesaj pentru rivalele din campionat și a anunțat faptul că echipa sa va fi întărită în pauza competițională din această iarnă.

Reclamă

„Avem două absențe importante, Borza și Oaidă. E foarte important acest meci de la Constanța pentru noi. Vom vedea după acest meci. Cu 3 puncte, stăm acolo sus și, din ianuarie, când vor veni și ceilalți vom avea lot numeric și valoric bun vom ataca primele 3 locuri. Sperăm să facem și puncte acolo, la Constanța. Sigur! Sigur vom fi o nucă tare.

Dacă vom câștiga la Constanța, avem șanse de a face un retur foarte, foarte bun. Am avut șanse de a ajunge aproape de FCSB, de a ajunge măcar aproape de CFR, de Craiova, e adevărat, le-am irosit. Avem și circumstanțe atenuante care ne-au împiedicat un pic. Lotul e bun, echipa va fi întărită, după vom vedea. Vedem echipa în retur”, a spus Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

Gică Hagi, mesaj savuros pentru Cristiano Bergodi, înainte de Farul – Rapid

Gică Hagi a transmis un mesaj savuros pentru Cristiano Bergodi, înainte de Farul – Rapid. „

Reclamă 4 / 0/3

Regele” a declarat că îl consideră român pe tehnicianul giuleştenilor, însă vrea ca el să fie fericit după disputa din ultima etapă de Liga 1 din acest an.

„Noi trebuie să fim noi, trebuie să ne gândim ce facem noi. Trebuie să te adaptezi adversarului. Rapid are un antrenor foarte bun, care are tot respectul meu.

Îl considerăm român pentru că e de mult în România și cunoaște foarte bine campionatul României. S-a adaptat foarte bine, face parte din România. Îl felicit, dar mâine vreau să fiu eu fericit la conferință și el supărat (n.r. zâmbește).

Nu suntem echipa din primăvară care a câștigat campionatul. Avem foarte mulți jucători care sunt indisponibili, foarte multe accidentări. Lotul e același, mai mult sau mai puțin, dar anul trecut nu aveam atât de mulți accidentați. Acum avem foarte mulți.

Cred că asta reprezintă una dintre cauzele pentru constanța pe care nu o avem. De-asta am ajuns în situația în care suntem, care nu e o situație dificilă.

În afară de FCSB, care consider că e în play-off mai mult sau mai puțin, o să ne batem cu celelalte echipe pentru a fi acolo. Oricine poate să se înscrie la acele locuri. Totul e foarte aproape, trebuie să fim atenți și mâine, și în această pauză, ca să putem să reglăm lucrurile”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și