Închide meniul

Lovitură grea primită de Cristiano Bergodi înainte de Rapid – Dinamo! Jucătorul care s-a accidentat şi ratează derby-ul

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2023, 13:37

Reclamă
Lovitură grea primită de Cristiano Bergodi înainte de Rapid – Dinamo! Jucătorul care s-a accidentat şi ratează derby-ul

Cristiano Bergodi nu a trecut peste înfrângerea cu U Cluj, scor 2-3. Antrenorul Rapidului a spus că şi elevii săi au fost "distruşi"

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci / Profimediaimages

Lovitură grea primită de Cristiano Bergodi chiar înainte de derby-ul Rapid – Dinamo, din etapa a 8-a a Ligii 1, care va fi vineri, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Antrenorul giuleştenilor a aflat că nu se va putea baza chiar pe golgheterul Ligii 1, Marko Dugandzic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul croat a înscris 6 goluri în această stagiune, dar are probleme medicale şi nu va putea juca împotriva „câinilor”. Dugandzic era în mare formă înainte de a se accidenta în victoria spectaculoasă obţinută cu FC U Craiova 1948. Marcase din penalty, în minutul 21, dar a fost înlocuit la pauză cu Albion Rrahmani.

Lovitură grea primită de Cristiano Bergodi înainte de Rapid – Dinamo

Potrivit gsp.ro, Dugandzic a făcut un RMN şi a aflat că are o leziune musculară. Nu este vreo accidentare gravă, dar în ultimele zile nu s-a putut antrena alături de echipă. Astfel, antrenorul Rapidului a decis să nu îl forţeze împotriva lui Dinamo.

În condiţiile date, Rrahamni va fi titularizat în premieră la Rapid. Atacantul kosovar s-a făcut remarcat la debut şi a înscris o „dublă” de senzaţie în poarta Craiovei lui Mititelu. A prins şi echipa etapei!

La finalul campinatului vreau să fim pe primul loc. Am înscris două goluri şi sunt foarte fericit. Golurile le dedic familiei şi le spun că sunt foarte fericit. Fanii sunt incredibili, e şi presiune. Dugandzic e prietenul meu, nu contează cine joacă, important e ca echipa să câştige„, a spus Rrahmani la finalul partidei.

Reclamă

Şi Bergodi s-a declarat încântat de noul său jucător. Albion Rrahmani a fost transferat de Dan Şucu pentru aproximativ 600.000 de euro.

E un jucător bun ce se pliează şi cu Marko. Are tehnică, desface bine jocul. În careu e letal. Marko a avut o problemă. Nu a fost o schimbare din alte motive pentru că nu poate fi schimbat de acolo. Pe faza ofensivă ne-am descurcat bine. Noi jucăm ofensiv. Defensiv trebuie să îmbunătăţim jocul, dar nu evorba de doar 4 fundaşi. Eu sunt mulţumit de băieţi. Petrila e un jucător bun, are dăruire, are viteză şi calitate„, a spus Cristiano Bergodi.

Rrahmani a avut cifre impresionante la Ballkani, în sezonul trecut. Atacantul de 22 de ani a reuşit să marcheze 30 de goluri în cele 50 de meciuri!

Reclamă 4 / 0/3

Marko Dugandzic a fost titular în toate disputele din actuala ediţie de campionat. Sezonul trecut a înscris de 22 de ori şi a fost cel mai bun marcator din Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 Vezi toate știrile
Citește și