Închide meniul

Cristiano Bergodi, genial înainte de Rapid – Dinamo: „Nu mă gândesc la bani, mă gândesc la Ahmed Bani!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 august 2023, 20:18 / Actualizat: 31 august 2023, 21:40

Reclamă
Cristiano Bergodi, genial înainte de Rapid – Dinamo: „Nu mă gândesc la bani, mă gândesc la Ahmed Bani!

Cristiano Bergodi, cu gândul la derby-ul cu FCSB, după remiza cu CSA Steaua

Cristiano Bergodi/ Hepta

Cristiano Bergodi a avut un mesaj genial înainte de Rapid – Dinamo. Antrenorul italian a spus că nu se gândeşte la banii promişi în cazul unei victorii, ci la Ahmed Bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi vrea a treia victorie consecutivă cu Rapid în Liga 1. Giuleştenii vin după victoriile cu Farul şi FC U Craiova şi visează la un succes şi în derby-ul cu Dinamo.

Cristiano Bergodi, genial înainte de Rapid – Dinamo

E un meci foarte important pentru noi. Este un derby, știe toată lumea lupta dintre suporteri și rivalitatea dintre aceste echipe. 

Am câștigat ultimele două meciuri, a contat acest lucru, și ne dorim să câștigăm și acest meci. Va fi dificil. Fiind un derby, nu se poate compara cu un meci obișnuit din campionat. Nu se simte presiunea, dar băieții conștientizează că e un derby.

Noi creăm singuri presiune, dar nu se pune problema de așa ceva. Jucăm acasă, stadionul va fi plin, iar asta mă bucură. O a treia victorie la rând ne-ar duce sus. Nu mă gândesc la bani, mă gândesc la Ahmed Bani de la Dinamo. Ahmed Bani și Politic sunt jucători buni, de fuleu, la fel și atacantul Gregorio. Dar toți jucătorii lor sunt foarte buni.  Le promitem fanilor că vom lupta 110%! Putem urca sus în clasament dacă vom câștiga. Trebuie să fim umili, modești, și să intrăm pe teren cu determinare, fiindcă Dinamo e o echipă foarte grea. „, a spus Cristiano Bergodi înainte de Rapid – Dinamo, care a vorbit şi despre accidentarea lui Dugandzic.

Reclamă

„Și-a făcut datoria, e un jucător care dă goluri. Îmi pare rău că lipsește acum, are o problemă musculară, din păcate. Dar, față de momentul în care am început campionatul, avem un atacant bun cu care să-l înlocuim pe Dugandzic, pe Albion Rrahmani”, a mai spus Bergodi.

Lovitură grea primită de Cristiano Bergodi înainte de Rapid – Dinamo

Lovitură grea primită de Cristiano Bergodi chiar înainte de derby-ul Rapid – Dinamo, din etapa a 8-a a Ligii 1, care va fi vineri, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Antrenorul giuleştenilor a aflat că nu se va putea baza chiar pe golgheterul Ligii 1, Marko Dugandzic.

Atacantul croat a înscris 6 goluri în această stagiune, dar are probleme medicale şi nu va putea juca împotriva „câinilor”. Dugandzic era în mare formă înainte de a se accidenta în victoria spectaculoasă obţinută cu FC U Craiova 1948. Marcase din penalty, în minutul 21, dar a fost înlocuit la pauză cu Albion Rrahmani.

Reclamă 4 / 0/3

Dugandzic a făcut un RMN şi a aflat că are o leziune musculară. Nu este vreo accidentare gravă, dar în ultimele zile nu s-a putut antrena alături de echipă. Astfel, antrenorul Rapidului a decis să nu îl forţeze împotriva lui Dinamo.

În condiţiile date, Rrahamni va fi titularizat în premieră la Rapid. Atacantul kosovar s-a făcut remarcat la debut şi a înscris o „dublă” de senzaţie în poarta Craiovei lui Mititelu. A prins şi echipa etapei!

La finalul campinatului vreau să fim pe primul loc. Am înscris două goluri şi sunt foarte fericit. Golurile le dedic familiei şi le spun că sunt foarte fericit. Fanii sunt incredibili, e şi presiune. Dugandzic e prietenul meu, nu contează cine joacă, important e ca echipa să câştige„, a spus Rrahmani la finalul partidei.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată Vezi toate știrile
Citește și