Închide meniul

Cristiano Bergodi e mulţumit după Sepsi – CFR Cluj 1-2: „Mi-au plăcut băieţii, acum trebuie să ne pregătim de finala Cupei”

Bogdan Stănescu Publicat: 20 mai 2023, 23:21

Reclamă
Cristiano Bergodi e mulţumit după Sepsi – CFR Cluj 1-2: Mi-au plăcut băieţii, acum trebuie să ne pregătim de finala Cupei”

Cristiano Bergodi e mulţumit după Sepsi - CFR Cluj 1-2

Cristiano Bergodi, la un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Cristiano Bergodi e mulţumit după Sepsi – CFR Cluj 1-2. Chiar dacă elevii lui au pierdut acasă cu echipa campioană de anul trecut, Cristiano Bergodi şi-a felicitat jucătorii pentru cum au evoluat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bergodi nu crede că elevii lui au jucat cu gândul la finala Cupei României.

Cristiano Bergodi e mulţumit după Sepsi – CFR Cluj 1-2

Cine? Nu cred că au jucat cu gândul la finală (n.r.: elevii lui).

Zic că nu meritam să pierdem acest meci fiindcă am jucat bine, foarte bine. Mi-au plăcut băieţii. Am avut multe ocazii.

Se aşteaptă mult cu acest VAR. Ce putem face? Sunt detalii. Vorbesc în general, despre jucătorii mei.

Reclamă

Mă bucur că am jucat cu intensitate, am avut ocazii.

Acum ne pregătim pentru finala Cupei.

Bălaşa nu l-am văzut, vom vedea. Dumitru, Aganovic, Varga, portarul. În general mi-au plăcut băieţii şi nu pot să spun nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Acum trebuie să ne pregătim mental (n.r.: pentru finala Cupei).

Cu două meciuri în urmă ni s-a zis că sezonul e ratat. Am ajuns de două ori consecutiv în finala Cupei, nu s-a mai întâmplat în istoria acestui club.

Am câştigat Cupa, am câştigat Supercupa.

Nu se putea mai mult de locul 6. Valoric, echipele sunt mai bune. Al 6-lea loc este corect pentru noi.

Noi am meritat să ajungem în playoff, se vorbea de Voluntari, cine a ajuns a meritat, noi.

Merită Farul să câştige (n.r.: titlul), a stat tot anul acolo sus. E pe val FCSB şi se poate întâmpla orice. Sunt două echipe foarte bune, nu pot să îmi dau cu părerea (n.r: de finala campionatului)”, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro după Sepsi – CFR Cluj 1-2.

Sepsi – CFR Cluj 1-2! CFR Cluj a câştigat la Sfântu Gheorghe şi e cu un pas în Europa!

Sepsi – CFR Cluj 1-2 a fost LIVE TEXT pe AS.ro. Campioana României e cu un pas în Europa după ce a învins la Sfântu Gheorghe.

Reclamă

Calificarea în Europa este singura miză pe care o mai are echipa lui Dan Petrescu. CFR Cluj ar putea obţine de mâine locul 3 dacă Universitatea Craiova nu va câştiga cu Rapid.

Pentru CFR Cluj au marcat Petrila şi Janga, în timp ce pentru Sepsi a înscris Tudorie.

Dan Petrescu, înainte de Farul – FCSB: „O să mă uit la un film, nu la meci! Cu Farul băgăm juniori, pentru că nu sunt jucători!”

Dan Petrescu a făcut un anunţ înainte de Farul – FCSB care le dă fiori roş-albaştrilor, înaintea derby-ului de titlu. Antrenorul campioanei a spus că, din cauza accidentărilor, este posibil să joace cu juniorii în ultima etapă cu Farul. Mai mult, Petrescu a spus că nu se va uita la meciul care poate decide titlul.

Toate meciurile au fost VAR-urile, penalty-urile, liniile trase, nu mai înțeleg nimic. Când am dat gol, am stat 5 minute. După, iar am stat la ofsaid, la penalty nu a fost penalty și tot așa. A fost un an incredibil pentru noi. atâtea ghinioane nu am avut în toată cariera mea, am avut 61 de meciuri. Accidentări… nu știu cu cine să mai jucăm. Braun, nicio șansă. Camora, nicio șansă. Manea nu e nici el prea bine, pe Peteleu îl doare genunchiul.

Să vedem pentru meciul cu Farul ce soluții avem… nu știu, băgăm juniori pentru că nu sunt jucători. Sper să nu mai avem nevoie de niciun meci și să jucăm în Europa. Trebuie să terminăm pe locul 3. Vedem ce se va întâmpla la Rapid – Craiova.

Politica e făcută de jucătorii pe care îi am la dispoziție. Fica, Petrila și Birligea au jucat toți bine. E normal să ai și jucători tineri. La CFR, dacă n-ai rezultate imediat, nu e bine. Mai e un meci în campionat și posibil să mai jucăm unul.  Nu o să mă uit la meciul ăla (n.r. – la Farul – FCSB), o să mă uit la un film”, a spus Dan Petrescu pentru digisport.ro după Sepsi – CFR Cluj 1-2.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan, învinsă de Lee Ho Ching. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și