Închide meniul

Cristiano Bergodi, mândru de jucătorii săi după Sepsi – FC U Craiova 4-0: „Nu le-am spus nimic, ei au găsit curajul!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 martie 2023, 23:56

Cristiano Bergodi, mândru de jucătorii săi după Sepsi – FC U Craiova 4-0: „Nu le-am spus nimic, ei au găsit curajul!

Cristiano Bergodi și-a lăudat jucătorii, după Sepsi - FC U Craiova 4-0

Cristiano Bergodi și-a lăudat jucătorii, după Sepsi - FC U Craiova 4-0 / Hepta

Cristiano Bergodi a fost extrem de mândru de jucătorii săi după Sepsi – FC U Craiova 4-0. Antrenorul covăsnenilor a declarat că echipa sa a făcut „cel mai bun meci din 2023”. Tehnicianul italian spune că elevii săi au găsit singuri curajul necesar pentru a câștiga meciul și a obține calificarea în play-off-ul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi și-a lăudat la scenă deschisă jucătorii, după victoria uriașă în fața oltenilor lui Adrian Mititelu.

Cristiano Bergodi, mândru de jucătorii săi după Sepsi – FC U Craiova 4-0

Italianul a explicat că jucătorii săi s-au mobilizat perfect, în ciuda presiunii uriașe de la ora meciului de la Sfântu Gheorghe.

„A fost cel mai bun meci din 2023. Am lăsat o impresie extraordinară. Am avut agresivitate, intensitate. Trebuie felicitați băieții pentru că au reușit ceva deosebit pentru acest club și mă bucur pentru ei foarte mult.

Jucătorii au dat totul din punct de vedere tehnico-tactic. Prima repriză a fost foarte bună, am avut curaj, tot ce trebuie. Au fost și goluri frumoase. Jucătorii s-au mobilizat, știau că e un meci foarte important și că ne trebuia victoria.

Reclamă

Nu e ușor să joci cu echilibru, eu nu le-am spus nimic, ei au găsit curajul, ei au căpătat încredere în ceea ce fac. Ei niciodata n-au uitat să joace fotbal. Toți s-au descurcat foarte bine astăzi, nu se poate spune nimic rău despre nimeni”, a declarat Cristiano Bergodi, potrivit digisport.ro.

Nicolae Păun (7′), Ionuț Gurău (autogol, 16′), Adnan Aganovic (44′) și Pavol Safranko (50′) au stabilit scorul final în rejucarea de la Sfântu Gheorghe.

Sepsi a încheiat sezonul regular din Liga 1 pe locul 6. Covăsnenii vor începe play-off-ul cu 21 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii de la Sepsi, în culmea fericirii după victoria clară cu FC U Craiova 1948. Elevii lui Cristiano Bergodi și-au exprimat sentimentele de bucurie după calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Jucătorii de la Sepsi, în culmea fericirii după victoria clară cu FC U Craiova 1948: „A fost ca pe PlayStation!”

Sepsi a învins-o categoric, scor 4-0, pe FC U Craiova 1948 în „finala” pentru play-off și a intrat în primele 6 echipe ale clasamentului.

După meci, fotbaliștii covăsneni au concluzionat că meciul a fost câștigat clar, Sepsi fiind echipa mult mai bună.

„Suntem foarte fericiți că am reușit să câștigăm meciul. Nu știu dacă puteam câștiga de o manieră mai clară, a fost ca pe PlayStation. Am fost foarte motivați, de la finala Cupei nu am mai fost așa. S-a văzut azi pe teren și nu cred că ei au avut vreo ocazie clară de poartă.

Noi am câștigat toate duelurile, am fost primii la minge. E bine că s-au legat pentru noi lucrurile și acum sperăm să fie bine și în play-off. Ne dorim locul 3, avem mai multă încredere. S-au reglat toate și mergem cu încredere duminică la Farul”, a declarat Nicolae Păun, potrivit sursei citate anterior.

„Este o bucurie foarte mare, am avut o presiune enormă pe noi. Sperăm ca de acum încolo asta să fie fața noastră pentru că am făcut cel mai bun meci al sezonului. Am dat 4 goluri, mai puteam să dăm, dar suntem fericiți că ne-am atins scopul final și asta e tot ce contează.

În starea în care eram ne-am bucurat și noi de rejucarea meciului. A fost un test important pentru noi pentru a vedea dacă putem face față în play-off sau nu”, a spus Roland Niczuly.

Reclamă

„E un sentiment superb, meritam locul acesta. Tot sezonul am fost acolo. Am fost o echipă mai bună decât ei. Păcat că unii spuneau de noi că nu suntem buni, nu ne-a afectat, dar e păcat. Noi suntem o echipă mai bună, dacă am fi jucat cum am jucat astăzi, nu erau emoţii pentru play-off. Oamenii au început să vorbească, că noi nu merităm locul.

Dar noi am fost foarte bine montaţi, motivaţi, ştiam că meciul a fost câştigat la masa verde, iar acum se pare că a fost o victorie mai mare. La golul meu, a fost o acţiune lucrată toată săptămâna. (N.r. Despre Bahassa) Nu ştiu ce s-a întâmplat, băiatul e prea nervos, s-a certat cu toată lumea.Cred că putem face lucrurile bune, avem capacitate, avem echipă bună”, a declarat și Adnan Aganovic.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și